Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Jurppiiko Uskovaiset?

Kirjoittanut: Narcissa (Nimetön)
 • Lähetetty: 21.07.2006 03:22
Uskokoot ihmiset ihan mihin haluaa, kuhan ei tulla mulle tuputtamaan.
Tai käännyttelemään tai saarnaamaan tai mitä vaan mikä ottaa hermoon -__-''

Uskokoot ihan rauhassa, mutta uskokoot vaan päänsä sisällä ja pitäkööt sen uskonsa ihan itsellään.

Ja ohan mullekkin noita kommelluksia sattunut erinäisten ihmisten kanssa jotka on halunneet minulle saarnata tai ruveta käännyttelemään, mutta noh, mitäs pienistä.
Olen itseasiassa huomannut että nykysten sattuu moista paljon vähemmän uskovaisten kanssa. Ei itseasiassa enää oikeen ollenkaan tulla mitään tuputtamaan. Mistäköhän johtuu, en tiedä Lukeeko otsassani jokin varoitus, tai mikähän siinä on. ^^
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 21.07.2006 14:35
Lainaus: Narcissa Ei itseasiassa enää oikeen ollenkaan tulla mitään tuputtamaan

Oiskin niin mut kun mulla se on just toisin päin. Sen sijaan et otsassa lukis: jo menetetty tapaus, meitsillä lukee varmaan: vielä ehditte pelastaa! Tai jotain....
Kirjoittanut: Felicia (Virallinen sarjistaiteilija)
 • #33
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 23.07.2006 21:01
Kyllä meilläkin ne jehovat sitkeästi käy punaisella Bemarillaan (per*ele). Nooh, ei se pahemmin ärsytä, kun ovat oppineet, ettei meille kannata tuputtaa. Ne vaan viskaa sen lehtisen ovesta sisään ja jatkaa matkaa. Mutta jos ne jotain alkaa saarnailemaan, kyllä menee hermot. Onhan se naurettavaa, ja säälittävää, kun miettii meidänkin perhettä. Ei ole uskovaisilla toivoa^^

Joskus oikein toivon että meidän koirat olisi sellaisia kunnon dobermanneja jotka pelästyttäisi niiltä p*skat housuun ettei ikinä enää uskaltaisi tulla. Mutta kun ei ole niin ei ole. Harmi.
Kirjoittanut: Narcissa (Nimetön)
 • Lähetetty: 24.07.2006 22:56
Lainaus: Ninni
Oiskin niin mut kun mulla se on just toisin päin. Sen sijaan et otsassa lukis: jo menetetty tapaus, meitsillä lukee varmaan: vielä ehditte pelastaa! Tai jotain....


Niin se taitaa olla useimmilla :/
Uskoisivat hyvällä moiset -__-
Kirjoittanut: Ukuli (Jäsen)
 • #35
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 27.07.2006 16:14
Viimeviikolla alkoi ja tällä viikolla jatkuu jurppiminen... Mese/da kamuni esitteli erään uskovaisen, ( tai ns. "uskovaisen" otapa siitä selvää... x/ ) jonka koko galleria käsitti muilta pöllittyä ja uuteen uskoon väritettyä taidetta... Tämä omituinen aivopesty teinikakara kuitenkin oli sitten kaiken oikeudenmukaisuuden nimissä bannattu. ja mitä se tekee? se avaa tietenkin uuden tilin ja laittaa ne samat kuvat uudelleen näytteille. >7 Säälittävyyden huippu, sanoisin.

Ja mistäkö arvelin, että se alhainen otus, on uskovainen? kaverini lähetteli linkkejä da:n foorumille, oli sitten etsinyt kaikki ko. henkilön lähettämät viestit foorumeille ja toisten gallerioihin. Niitä oli oikeasti huvittavaa lukea. Sellaista ihmistä en koskaan uskonut näkeväni missään muualla kuin jossain surkeassa jenkkirainassa... tai säälittävänä anime/manga hahmona.

taidan mennä jatkamaan tästä blogiini... Muutakaan ei tunnu voivan tehdä, sillä alkaa mennä liian henk.koht. xD
Kirjoittanut: MrLuckarin (Aktiivi)
 • #36
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 18.08.2006 22:03
Se on se joka kesäinen vaiva näemmä nykyään että joku oranssikaapuinen miekkonen tahtoo ojentaa minulle kirjan.
En ole kiinnostunut joten lainaan hänelle hymyn, ystävällisen sanan ja laitan kirjan kauniisti takaisin hänen pinoonsa.
Jokainen uskokoon mihin tahtoo, mutta älköön kenenkään mieli tai teko olkoon este toisen valinnoille.
Kirjoittanut: Azrael (Aktiivi)
 • #37
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 21.08.2006 09:21
Lainaus: Doomeri Minulle ne ei edes tule jutteleen...


Onnellinen sinä.
Itselläni varsinkin juuri pääsiäisen aikaan on vaikeuksia liikkua niin, etten yhteenkään himouskovaiseen törmäisi.
Tai siis etteivät nämä hörhöt törmäilisi minuun. :/
Kirjoittanut: Lenore (Jäsen)
 • #38
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: Lenore
 • Lähetetty: 21.08.2006 11:30
Nyt kuuluis varmaankin sanoa, ettei miulla ole mitään henkilökohtaista uskovaisia kohtaan. Turhan usein tulee kuitenkin kirottua kaikki "herran lapset" alimpaan helvettiin.

Ei siinä mitään, jos joku kulkee risti kaulassa ja uskoo vetten päällä kävelevään parrakkaaseen ukkeliin, niin kauan kun miut jätetään rauhaan. Tunnen itsekin uskovaisia ja he on ihan mukavia ihmisiä, sillä he antavat miun ajatella asioista niin kuin haluan, ja miusta heillä on samanlainen oikeus omaan näkökantaasa.

Rasittavia tapauksia on kuitenkin ihan turhan paljon. Varsinkin kesäisin kaikenmaailman hihhulit tuntuvat valloittaneen puistot ja muut vapaa-ajan vietto alueet. Raivostuttavaa keskustella henkilön kanssa joka ei käytä omia aivojaan, vaan lainailee koko ajan raamatun lauseita. Sitten kun esittää kysymyksen johon he eivät osaa vastata tai jotain tyyliin miksi se niin laupias jumala sallii sodat ja vääryydet, niin vastaus on aina jotain et "jumalan tiet ovat tutkimattomat."
Kerpele kun käy vatuttamaan tollanen! Jos ne ei halua tai kykene keskustelemaan kunnolla, niin miksi täytyy väkisin tunkea juttusille?

Tulipa kunnon vuodatus. Piti päästää hieman paineita pihalle kun on ollut ihan p***a päivä.
Kirjoittanut: Ukuli (Jäsen)
 • #39
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 21.08.2006 12:07
Lainaus: Lenore Tulipa kunnon vuodatus. Piti päästää hieman paineita pihalle kun on ollut ihan p***a päivä.


Nyt menee off-topiciksi, mutta...

Ai sinullakin? Tämä päivä on ollut todellisuudessa karmea ja mietin miten ihmeessä sitä voikaan vielä olla hengissä? Töissä ei ole kuin viisi ihmistä ja vain yhdellä jonkunlainen käsitys siitä miten kassakonetta pitää käyttää... Syömään en ole päässyt ja juuri äsken saapui lauma "uskovaisia", onneksi ilman tavanomaista penskaparveaan...

En ymmärrä uskovien mielenliikkeitä, en sitten niin alkuunkaan. *sigh* En sitä, miksi tehdään niin paljon muksuja kuin ikinä vain on mahdollista. En sitä miksi joidenkin täytyy tuputtaa omia mielipiteitään toisilleen täytenä totena. .... * vetää syvään henkeä * tänään on taas tämmöinen päivä kun en ymmärrä yhtään mitään maailman menosta, joten antaapa olla, pitää yrittää rauhoittua, kokeilla päästä syömään ennen kuin nälkäkuolema uhkaa ( Tällä rasvavarastolla pitäisi muka selvitä hengissä... Ha! *sarkasmia* ) ja kestää vielä tunti ennen kuin lisää porukkaa tulee töihin ja on vähemmän vastuuta ja kunnes pomo keksii jotain muuta tietokoneisiin liittyvää pääni menoksi. ( mitä tahansa muuta, mutta ei enää inventaariolistauksia!!! )
Kirjoittanut: Veronica (Jäsen)
 • Lähetetty: 23.08.2006 18:56
Lainaus: Lenore uskoo vetten päällä kävelevään parrakkaaseen ukkeliin

Hah. onkos tullut Nemiä luettua? Repeilin keskellä hämeenkatua tuolle sarjakuvalle jossa mainittiin tuo lause.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit