Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Masentavatko vuodenajat?

Kirjoittanut: Verity (Jäsen)
  • #81
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 08.09.2011 12:16
Vuodenaikojen vaihtelu on kyllä ihanaa niin ei pääse kyllästymään. Rakastan syksyn tunnelmointia joten se ei niinkään masenna, pikemminkin päin vastoin. Talvi taas tuntuu välillä vähän liian rankalta, kun on yleensä liian paljon tekemistä ja usein surkea sää.

Kesä on tavallaan myös ahdistavaa aikaa. Vuodenaikana kesä on kyllä ihan mukava, mutta kavereiden kesähössötys saa ahdistumaan. Hirveät paineet siitä, että itselläkin pitäisi olla hauskaa silloin.
Kirjoittanut: Yoa- (Jäsen)
  • #82
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 19.09.2011 12:15
Itselläni on joka syksy/talvi sitä pahinta aikaa. Kun se on ohi, tiedän että nyt täytyy ottaa hukattu aika kiinni kun vielä pystyy. Kesällä alan elämään, haen töitä, hoidan arkiasioita ja teen rutiininomaisesti kaikkea sitä minkä jätän talvellä tekemättä. Panostan ulkonäkööni, käyn ulkona, sosialisoidun. Kesä on sitä aikaa josta pidän.
Syksyn pimeinä aikoina huomaan, että 8 tuntia unta yössä ei vaan riitä enää. Nukun paljon, syön ja käyn koulussa välillä ja nukun taas. Siinä kärsii kaikki lähellä olevat, varsinkin parisuhde. Koulu menee myös huomattavasti huonommin, vaikka en olekkaan koskaan mikään ahkera opiskelija ollutkaan, niin talvi on silti sitä aikaa kun poissaolot kasvaa.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit