Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Lemmikit

Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.08.2009 17:28
Itelläpä on nytten kaksi kissanpentua. Tyttö ja poika samasta pentueesta. Ongelmana parin kk päästä onkin se, että en halua vahinkopentuja. Miettinyt sitten kannattaako leikata alle 6kk tai 8kk ikäistä poikakissaa... :/

Poika on punainen kissa ja nimi on Horation. Tytöltä puuttuu nimi vielä.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #242
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 06.08.2009 17:36

Lainaus: Layil

. Miettinyt sitten kannattaako leikata alle 6kk tai 8kk ikäistä poikakissaa... :/

Soita eläinlääkärille, ja kysy milloin olisi paras ikä leikata, leikkaus kyllä kannattaa, ettei tosiaan tule vahinkopentuja. Onhan niitä ehkäisypillereitä, mutta ne eivät ole pitemmän päälle hyväksi kissan terveydelle.
Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.08.2009 10:25
Tässä taannoin tulin ostaneeksi kissoilleni hamsterin. Pikkuinen talvikko sai nimekseen Neiti Hörökorva. Kissat ovat olleet kovin tyytyväisiä uuteen lemmikkiinsä ja melkein tappelevat vuoroista istuksia häkin sivustalla (molemmat eivät mahdu yhtäaikaa). Valitettavasti nuo isommat karvapallot ovat aika huonoja huolehtimaan vauvelista, joten siirsin sen vastuun pienelle tytölleni aina kun ipana täällä hiippailee.

On oikeastaan kia katsella ja kuunnella miten eläimet tutustuvat toisiinsa. Aluksi Neiti Hörökorva sirisi kissoille, mutta nyt hän ei paljoa piittaa petomaisista omistajistaan kiiparoidessaan häkissään.
Kirjoittanut: Positiivinenpakana (Jäsen)
 • #244
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 07.08.2009 11:22
Aamulla, kun ensimmäiseksi silmäni aukaistua näin pienet nappisilmät minua tuijottamassa ja karvahännän heiluvan iloisesti, kuin tervehtien minua, ihmettelin miten rakas voikaan tuollainen pieni koira ihmiselle olla? Merry on kohta kaksivuotias sekarotuinen koiruus, emä on vehnäterrierin ja walesinspringerspanielin risteytys ja isästä ei ole kuin arvailuja.

Tänä aikana mitä Merry on minulla ollut, on elämääni tullut uutta sisältöä rutkasti, rutiinia ja pysyvyyttä, silloin kun mieheni on reissussa, on minulla syy lähteä töistä kotiin, kun siellä odottaa karvakorva joka on aina yhtä iloinen minut nähdessään. Harrastamme myös tokoilua, joka Merryn mielestä on hurjan hauskaa, agilityä olisi kiva myös joskus kokeilla, mutta työaikataulujeni takia en oikein ehdi, mutta onneksi minulla on ystävä joka on kiinnostunut aloittamaan harrastuksen Merryn kanssa.

Olen kasvanut koiran kanssa, ihana Jenni oli lapsuudessa ja nuoruudessa tärkeä, sekarotuinen hurtta joka oli aina rauhallinen ja kiltti. Jenni kuoli vuosi sitten vanhuuten ja nukkuu nyt ikiunta lempipaikassaan, järven rannalla sukutilamme pihapiirissä. Ne muutamat vuodet jotka asuimme mieheni kanssa vain kahden olivat jotenkin tyhjiä, olemme molemmat vannoutuneita koiraihmisiä ja luulen, että minulla tulee olemaan koira/koiria koko loppuelämäni ajan.
Kirjoittanut: Wednesday (Jäsen)
 • Lähetetty: 07.08.2009 13:03
Sunnuntai aamuna Kissa sitten nukkui pois. Menin aamulla antamaan ruokaa sille, ja siinä se makasi lattialla ja tuijotti minua. Silitin kun se kohotti päätä, ja se sanoi vähän "miau", ja laski päänsä viimeisen kerran. Mökillä oli sitten maahanpanijaiset myöhemmin.
Kämppä tuntuu kamalan tyhjälle, ja kaupan kassalla huomaan ostaneeni paketin Friskietä. Tuntuu oudolle avata leikkelepaketti tai jääkaapin ovi ylipäätään, kun ei kukaan tulekaan kiehnäämään jaloissa. Eteisessä on kolkko kassillinen kissan tavaroita, ruokakuppia ja raksuja, odottelen että kaveri tulee hakemaan ne pois.
Ikävä on sitä perhanan kattia
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #246
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 07.08.2009 13:17

Lainaus: Wednesday

Kämppä tuntuu kamalan tyhjälle,

Voi ei Tuo on niin inhottavaa, mutta joskus sen aika tulee. Itselläkin jo 16 vuotias kissa, ja olen onnellinen joka päivästä. Etkö ole harkinnut uutta kissaa ?
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 07.08.2009 14:34

Lainaus: Layil

Miettinyt sitten kannattaako leikata alle 6kk tai 8kk ikäistä poikakissaa... :/


Sekin riippuu paljolti eläinlääkäristä. Toiset tekevät myös ns. varhaissterilointeja, toiset taas edellyttävät että kissat tulevat sukukypsiksi ennen leikkaamista. Meidän nartut leikattiin vähän päälle nelikuisina kun toisella alkoi olla kiimoja vähän väliä, eikä noin varhain leikkaaminen näyttänyt vaikuttavat neitien elämään mitenkään muuten kuin mourujen ja hutipissien poistumisena.
Kirjoittanut: Wednesday (Jäsen)
 • Lähetetty: 07.08.2009 16:06

Lainaus: poison

Etkö ole harkinnut uutta kissaa ?


En ole oikeastaan koskaan harkinnut mitään kissaa, jostakin ovat aina löytäneet tiensä minun luokse, 2 kissiä ollut jo. Tämä viimeisin tuli n.6 vuotta sitten lopetusuhan alla mulle, sen omistaja ei voinut pitää sitä ja oli viemässä Kissan piikille. Siksi otin sen. Kissan iästä en osaa sanoa mitään, mutta uskoisin että parikymppiseksi tuo eli. Oli todella niin raihnainen viimeiset kukaudet.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #249
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 07.08.2009 16:17

Lainaus: Wednesday

En ole oikeastaan koskaan harkinnut mitään kissaa, jostakin ovat aina löytäneet tiensä minun luokse,

Mulla on ollut ihan sama juttu Nykyinenkin on vahinkopentueesta, ja ennen kuin muutin helsinkiin asuin maalla, jossa niitä vain ilmestyi ruokakupille !
Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 07.08.2009 17:52

Lainaus: poison

Nykyinenkin on vahinkopentueesta

Nuo mun kaksi kissaa on myös vahinkopentueessa. Tuttu pelasti ne hukuttamiselta :/ En ymmärrä mikseivät nää ihmiset vaan leikkauta sitä emoa niin ei tarvis tappaa pikkukissoja.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit