Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Lemmikit

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 28.09.2018 21:29
Juu, tiiralla näyttää olevan sopivan muotoinen nokka jolla voi tehdä pahaa damagea. Varmaan olisi köntsät housussa jos sellaiseen tilanteeseen joutuisi että pitäisi repiä pulua irti takaraivosta.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 30.09.2018 22:58
ja jälleen kerran pitää naapurin ukolle kertoa miksi se ensimmäinen metso jätetään ampumatta. Joskus vuosia taaksepäin kun nosti sille niin löin piipun alas, antaa noiden elukoiden olla tolla mäellä rauhassa.

Rauhoitus koskee ainoataan ensimmäistä, toinen on on sallittua riistaa.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 07.10.2018 20:32
hah. olipas penskoilla kivaa kun pääsivät juoksemaan tollasta n 10 000 valkoposkihanhen laumaa kiinni. Kiva leikki siinä karusellissa kun ei todellakaan ääntä eikä liikettä puutu...

Koira ei vaivautunut noiden perään, se otti joutsenet silmätikukseen ja lennätti ne hittoon toiselta peltoaukealta.
On se kumma kun noita harvinaisia ja rauhotettuja lintuja on aukeella taas sen verran paljon ettei jahdattavia sekaan mahdu.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 07.10.2018 21:10
No joo... Ehkä se painuu lintujen muistiin että sillä seudulla on vähän levottomia naapureita eivätkä sitten tulee enää takaisin niin sankoin joukoin. Luulisi, että on joitain petoeläimiä, jotka hyödyntäisivät tuollaista riistan määrää. Samaan tapaan kuin savannilla jellonat ja muut poistavat gnuita sen minkä kerkeävät. Eivätkö ketut ja supikoirat tykkää linnuista?
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 07.10.2018 21:58
Hyvä kun otit puheeksi, toissapäivänä tiputin yhen supikoiran siitä parven vierestä.
Ketut ei oo niin hölmöjä ettei huomais ihmistä siinä vieressä.

Muutenkin hyvä huomata että natiaiset pääsee lähemmäs ku aikuiset, pienempi ei oo niin pelottava?

ja asiaan liittymättä: https://coub.com/view/1dsh2e
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 08.10.2018 17:28
Tiiran mukaan aika usein on kotkiakin isompien parvien lähellä, tuolla ei kyl näkynyt täl kertaa... tosin oli jälkiä siitä että ainakin yks joutsen oli kynitty ojanpenkalle, kuka lienee syyllinen. Maaelukat vie yleensä saaliinsa piiloon ja linnut taas tykkää aukeasta.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 08.10.2018 21:43
Okei, on siitä varmaan melkoisesti ääntä lähtenyt jos jokin on joutsenta tappanut. Isoja lintuja, pystyy jo kaukaa kuulemaan kun sellainen huohottaa ilmassa.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 10.10.2018 18:03
kun en oikein itsekään meinaa uskoa niin vilkaseppas kuin kovaa maa- tai merikotka voi lentää. Ei se oo kiinni siitä ettei ne ääntä pitäis. mut ehditkö kuulemaan.

Osuma on kyl tussahdus vaan, se on kyl nähty.

näyttäs muuten että valkkarit otti hatkat tai sit niitä ei enää jakseta raportoida. Sama se, jäiden edellä tulee koskeloiden ja sorsien ryöppy vielä.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 25.10.2018 20:23
Sain tossa säkillisen hirvenluita taas koiralle, lahjottaja rapsutteli siinä ja kaikki oli nätisti... Erikseen sanoin että kato kuin käy, näytin koiralle ensimmäistä luunpalaa mikä pussista käteen sattu niin rukkanen läks kädestä mukana. hyvä kun ei menny paria sormea seassa.

Kyl toi hyvän päälle ymmärtää vähän liiankin hyvin. Lehmänluulla voi vaikka penskat leikkiä, ei ongelmaa, riistanliha on sit sellanen leikkimätön juttu.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 25.10.2018 21:37
Juu, kai siinä jokin primitiivinen aisti aktivoituu ehkä sieltä asti, jolloin geeneissä/luonteessa oli enemmän sutta kuin koiraa.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit