Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Lemmikit

Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 16.09.2018 22:15
Yleensä niin älyttömän varovaiset linnut hukkaavat näköjään kaiken itsesuojeluvaistonsa... kiusatakseen vaaleaa koiraa joka on vaan makoilemassa ihan rauhassa laiturilla. Koiralla olikin täl kertaa kaveri joka puri hiukan kauempaa kun koira ylettää. En olis uskonu että hanhet tohon halpaan menee, metsähanhet ei olis ikinä mennytkään. kanukeilla on vähän oppimista vielä
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 19.09.2018 18:30
Rautahaulit ei näköjään ollu menneet edes kaulanahasta läpi, toki selviä väkivallan merkkejä oli kaulassa. Hyvä että vismutti lopulta puri riittävän kovaa.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 20.09.2018 06:25
Olet taas käynyt lintuja säikyttelemässä?
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 21.09.2018 22:07
juu, täl kertaa ei jääny tapon yrityksen asteelle. Jos noi cobra chickenit nyt tajus ettei oo asiaa nokittelemaan tolle rannalle niin hyvä sillä. Kyl ne aika usein oppii kerralla homman juonen.

Ja muutenkin, muutama kilo lihaa pakkaseen, joulupaisti ja joku toinen. johan siitä menikin kymmenkunta vuotta kun edellisen kerran noita sai saaliiksi.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 23.09.2018 06:41
Hyvä nimitys tuo cobra chickenit, piti erikseen googlettaa mitä se tarkoittaa. Noista puheen ollen, mitä mieltä olet merimetson hävittämisestä, jos saisit luvan? Nyt se on vielä rauhoitettu... Siitä kirjoitettiin Maaseudun Tulevaisuudessa huhtikuussa, että merimetso pystyy kirjaimellisesti paskomaan saaret ja rannikot pilalle kun sen uloste on niin äipäkkää. Rannikolla elää 150 000 merimetsoa.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 25.09.2018 20:58
Samaa kun valkoposkihanhista, nekin on rauhotettuja vaikka niitä on enemmän kuin muita hanhia ja merimetsoja yhteensä. 150k merimetsoa rannikolla, kun yhdellä peltoaukealla on ollu lähemmäs 600k valkoposkea?

e: odota viikon verran ja seuraa tiira.fi/kyly niin alkaa olemaan elukkaa riittävästi.

E: ei sinänsä haittaa omaa pihaa vaikka merimetsoja näkyy täälläkin silloin tällöin. antaa olla vaan. sit kun kanta on riittävän iso niin rauhotus pois ja aletaan ampumaan ja tehdään niistä ruokaa.

Nykynen meininki on se että tehdään niistä vihattu rauhotettu harakka joka ammutaan salassa ja upotetaan rangaistuksen pelossa. Ja sit kun niitä saa luvan kans ampua niin niitä tapetaan massoittain ihan sen takia että nyt vihdoinkin saa tehdä niinkun on aina odottanut.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 26.09.2018 20:05
Jollei käynyt selväksi kuin agressiivisia noi kanukit osaa olla... https://i.imgur.com/uJ06SSj.gifv

Jep. Se hyökkäs elefantin kimppuun.

muuten laitoin postin 5.6. 2017. kuin tos käy.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 27.09.2018 13:12
Toi lintu on sekopää... Jossain päin nettiä pyöri se filmi, jossa strutsi alkoi uhittelemaan norsulle, mutta norsu otti lintua kurkusta kiinni.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 27.09.2018 22:08
Tirpat osaa olla sellasia ettei ne oikeen isompaansa kunnioita, joku pätkä oli kun metsot tappeli keskenään ja kotka tappo toisen niistä. Jäljelle jäänyt hyökkäs kotkan kimppuun.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 28.09.2018 17:43
Vihasimpia elukoita mihin tähän mennessä on törmännyt ollu kuitenkin tiirat, Ne kun keväällä yrittää tökkiä päänahkaa puhki jos pesän lähelle menee. Viirupöllö kuulemma tulee silmille, sellanenkin on tullut nähtyä jopa pesällään mutta tuli pidettyä sellasta etäisyyttä ettei ruvennu kimpoilemaaan. Paitsi myöhemmin syksyllä kun erehty liian lähelle poikasia kai.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit