Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Lemmikit

Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 04.09.2018 00:14
nättiä kun koira katkasee kusilenkkinsä ja tulee viivana oven eteen ja muutama sekunti sen jälkeen kuuluu kun joku tallaa mädän ompon päälle ei niin pienellä painolla. kymmenen metriä karhuun?
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 04.09.2018 21:18
Aika jännä tilanne. Koira saisi edes haukkua tuollaisessa tilanteessa ettei karhu luule pääsevänsä yllättämään.

Netissä katsoin sellaisen testivideon, että mitä koirat tekevät jos niiden kotiin tulee sellainen tunkeutuja, joka käy käsiksi omistajaan. Tulos: useimmat koirat eivät edes hauku (saati yritä purra hyökkääjää) vaan pyörivät jaloissa katselemassa kun omistajaa "nirhataan".
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 05.09.2018 19:02
kukas sitä koiraa hommakaan suojakseen, paitsi arat ihmiset, ja ne sitten hommaa koiria joiden omistajien ei pitäis olla arkoja. lopputulos on aika usein agressiivinen koira jota omistaja ei hallitse.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 05.09.2018 21:06
Juu, se voi selittää miksi on viime aikoina/vuosina ollut lehdissä uutisia kuntopoluilla tapahtuneista koirien hyökkäyksistä. Ehkä siinä on sekin huono juttu, että valitaan sellainen koirarotu joka tarvitsee jämerän omistajan (esim. se kuuluisa pitbulli).
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 05.09.2018 22:53
tai ihan normi saku niinku oli mökillä vähän ongelmana, lopetettu sekin ennen aikojaan.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 05.09.2018 23:05
toki voin kuvitella että toi oma koirakin hyökkäis toisten lemmikkien kimppuun, jos se eksyis ankkafarmille tai jonkun lemmikki olis orava, mutta toisen koiran.... No kylhän se menee heti kylkeen kiinni ja toinen voi ottaa sen pahasti mut agressiivisuus on toinen juttu.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 07.09.2018 20:55
hm, ei näköjään kyyhkynnouto pojalle enää sovi, meni viime vuonna turhan innokkaasti kiinni niin meinas tukehtua höyheniin. muistaa näköjään kun jäi vaan kattelemaan tirpan viereen että hae ukko ite tälläset. Sorsan se kyl haki ihan ilman mitään mutinoita.

ja kun perjantai-ilta kyseessä niin totta kai löty viikonloppusoturikin seasta, kusipää veti 5,7lla hanhiparveen.

Se on sellasta arpapeliä minne kuti päätyy että pitäis ottaa tollasilta plussakorttikin jo pois.

Kivaa kuulla sellanen kimakka pamaus jostain parin kilsan päästä (jonka jälkeen hanhiparvi alko pitämään meteliä), muistaa sen että sen 4-5 kilsaa on vaarallista kantamaa paukulla. ja kun vielä veteen ampuu niin miten helvetissä sen tietää minne se kimpoaa.

Ottavassa päässähän sitä ei kyl kuule, jotta kun laukaus kuuluu niin tietää ettei tarvi enää sukeltaa.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 07.09.2018 21:23
Juu, jos taas vilkaistaan YouTubea niin voidaan nähdä kuinka vanha opetusvideo amerikkalaiselle virkavallalle opettaa, että luoti tai hauli voi kimmota lähes vaakasuoraan siitä osumapinnasta. Sen takia opettavat siellä, että pitää mennä renkaan ja moottorin taakse suojaan siltä varalta, että maahan ammutut luodit kimpoilevat auton alta.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 07.09.2018 22:16
Niin, jos ampuis useamman niin sit pitäis sukeltaa niinku joskus tehnytkin kun meni suunnitelma pieleen ja eksyin piipun eteen. Sillon tajus samantien et nyt jotain meni pahasti pieleen, riittävästi suojaa väliin ja vähän tavallisen äkkiä..

Mut tollaset jotka leikkii tuurilla, ei se oo vahinko, sen on suoraa kusipäisyyttä. Ja senkin kuulee vasta kun kuti on jo menny ohi, noi piiskat heittää luodille sellasta 900m/s lähtönopeutta.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 16.09.2018 21:37
Nyt noi kanukit teki viimisen keikkansa koiran ärsyttämiseen. Tulivat honkottamaan mökin eteen ja yrittivät saada koiraa jahtaamaan niitä uimalla. Toki koira saatto olla käskyn alla makaamassa laiturilla. Vain kaksi kuollutta, koira haki molemmat.

Yrittääköhän ens vuonna vielä samaa taktiikkaa...
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!