Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Lemmikit

Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 16.06.2018 02:52
Nythän siel olis varmaan alppiruusun kukinta kohdillaan, niistähän se paikka on kai parhaiten tunnettu. Douglaskuusia oli vissiin ne isoimmat, vaikka on siel kyl aika vanhan näkösiä mäntyjäkin.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 27.06.2018 18:48
hm... penska halus välttämättä ostaa kaktuksenmakuisen jättistuutin, heitti lopulta kotia tultua pihapuskaan kun ei vaan maistunut se tuutin sisällä ollut ilmeisesti kaktukselta maistunut osa. Laskin koiran pihalle, se haistoi pari kertaa viiden metrin päässä puskasta ja meni suoraan syömään sen tuutin.

Miten ihan oikeesti koulutetaan ruokakoira noutajasta? Se ei todellakaan nähnyt kolmen seinän läpi minne se tuutti lensi, eikä kukaan käskenyt etsimään.

e: niin ihan omilla rahoillaan penska mokoman osti, kysyin vielä että ootko aivan varma että haluat tollasen, siksi ei ongelmaa sen tuutin puskaan viskaamisen kans. Oppiipahan ettei rahat piisaa enää hyvänmakuseen.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 27.06.2018 21:41
On sillä hyvä hajuaisti kieltämättä. Kai siinä joku ilmassa leijuva molekyylipilvi on houkutellut puskaan. Tuollaisesta koirasta voisi kai kouluttaa sienikoiran. Kuvittele jos se pystyy löytämään tryffeleitä -> kilohinta tonnista ylöspäin...
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 04.07.2018 23:27
heh, ja siinähän katsot kun se syö sieniä joiden hinta on tonnista ylöspäin...

Ei oo tätä koiraa saanu oikein viel sieniin kiinni, yhen saksanpaimenen sai ja auttavasti toi entinen colliekin sitä teki.
Täl on parempi nenä kyllä, kuhan sais opetettua niin kyl kanttarellit löytyis helposti.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 05.07.2018 00:12
Juu, kylmää ajatuskin jos joutuisin sellaiseen tilanteeseen. Mutta olen sitä mieltä, että sitä nenää kannattaa käyttää hyödyksi. Toinen arvokas metsän anti on se "superruoka" pakurikääpä. Google Translaten mukaan se on englanniksi chaga, joten eBaysta voidaan nähdä hintapyyntöjä: virolaista pakurikääpää 100 grammaa saa hintaan 22 euroa.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 21.07.2018 19:31
ja samaan aikaan sitä pakuria on puskat pullollaan. Taitaa olla tosin kuivattuna toi hinta mutta kuitenkin, jos tarvit niin helposti löytyy. Taatusti luomua ja nopeahko toimitus.

e: oon mie sitä tutuille jo jonkin verran toimittanutkin, niille jotka on sen terveydellisiin vaikutuksiin hurahtanu mutta en oo kyl terveydentilassa mitään suuria muutoksia huomannu, näin sivusta katsoen.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 26.08.2018 22:05
Voi poikaa, nyt meni palikat pahasti sekasin ankannoutokeikalla. Kolme haettavaa oli ja lopulta kaikki löytykin mutta ongelma oli siinä että oli liikaa ehjiä sorsia jahdattavaksi niin niitä kuolleita ei meinannu löytyä.

oli kyl ihme kamikazemeininki sorsilla, tuli väkisin alas vaikka just 10 sekuntia aiemmin edellinen oli pudonnut alas, aina kun koiran laitto noutoon niin niitä ankkoja tuli siihen samaan pusikkoon sotkemaan noutoa ja ampua ei voi kun koira on haussa. Lähimmät laskeutu varmaan kymmenen metriä veneestä ja pari metriä koirasta.

Eikä noi ole edes mitään pullasorsia, päivällä ei päästäneet venettä sataa metriä lähemmäs.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 26.08.2018 22:54
Toisaalta, tuli varmasti ennätys kun metsästyskaudella en ampunut varmoista paikoista. Ehkä toi swarmaustaktiikka toimi niille tirpoillekin.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 27.08.2018 23:32
No joo... Käytätkö sellaisia kumiankkoja houkutuksena? Netissä on hienoja videoita kuinka sellaisia väijytetään ja kuinka helposti voi esimerkiksi pellolla vaan makoilla röllipeiton alla odottamassa, että lintuja tulee ylle.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 29.08.2018 16:16
Ei tollasia tarvi jos osuu oikeeseen aikaan oikeelle paikalle.

Ruokinnallahan noita yleensä näin alkukaudesta koetetaan houkutella mut en oo siihenkään junaan hypännyt, pullasorsia jos haluais teurastaa niin vois sit mennä paikalliselle syöttöpaikalle takomaan nita vasaralla.

Toki löytyyhän ne naamiverkot ja houkutuskuvatkin arsenaalista, se on vähän myöhemmän syksyn hommia sit kun joutais laittamaan useamman päivän tukikohdan pystyyn.

Näkee nyt senkin minne noi tirpat asettuu, yhen kerran ihmeitä käynyt aiemminkin, kyl ne tapansa näyttää.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit