Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Lemmikit

Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
  • Lähetetty: 29.10.2018 18:47
Joku uutinen tos oli että kaks laikaa tappo pystykorvan... molemmilla omistajilla aseet kai kuitenkin mukana.
Kertoo jotakin jos koiran omistaja ei ammu sitä rekkua joka omaa koiraa pureskelee.

Ei olis meinaan ihan huono ratkasu noin niinku omasta mielestä.

Tilanne oli mikä oli ja huono mennä toisen saappaisiin sanomaan mutta jotenkin veikkaan että sieltä ei olis vaan yhtä koiraa kylmänä viety.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
  • Lähetetty: 31.10.2018 22:18
Se on kuitenkin sellanen juttu että metsäkoirat on ehkä siinä askelta lähempänä sutta että ne ottaa koville jos ne rupee ottamaan, lopunperin kuitenkin niissä korostetaan sitä jahtiviettiä ja onnistuneen jahdin päätös on tappo.

Sen puoleen kun toi omakin koira on näyttelylinjasen kultasen kusiämpärin näkönen niin välil hirvittää että ihmiset lähestyy sitä ku kotikoiraa poikkeuksetta. Ei se ole täysin semmonen kuitenkaan.

Noi pystykorvaset on paljon tulisempia yleensä kyl, kolme vai neljä sellasta on vuosien varrella yrittäny purra, viimesin oli suomenpystykorva joka sattu tykkäämään teerestä jonka olin saanu saaliiksi. Niin ja sil oli kuulemma aivokasvain, siks en osannu ihan tarpeeks varoa tuttua koiraa, sen verran kuitenkin ettei osunu ku yritti kiinni.

niin ja se husky joka osu, se kyl tais purra melkein kaikkia jotka ei varonu, kerran jopa omistajaakin niin että sattu. Tosin omistaja meni suomenajokoiran ja huskyn tappeluun yksin väliin ja oletti ettei oma koira pure.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 31.10.2018 23:33
Juu, olet kai elukoiden kanssa tekemisissä aika paljon jos noin monta kertaa on tullut hampaat vastaan... Täällä kaupungissa ei onneksi ole paljon sellaisia koiria mitä joutuisi pitämään silmällä. Cityn asukkaat suosivat sellaisia kahvipaketin kokoisia sylikoiria.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
  • Lähetetty: 04.11.2018 21:46
Se husky on ainoa joka on oikeesti kunnolla osunut, pienenä oppii niin vanhana muistaa.

Olihan tos välissä muun muassa se vasikan kokonen saku jonka kanssa leikkiminen oli huono idea, kolme varttia päästä kun oli sen suussa arvaamatta ja mökkivieraat kutsuivat sitä hitlerin keksinnöksi.

Pitäis joskus käydä moikkaamassa työkaveria, sillä kun on lauma estrelanvuoristokoiria. ne on kuulemma sellasia et jos niiden kans toimeen tulee niin sit ei tarvi pelätä koiraa.
Kirjoittanut: Agro (Jäsen)
  • #545
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 02.11.2019 19:15
Kiinnostais hankkia koira. Ja koirakuumeeseen ei kyllä auta yhtää kaikki koiravideot, missä näkee jonkun toisen ihastuttavan lemmikin . Mutta oma elämäntilanne ei vaan tällä hetkellä taivu koirakaverin hankkimiseen. Tuosta huolimatta joskus tekisi vaan mieli hakea laina koirakaverin hankkimiseen, tiedän että se on hölmöä, mutta kun miettii miten helposti se pitäisi onnistua ja vielä nopeasti, niin silti houkuttaisi.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit