Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Lemmikit

Kirjoittanut: Veronica (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.07.2006 21:59
Oletko se salaperäinen varjo joka kuljettaa koiraansa ulkona auringonlaskun jälkeen? Kuuluuko ikkunastasi lepakonkirkaisuja vai korpinraauntaa? Oletko se mystinen tummanpuhuva olento joka kulkee käärme kaulansa ympärillä?
Varastaako musta kissa sinulle ohikulkioitten hyvän onnen vai suojeleeko pöllö sinua vainajain sieluilta?

Mikä on lemmikkisi, tai minkä haluaisit sen olevan? Potkaisitko nazgulia persuksille saadaksesi hänen lentoliskonsa vai sytyttäisitkö hänen kaapunsa helmat tuleen jotta punasilmäinen hevonen olisi sinun, sinun, SINUN!

Itse hankin kohta python.r:än. Myöhemmin hankin kaksi dopermannia jotka koulutan niin että ne kantavat omat ostoksensakin kaupasta.. Tietysti aina haaveissani omistan korpin joka syö naapurintätejen räksyttäviä rakkeja.. Ja lohikäärmeen jonka mustat kiiltävät suomut voittavat jopa yötaivaan tummudessaan.
Kirjoittanut: Ukuli (Jäsen)
 • #2
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 15.07.2006 22:26
Asun maalla, joten minulla on lauma verenhimoisia uteliaita kanoja, jotka tosin ovat aika vierasarkoja... Jos kukot sais olla, irti vieraat lähtis huutaen...

Ankat ovat oppineet kellontarkasti milloin on ruoka-aika ja jos ei ala palvelu pelata, asiasta kuulee heti.

Kissoja on neljä.

Haluaisin kovasti paljon käärmeen. Korpin, jonka opettaisin puhumaan. Jos lohikäärmeitä saisi jostain, hankkisin myös sellaisen. Sinisuomuisen. Ai niin, ja pöllön myös.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 16.07.2006 18:59
meil on koira jonka spesiaalitekniikka on pelästyminen ja liukumiinan laskeminen(mikä saumaton liikkeen sulous...)

jos ostatte koiran, älkää jumalauta ostako collieta! lassie-leffan päätähtikin varmaan vedettiin suoraan taanalle kuvausten jälkeen, kun rodusta ei tunnu löytyvän kahta täysipäistä yksilöä.

ei tarvi kun suihkukoneen lentää kymmenessä kilometrissä ohi niin seuraavaksi tallataankin jo liukuun olohuoneessa.

kyllä mie vielä koiran hommaan,sekarotuisen ja mustan, ja jätän nämä pilallejalostetut karvatuubit kenneliin.

p.s. arvatkaapa millä tavalla nousin petistä aamulla?
aivan oikein. varpaiden välistä turskahtaen.
Kirjoittanut: Ukuli (Jäsen)
 • #4
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 16.07.2006 23:18
Lainaus: mlrd
p.s. arvatkaapa millä tavalla nousin petistä aamulla?
aivan oikein. varpaiden välistä turskahtaen.


Menin arvaamaan... :P

Hyvä aasinselkä ja silta pohtia mitä järkeä koko rodunjalostuksessa on jos lopputuloksena on .... - sanat loppuu kesken... -
Kirjoittanut: lafee (Jäsen)
 • #5
 • Arvo: Tulokas
 • • Muokkasi: lafee
 • Lähetetty: 17.07.2006 14:59
Itsellä oli käärmeen poikanen. (Viljakäärme... ei kuulosta uhkaavalta, mutta näytti ihan kivalta) Sellainen verenpunainen. Olisi kasvanut puolitoista metriseksi, mutta karkasi.
Ei mitään tietoa vieläkään, kuinka se oli mahdollista. Ihan mysteeri.
Tahtoisin uuden käärmeen, ja ehkä variksen.
Kirjoittanut: Faith Black (Aktiivi)
 • #6
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 17.07.2006 20:29
Omistan (tai siis en omista, ei kissoja voi omistaa) kissan, rodultaan turkkilainen van. Se on sen verran ihana, että puree ja raapii aina kun sen ottaa syliin. Olen monesti uhannut heittää sen kolmannen kerroksen asuntomme parvekkeelta alas, mutta en ole sitä (toistaiseksi) tehnyt.
Haluaisin jonkin sortin käärmeen, python voisi olla kiva, jos vain olisi enemmän tilaa.
Toisen kissankin tahtoisin, balineesin tai norjalaisen metsäkissan ja ehdottomasti hyväluonteisen!
Jos olisin ihan helvetin rikas, hankkisin mustan englantilaisen täysiverioriin joka hyppäisi 2 metrisiä esteitä (paha vaan, että puissance luokan hevosia on niin harvassa).
Pari belgianpaimenkoira groenendaelia voisi vielä kuvitteellisen eläinlaumani jatkoksi ottaa.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 17.07.2006 20:50
Lainaus: UkuliHyvä aasinselkä ja silta pohtia mitä järkeä koko rodunjalostuksessa on jos lopputuloksena on .... - sanat loppuu kesken... -


en tiedä... aiempi sekarotuinen pystyi syömään lähes kaikkea oksentamatta ja ripuloimatta, ja mitä ei pystynyt, ei syönyt toiste. no, oli se myös hyvin koulutettu.

tämä nykyinen karvanakki syö mitä sattuu, oksentaa, ja syö sitten vähän lisää--->ripuloi ja oksentaa. ja sitten vielä syödään pikkuisen--> maha sekaisin viikon. kuulemma collien perusvikoja. tottelevaisuus ja rohkeus ovat huippuluokkaa negatiivisuudessaan. tämän koulutuksesta ei ole varmaa tietoa, mutta ei se ole kai hääviä ollut.

vaikuttaisi, että perinnöllinen taantumus on sitä voimakkaampaa, mitä enemmän rodun ulkonäköön on kiinnitetty huomiota. käyttökoirat taitavat olla terveempiä... luulisin.
Kirjoittanut: Ukuli (Jäsen)
 • #8
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 18.07.2006 22:45
Lainaus: mlrd
vaikuttaisi, että perinnöllinen taantumus on sitä voimakkaampaa, mitä enemmän rodun ulkonäköön on kiinnitetty huomiota. käyttökoirat taitavat olla terveempiä... luulisin.Jeesh. Isällä on kaksi metsästyskoiraa, ja terveinä ovat olleet kumpikin. Mutta kun ovat tolkuttoman rumia...

Ai niin lisätäänpäs eläinkatras toivelistaan vielä susi. Kun en koirista perusta,mutta sudet on ok. Vaikka välistä saa lehdistä lukea miten ne on taas tappaneet koiria, välistä vieneet niitä jopa pihoiltakin. :/
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 21.07.2006 14:57
Kissaihmisiä ollaan.
Koko lapsuuteni kuskasin koulumatkoilta ties kenen kissoja himaan. Joskus niiden omistajia ei löytyny ja ne jäi meille.
Muutama vuosi sitten päätin alkaa kasvattamaan pyhä birma-rotuisia kissoja. Ostin eräältä kasvattajalta ihanan ruskeanaamion, Galileon, ja vuosi myöhemmin samalta kasvattajalta sille sinitabbynaamiopikkuveljen, Pimpulan. Kun Pimpu oli n puolen vuoden ikäinen, kissat päätti karata vapauteen mun silloisesta yksiöstä ja loikkas ikkunasta alas. Galileo kuoli heti, Pimpu vähän myöhemmin. Vieläkään en ole pystynyt uutta kissaa ottamaan.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 21.07.2006 15:03
Piti taas tosta kissajutusta mennä kirjottaan, alkaa aina masentaa se. Joskus kelaan et kaikki mihin kosken kuolee lyhyen ajan päästä. On vaikka mitä juttuja sattunu. kai se "mikä ei tapa, vahvistaa" sit pitää paikkansa, kun täs vieläkin istun ja naureskelen, kaikesta huolimatta. Siitä toi mun allekirjotuskin juurensa juontaapi.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!