Gootti.net

Lemmikit

Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 31.03.2018 18:47
heh. mielenkiintonen keskustelu sinänsä uimarannan parkkipaikalla.

v:Käske koirasi pois ettei tuu tappelua.

m: Anteeksi, mitä?

v: käske koirasi pois ettei tuu tappelua!

M: hurtta, tänne! mikä hemmetin tappelu tässä... ai sullakin oli koira mukana. sori en huomannu.

(kultasen kusiämpärin kuonon kokonen terrieri tärisee villatakki päällä pilkkisiiman paksusen taluttimen perässä.)

M: ei tosta olis tainnu kyl tappelua saada on tää hönttä sen verran hyväluontonen.

E: ihan oikeasti mie luulin että chihuahua on pienin mitä löytyy mutta toi oli jo todella pieni. Ihan kiva koirahan se oli kyl, ei siinä mitään, näpit kävi nuolemassa ja rapsut otti ku isompikin koira.

Mutta mitään käyttötarkoitusta muuta kuin elävä rotansyötti tai silmänilo tollaselle on mun mielestä kovin vaikea löytää.

e2: ja myöskin omistajalle ymmärrystä siitä että jos jonkinlainen tappelu olis tullut niin tuon kokonen olis ollut melkein automaattinen häviäjä, roikkuen siitä viitsikö toinen läpätä tassulla takaisin. jos tosiaan noutaja viitti nuolasta kyljestä niin siinä on luultavasti pikkurekku katollaan. Aina en jaksa ymmärtää miksi noita koirarotuja jalostetaan liian pitkälle, joku tarkoitus pitäis aina olla ja tässä kohtaa sitä on todella vaikea nähdä. Omakaan mikään rotuvalio ole, kertaakaan näyttelyssä ees käytetty mutta sillä on se ankannoutotarkoitus.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 31.03.2018 21:30
Ne pikkukoirat ovat kai omistajilleen sisustusesineitä kuten joku vanha kuparipannu tai ne maankuulut oksattomat sisustushalot. Toisaalta sellaiset minikokoiset koirat syövät vähemmän eivätkä tarvitse pitkiä ulkoilulenkkejä. Täällä kaupungissa on välillä joku sellaisen "tosi ison" koiran kanssa liikkeellä. Silloin kun näen sen koiran, epäilen, että sitä joutuu ulkoiluttamaan joka päivä tunnin tai enemmänkin.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 03.04.2018 21:40
Joo kyl mie sen puolen ymmärrän että jos oma koira sattuu olemaan keskiverto päästäistä hitusen isompi niin kaikkia elukoita pitää varoa, varsinkin isompia koiria kun se oma minieläin haisee kuitenkin koiralle. Onneks olkoon kun irtokissaan törmää.

Kuitenkin kun ajattelee edelleen vähän ton luonnon mukaan niin koiran olis hyvä pärjätä suunnilleen kaikille muille paitsi suurpedoille ja hirvelle.

Ja ylipäänsä pystyä ulkoilemaan ilman vaatteita.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 13.04.2018 17:32
Rusakko näköjään poiki veneen alle pari kolme päivää taaksepäin, jotenkin veikkaan.

Noita poikasia vaan tulee näytille jatkuvalla syötöllä milloin mistäkin puskasta, venettä kääntäessä oli sen alla kuoppa missä oli pari kuolleena syntynyttä tai heti syntymän jälkeen kylmään keikahtanutta.

Sinänsä aivan sama pitääkö koiraa hihnassa vai ei kun noi alle nyrkinkokoset ei karkaa vaikka päälle tallaat.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 14.04.2018 13:10
Juu, se on yllättävän sopeutumiskykyinen elukka kun näyttää menestyvän kaupungeissa, kuten täällä Porvoossa ja naapurikylässä eli Helsingissä, ja metsissä yhtä hyvin. Tai itse asiassa olen sellaisia nähnyt enimmäkseen kaupungeissa, joten ehkä kaupunkiolosuhteet ovat menestymisen kannalta parhaat. Houkuttelevat kettujakin kaupunkiin.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 23.04.2018 20:29
Jostakin syystä tuli mieleen vanha ja jo varmasti edesmennyt venäjänvinttikoira nimeltä Putin.

Oli erittäin mukava ensitapaaminen kun joku tuntematon vasikka loikkaa veneestä jo kaukaa rannasta ja ravaa syvähköstä vedestä suoraan rantaan, täräyttää tassut olkapäille ja antaa isot pusut.

Johtuu ehkä siitä kun pitkästä aikaa näki samanrotuisen elukan tossa iltalenkillä. Tämä tosin ei tullut halaamaan noin suoriltaan.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 23.04.2018 20:57
Osuvasti nimetty koira. Tuosta tulikin mieleen, että venäjänvinttikoira on ilmeisesti sama asia kuin borzoi. Sille borzoille on mielestäni jalostettu liian pitkulainen ja kapea kallo! Toinen ääripää jalostuksessa on liian tylppäkuonoinen koira, kuten kiinanpalatsikoira tai bulldog.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 01.05.2018 19:47
ilmanvastusta kai ajateltu kun on aivan pirun nopea liikkeissään tuo elukka suoralla.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 14.06.2018 22:22
https://yle.fi/uutiset/3-10252235?origin=rss


Ai että piti oikein kouluttaa kultanennoutaja etsimään ruokaa. Jos tosta maksetaan hyvin niin mulla on yks joka tuskin missaa mitään syötävää, koettihan se kerran yhen venäläisen eväsleivät syödä tuol mustilan arboretumissakin kun käytiin, joten täysin koulutettu elukka ja kokemustakin on.


Turha ees yrittää muiluttaa sen ohi mitään syötävää, tääl ei leivänpala lattiaan osu jos joltakin putoaa.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 15.06.2018 09:08
"Ruokakoirasta" kertova uutinen kuvaa hyvin Yleä vuonna 2018. Yle on niin huomionkipeä, että sen täytyy julkaista mahdollisimman myyviä juttuja.

Mustilan arboretum on siellä jossain Kotkan ja Kouvolan välissä? Muistan käyneeni katsomassa niitä tosi korkeita puita (varmaan mäntyjä) joskus vuosikymmen sitten.
Viesti

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit