Gootti.net

Lemmikit

Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 03.10.2017 15:37
Haavakon tehny ukko oli jahdissa toki seuraavanakin päivänä ja ihmetteli sitä että koira haki eilispäiväsen sekä sitä että sanoin että ammuin kun tiesin että tohon väkisin kuolee, ei jää haavakkoa.

Teknisiä yksityiskohtia säästellen riittävän reilu supistus sopivilla paukuilla ja riittävän lyhyt ampumamatka tarkoittaa joko hutia tai kuollutta, toisaalta onhan tuota harjoitustakin jo kohta vartti vuosisataa.

Tän kauden tilasto on 6 ampumapaikkaa ja 4 vainaata, ja koiran suoritus mukaan laskien 5 talteen, 0 haavoittunutta.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 04.10.2017 18:55
kappas. nuppiosuma. ankan reaktiosta näki suoraan että keskushermostoon meni mutta nylkiessä paha sanoa puriko koira kaularangan poikki vai oliko pelkkä lievähköä vakavampi pää seulana-syndrooma kuolinsyy.

Lihat kuitenkin ihan ehjänä.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 12.10.2017 18:44
No nyt ei koirakaan auttanut, ihan pomminvarma paikka mutta vesilintulailliset paukut, kanukki jäi lentämään erittäin kovasta rankasusta huolimatta. Eikä seuraavana päivänäkään löytynyt.

Tilasto siis 5-1.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 13.10.2017 01:01
Oletko muuten törmännyt sellaisiin lintuihin, jotka olet ampunut ja löytänyt seasta edellisen yrittäjän jättämiä hauleja? Joskus näin netissä sellaisen kuvan missä lintu oli saanut jousipyssyn nuolen päähän ja jatkoi elämistä normaaliin tapaan.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 13.10.2017 18:05
Joitain jyviä on voinu löytyä mutta yleensä haavakot menee jonkun muun ku ihmisten suihin, noissa paikoissa on elukoiden tallaamat polut reunoilla jota ne päivystää ja laukaus on kuin ruokakello.
Ei noita tollasia haavakoita joilla on joku osuma kauaa katella, ne otetaan pois kitumasta. Eipä niitä kukaan kyllä nuolilla taida ampuakkaan , olis löytynyt jos joku sellasta tekis.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 19.10.2017 18:41
kuopassa

Lainaus: kuopassa

Oletko muuten törmännyt sellaisiin lintuihin, jotka olet ampunut ja löytänyt seasta edellisen yrittäjän jättämiä hauleja?
Tarkemmin sanottuna joskus sattuu hampaissa vastaan sellasta mitä ei pitäis olla, enemmän on sellasta että löytyy haavakoita jotka muut on jättäny ja olen lopettanut ne pois, ja se vaan on lisääntynyt koiran kans.

Ne on sellasia jotka pystyy viel uimaan, kuivilta supit ja ketut syö ne pois samantien. sen takia seuraavan päivän tarkistus tuottaa tulosta monesti sekä minkeissä että sorsissa jos haavakko jää johonkin pelkästään siipirikkona. joskus supeissakin, ketut osaa lähteä kaukaa jo karkuun jos parin ukon ja koiran ketju lähenee.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 14.01.2018 21:04
Heps, citykettukin ottaa äkkiä jaalkoja muutaman lisää alleen jos laskee koiran iltakuselle ja kettu kuvittelee olevansa piilossa koirankopin takana päästäkseen nopeesti takasin syömään hirvenjalkoja.

Pikku virhearvio ketulta, tällä koiralla on vielä nenä päässä.
Ja toki itsekin tein sen jekun että jäädytin ne hirvenkintut kiinni jäämöykkyyn ettei niitä noin vaan raahata pihalta pois, niinkuin toi repolainen on usein tehnyt.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 14.01.2018 23:15
Citystä puheen ollen... olen huomannut kuinka lenkkipolulla citykoira ei monesti huomaa (kuule/näe/haista) edes kymmenen metrin päässä sijaitsevaa ohikulkijaa. Ehkä se johtuu siitä kun kaupunkilaiskoira saa paljon aistivirikkeitä joka suunnasta ollessaan ulkona, ja siitä kun koira asuu virikkeettömissä sisätiloissa sen 23 tuntia vuorokaudessa.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 16.01.2018 01:08
cityssä on monta ihmistä, ei koira merkkaa tavallista asiaa useinkaan. mutta laitappa citykoira metsään se haukku jokasen oksanrapsauksen mitä metsäkoira ei huomaa, ja toisaalta jättää kaikki hajut huomiotta.

e: liikaa yleistetty, yksilöitähän noi koiratkin on.

e2: niinhän toi omallakin koiralla menee, se kattoo suoraan vaatteista että millä mielellä lähdetään, jos nykäsee maastokamat niskaan niin seuraa puol metriä persuksista koko ajan ja jos käyt asekaapilla niin se on jalassa kiinni koko ajan.
Töihin jos menet niin se vaan huokasee ja menee omaan petiin.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 25.01.2018 22:08
No jo, nyt se perhanan kettu makas keskellä suht.vilkasta risteystä tossa reilun sata metriä kämpästä, pääsipähän vanhin likkakin näkemään elukan livenä muutaman metrin päästä.

Varmaan jotakin liiskaantunu siihen aiemmin ja yritti pureskella sitä irti jäästä, kun mun pihasta ei uskalla enää hakea.
Viesti

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit