Gootti.net

Lemmikit

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 20.04.2017 06:44
Okei. Sitä minäkin ihmettelen, että mitä tavaraa pellolla on jos rottia on kymmenittäin/sadoittain ihan muutaman neliön alueella. Tuossa videossa näyttää kuin se tongittava alue olisi korotettu muusta, että ehkä siihen on dumpattu jotain rehujätteitä tai esim. kanalan lattialle muodostuvaa törkyä...
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 20.04.2017 16:53
Olihan siel kaatopaikallakin rottia ihan riittävästi jotta paukkulaatikot tyhjentyivät vauhdilla mutta että pellolla tollasia määriä. sekin oli sellanen paikka että satunnaisen muovikassin päälle tallaaminen lähetti puolentusinaa elukkaa juoksemaan pitkin kenttää. Tämä siis joskus 90-luvulla.

E: noi ojat on tehty tohon ihan sen takia että eristää osan koloniasta, sitte ne voi kääntää esiin talikoilla näköjään.

e2: toi rottien ampuminen on siitä "hilpeää" hommaa että haavakot ei kauas mene, sattu tuolla kerralla kun kävin että hyvin osunut haulikon laukaus hajotti rotan, hyvä kun ehti palaset lopettaa ilmalentonsa kun pari tyhmempää lajitoveria iski niihin kiinni avoimella. Jos johonkin sattu osumaan huonosti... no lauma syö haavottuneen heti.
Vähän niinku pientä zombilaumaa kattois.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 20.04.2017 18:34
Toivottavasti tämän lemmikkiketjun lukijoissa ei ole jyrsijöiden ystäviä. Voipi olla suu mutrussa. Täytyy olla hyvät refleksit jos meinaa saada tähtäimeen niinkin pienen asian kuin rotan... Haulikolla varmasti helpompaa, joskin ilmakiväärillä paukuttelu on halvinta.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 22.04.2017 16:33
Kaatopaikkarotalla ja lemmikkirotalla on yhtä paljon yhteistä ku villiminkillä ja lemmikkifretillä.

E: yhen fretin omistajan kanssa oli tästäkin hyvä keskustelu kun sen lemmikki näykki mun korvaa. Ihmettteli kun en oikein luottanut siihen, mainitsin sitä että villit elukat on loukussa vähän senluontosia että paksut hanskat tarvitaan ja niitä ei voi päästä elävänä loukusta ulos.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 02.05.2017 19:51
Koira otti atakin pihapuskaa kohti, huikkasin seis jo ennenkuin näin mikä oli... katsos, kaksi parittelevaa siiliä. nyt on sekin nähty miten moinen menee. Koira lähenee, tuhina kovenee.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 02.05.2017 20:14
Niin vielä noista kaatopaikkarotista, silloin haulikon kiekkopaukku makso sen 30 penniä, nykyään hinta on jotain 0,20e kappale.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 02.05.2017 22:38
Joo, siilit ähisevät kun ovat tositoimissa. Törmäsin joskus sellaiseen kaupunkisiilien intiimiin hetkeen kun menin katsomaan mistä sellainen tuhina kuuluu...

Se 0,2e olisi markkoina 1,20.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 03.05.2017 15:42
juu ei oo ku nelinkertaistunu hinta, sorsapaukut oli aikoinaan 5mk/kpl, viime syksynä 2,7e/kpl. volframipaukut huito lähemmäs 8e/kpl jos halusi lompakkoa oikein piiskata...
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 05.05.2017 17:15
Tässä on selvä yhteentörmäys tuloillaan kun joutsenet rakentavat pesää mökin viereen lahteen, ilmeisesti koiran väijytysyritys ei auttanut pesäpaikan valinnassa, toisaalta luulen että tällä kertaa on uusi pari kyseessä koska nämä jäävät nuohoamaan tähän lähilahteen ja toinen pari toistaa samaa kuviota lennoissaan kauempana rantakivestä.

Mutta laita noutaja järven viereen niin sehän ui, ja jos joku ui joutsenen pesän viereen niin lähtöhän on aika nopea.

Mitähän tollekin tilanteelle nyt sit tekis.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 05.05.2017 18:00
Tai no, olisihan ratkasu suhteellisen helppo sinänsä näin alkuvaiheessa. Ikävä kyllä se vaihtoehto on laiton mutta täs on kyse lähinnä siitä miten joutsenet reagoi uivaan koiraan tahikka jos vähän pidemmälle kesään mennään uiviin penskoihin. ja siinä kohtaa jos se penskoja koettaa häätää... no, ei toi aikuiselle ihmiselle kuitenkaan pärjää.
Viesti

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit