Gootti.net

Lemmikit

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 05.05.2017 20:35
Ne joutsenethan varmasti pitävät aikamoista meteliä jos suojelevat jälkeläisiään... Käy vielä niin, että saat naamasi Seiska-lehden kanteen ja sen yläpuolella lukee isoin kirjaimin "Tässä mielipuoli joutsenen jahtaaja"
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 06.05.2017 13:49
Miekään en oo mukava jos joku nokkii mun jälkeläisiä.
Joutsenet eivät vain pidä meteliä ja pasko niskaan niinku lokit vaan käyvät ihan aktiivisesti kiinni isoihinkin asioihin, mukaan lukien isoihin veneisiin.

No, täytyy katsoa josko suostuisivat harkitsemaan pesäpaikkaansa kun mökkikansa aktivoituu. Eipä sitä huvikseen kaiva verta nenästä birdlifen kanssa.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 08.05.2017 19:27
https://www.youtube.com/watch?v=7Railiy7JAM

Kunnon tappelu näköjään kanukin kans: https://www.youtube.com/watch?v=F20SKPMppQU

Toki noi on kyl kyhmyjotsenia joka on mun tietääkseni hitusen laulujoutsenta pienempiä.

Klassikko kanadanhanhi: https://www.youtube.com/watch?v=PNAOORJlCZY
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 05.06.2017 16:19
Pöh. Kanukit koettavat kiusata koiraa mökkinaapurin rannassa, jostain syystä ei tuu tohon omaan rantaan leikkimään ollenkaan. Toisaalta jos noi on tottunu vaaleeta koiraa ärsyttämään useampana vuonna eikä tullu viime syksynä kertaakaan tohon omaan niin kertoo jotain eläinten tilanneälystä.

Se olis aika lyhyt leikki se jos metsästysaikana yrittäis omassa rannassa. Ja lyhyt leikkihän olis sekin jos menis liian lähelle koiraa mutta osaa ne etäisyytensä pitää kuitenkin.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 08.06.2017 20:47
Noo, ehkä nuo elukat ovat syöneet vatsansa täyteen ja kuvittelevat nyt olevansa isoja ja vahvoja haastamaan vaikka koiran. Linnuthan lienevät joskus dinosaurusaikoina olleet lihansyöjiä ja paljon häijymmän näköisiä kuin nyt. Ehkä joku muinainen geeni saa ne edelleen isottelemaan.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 14.06.2017 20:46
Tiennytkään että koiralla on intoa kovasti majavan perään, en tiennyt sitäkään että tuol on taas majava.

Käytiin ajelemassa jokea pitkin tuossa niin koira karkas veneestä, syynä majavanpesä. Niitäkin taas maisemissa pitkästä aikaa.

E: Siis on niitä koko ajan ollu mutta ei pitkään aikaan tolla joella. parissa muussa paikkaa kymmenen kilsan sisällä on pysynyt koko ajan joten ajan kysymys vaan milloin tulee lähelle.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 15.06.2017 06:43
Oho, en olekaan nähnyt majavia ikinä "oikeasti". Vähän yllättävää, että niitä löytyy Suomesta. Tekevätkö suomalaiset majavat isoja kosteikkoja kuten niissä amerikkalaisissa luontodokumenteissa?
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 15.06.2017 17:25
Eipä ne pääse tekemään kun maajussit ampuu niitä pois, tai laittaa jotkut ampumaan ne pois. Kymmenen vuotta on helposti aikaa kun oli ihan tossa mökin vieressä parikin pesää ja metsästyseuran ukot kiroili että niitä on vaikea ampua... No kaipa se silloin on jos aikoo ampua, Perkeleet säikytteli niillä hännänlätkäyksillään sorsajahdissa jatkuvasti.

En nyt ihan taputusetäisyydellä oo ollut mutta parin metrin päässä oltiin silloin useasti. Nyt toki on taas varovaisia liikkeellä.

e: Sillon erikseen pyysivät ampumaan niitä mutta miks mie massea ampuisin kun ei oo pahaa tehnyt, ainakaan mulle. Samahan se on kauriinkin kohdalla nykyään, saisi ja voisi helpostikin mutta kun ei kiinnosta.

e2: 6774555.743, E=506861.392
(ETRS-TM35FIN) Tossa yksi majavanpesälampi missä ovat maastonmuokkaustakin tehneet, kiukkusia haukia ja ahveniakin noissa lammissa on.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 16.06.2017 02:14
^ Juu, kiitos koordinaateista. Kartan mukaan näyttäisi olevan suotuisaa aluetta majaville. Jos siis kartassa ne vaakasuunnassa olevat siniset viivat tarkoittavat suota/kosteikkoa.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 16.06.2017 18:07
Johtuuko majavista vai muusta, miksi suota harjujen keskellä mutta siellähän niitä on. Ainakin ne aiheuttaa pieniä tulviä sillon tällöin.
Viesti

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit