Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Abortti

Kirjoittanut: kiga (Jäsen)
 • #191
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 30.07.2011 12:08
pro-life propagandaa, juuri sopivaa katseltavaa ennen aamiaista ( )
tuonkin jälkeen kannatan aborttia - vaikka korostaisin ehkäisyä ettei tuohon asti tarvitse mennä
Kirjoittanut: Roudatar (Aktiivi)
 • #192
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 30.07.2011 14:13

Lainaus: kiga

pro-life propagandaa, juuri sopivaa katseltavaa ennen aamiaista

Näimpä. Ja just otin juustonakkisarvet uunista. Taitaa vegeruokavalio kutsua...

Lainaus: kiga

tuonkin jälkeen kannatan aborttia - vaikka korostaisin ehkäisyä ettei tuohon asti tarvitse mennä

Sama. Tai ehkä kuitenkin kannatan ehkäisyä ja moraalisesti hyväskyn abortin. Jotenkin tuo "kannatan aborttia" on aina särähtänyt korvaan.
By the way. Luulenko/näinkö väärin, vai oliko osa noista abortoiduista reippaasti yli 12 viikkosia?
Kirjoittanut: kiga (Jäsen)
 • #193
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 30.07.2011 16:34
Kuka nyt ylipäätään menee tökkimään verisiä sikiöitä kameran kanssa... veikkaan että muutamat olivat kohtuun/synnytyksessä kuolleita

Ihemetyttää kyllä tällainen: http://www.readersupportednews.org/news-section2/3 14-18/6383-us-women-who-have-stillbirths-face-murd er-charges -- kuolleena syntyneiden (/kohtukuolema) lasten äidit saavat murhasyytteen. Päihteiden käyttö raskauden aikana ei ehkä ole kaikkein viisainta, mutta valinta sekin - artikkelissa esim eräs raskaana ollut nainen otti rotanmyrkkyä tappaakseen itsensä, selvisi hengissä, mutta 33 viikkoinen lapsi kuoli. - Ja syyte seurasi.
Kirjoittanut: Abigor (Jäsen)
 • #194
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 30.07.2011 20:37

Lainaus: vampirequeen

Julman valinnan kyl jotku naiset tekee lapsesa puolest. :S


Minusta se ei ole lapsi ennen kuin se vetää happea ja kiljuu synnytyshuoneessa. Ihminen toki jokunen kuukausi sitä ennen. Tämä vaan meikäläisen mielipide.
Kirjoittanut: Marraskuu (Jäsen)
 • #195
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: Marraskuu
 • Lähetetty: 31.07.2011 12:27

Lainaus: Abigor

Minusta se ei ole lapsi ennen kuin se vetää happea ja kiljuu synnytyshuoneessa. Ihminen toki jokunen kuukausi sitä ennen. Tämä vaan meikäläisen mielipide.


Olen itse ollut jossain vaiheessa täysin samaa mieltä, olen ajatellut mahassa olevaa alkiota vain soluryppäänä. Kunhan abortti tehdään mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. En tiedä onko iän tuomaa pehmittymistä itselläni se, että abortti on kuitenkin alkanut ajatuksena kovasti ahdistaa. En usko, että suoranaisesti haluan "hankkia" lapsia koskaan, mutta totta puhuen en varmaan enää tässä vaiheessa voisi abortoida alkiota, mikäli tulisin raskaaksi.

Juuri juttelin asiasta aivan viimeisillään raskaana olevan ystäväni kanssa. Hänellä aborttipäätös muuttui aika nopeasti päätökseksi lapsen pitämisestä. Ystäväni sanoi sen varsin fiksusti, että vaikka ei olisi lapseen heti valmis, on 9 kk aikaa pistää elämä kondikseen.

Itse siis ajattelisin omalle kohdalleni näin. Abortti on erittäin tärkeä mahdollisuutena, koska on monia äitejä ja vanhempia, jotka eivät ole millään valmiita. Raiskatuksi tulleista en aio edes puhua, koska aborttioikeuden pitäisi olla täysin itsestäänselvää heille.

Lainaus: Roudatar

Tai ehkä kuitenkin kannatan ehkäisyä ja moraalisesti hyväskyn abortin

Tämä on erittäin hyvin kiteytetty.

(edit. selvensin sanamuotoja jne.)
Kirjoittanut: vampirequeen (Jäsen)
 • Lähetetty: 01.08.2011 22:47
Hyvä että toi poistettii. Katoin vaa sen ja piti paniikis jakaa ällötys muitten kaa. Sry vaan. Maailmaan mahtuu monta järkytystä. Ahdistaa vaa koko aihe. Rupeen keskittyy hyviin asioihin.. Toivon että tilastot laskee roimasti ympäri maailmaa ja ihmiset saa enemmä valistusta raskauden ehkäsystä, ja vaikka kui kova himo ois päällä nii muistaa laittaa ukon Nii ja jos "möhlii" nii käy apteekist hakee napin,ettei tartte pysäyttää uuden elämän sydäntä sit myöhemmi. Ja lapsia enemmä adoptioon saadaan,koska tarvetta on monella tarjota rakastava koti,orvolle/ei-toivotulle lapselle.
Kirjoittanut: Sad Angel (Jäsen)
 • #197
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 15.04.2012 16:18
no... itse olen vielä alaikäinen (reippaasti) ja neitsytkin vielä, eli ellen ole uusi neitsyt Maria ja tulen synnittömästi raskaaksi, niin ei taida ainakaan lähipäivinä tuon raskauden mahdollisuutta olla... Kuitenkin jos nyt jotenkin haksahtaisin ja saisin tietää odottavani, niin kyllä siitä katumuspilleri tai abortti astuisi kehiin. En ole valmis henkisesti enkä fyysisestikään huolehtimaan lapsesta, sitäpaitsi synnytys saattaisi tehdä vakavia keholleni.... Abortti on kuitenkin mielestäni hyvä olla vaihtoehto, mutta mielummin mietitään etukäteen eikä jälkikäteen.
Kirjoittanut: Carmel (Jäsen)
 • #198
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 15.04.2012 23:04

Lainaus: Verity

Itse kannatan aborttia, sillä mielestäni jo olemassa olevan elämän laadun ylläpitäminen menee itsenäisesti elinkelvottoman sikiön, keskeneräisen ihmisen, edelle. Jos raskaus/lapsen kasvattaminen uhkaavat mielenterveyttä, opiskelua tai rahatilannetta niin vihreätä valoa ehdottomasti mikäli asianomainen tahtoo sellaisen päätöksen tehdä!

Tässä tiivistyy omakin mielipiteeni asiasta.
Kirjoittanut: vampirequeen (Jäsen)
 • Lähetetty: 11.05.2012 21:52

Lainaus: kiga

Luulenko/näinkö väärin, vai oliko osa noista abortoiduista reippaasti yli 12 viikkosia?

Joo,taisi olla. Suomessakin saa jopa abortoida vielä viikolla 20!Suomessa vammaisuutta vähennetään kaikin keinoin. Jos lapsen epäillään olevan vammainen, abortin saa suorittaa huomattavan myöhäisessä vaiheessa raskautta. Myöhäisimmissä aborteissa lapset olisivat voineet jo jäädä eloon kohdun ulkopuolellakin. Laillisen abortin raja on suomessa 6kk hedelmöityksestä. Vauva myrkytetään kohtuun Saline-aineella jota myös käytetään synnytyksen käynnistämiseen. Tälläisistä aborteista on myös jäänyt lapsia henkiin. Tässä Gianna kertoo omant tarinansa http://www.youtube.com/watch?v=X3d2usNLGYM
Ja kiinassa naisia pakotetaan abortoimaan lapsensa vaikka raskaus saattaa jo olla kuulla 8/9. Kiinassa valtio omistaa naisen kohdun ja nainen ei saa sielä päättää monta lasta tekee tai ei tee. Tämähän loukkaa kiinalaisten naisten oikeuksia? Abortteja ja kohtuuttomia sakkoja määrätään ilman lupaa raskaaksi tuleville naisille tai jos lasten lukumäärä ylittää sallitun rajan. Kiinalainen lapsi ei valtion mukaan ansaitse saada leikkitovereikseen siskoja ja veljiä. Vaan heidän tulee kuolla ennen syntymää. Naisten on annettu ymmärtää että synnyttäminen ilman lupaa on rangaistava rikos. Naisten oikeuksiin tulee kuulua totuus siitä mitä he valitsevat!
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 11.05.2012 22:14

Lainaus: vampirequeen

Saline-aineella


Lainaus: vampirequeen

Naisten oikeuksiin tulee kuulua totuus siitä mitä he valitsevat!


Ai näinkö on, vaikka itse juuri et kertonut, mistä tuossa mystisessä salinessa on kyse. Vihje: samaa "myrkkyä" käytetään mm. haavojen puhdistamiseen, lävistysten huuhteluun, tiputukseen ja nenähuuhteluihin, noin muutamia mainitakseni. Hirmuista myrkkyä siis. Suolavesi nimittäin.

Itse ihan suoraan sanoen vihaan sitä, miten abortin vastustajat aina jaksavat vetää naisten oikeudet mukaan asiaan. Naisten oikeuksiin nimenomaan kuuluu päättää omasta kehostaan ja elämästään, jos raskaus ja sen tulos lapsi on vähemmän toivottu, on abortti varsin kelvollinen vaihtoehto.

En nyt myöskään oikein ymmärtänyt tuota kiinalaisten mukaanvetämistä, vaikuttaa lähinnä afrikan nälkäiset lapset -kortilta jolla on vain tarkoitus syyllistää. Kiinan väestömäärä ei ole suoranaisesti meidän ongelmamme, mutta jos nyt siihen haluaa tarttua niin vedän mukaan luonnonsuojelukortin: kiinalaisten jänismäinen lisääntyminen ei olisi tervettä maapallolle...
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit