Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

My Little Pony-keräily ja custom

Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
 • #61
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 10.01.2009 18:31

Lainaus: Moruganna

Tänään löytyi netistä aivan upeita customeja, katsokaa ja ihastukaa: http://www.darkhorsecollectables.com/index.html
Varsinkin ne Flutter ponytOlipas todella kauniita! Joku on ihan hurjan taitava. Minäkin muistelisin pienenä leikkineeni poneilla mutta ei niitä kyllä enää ole missää. On kyllä ihan hauska keräilyn kohde
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 03.03.2009 11:28
*Heiluttaa tassuja*
Täälläkin yksi muutaman ponin omistaja. Tuolla kaapin nurkassa laatikossa nuo on pölyttyneet kauan aikaa kunnes nyt kaivoin esille. Kovin nuhjuisia ovat

Customointi kyllä kiinnostaisi kovasti, mutta aloittelijana ja muutenkin koko hommasta tietämättömänä en oikein tiedä että mistä aloittaisin. Mitä tarvikkeita customointiin tarvitaan?
Kirjoittanut: Faith Black (Aktiivi)
 • #63
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 03.03.2009 13:46
Tiragen
Tarkistathan vain, ettet mene customoimaan arvokkaita/harvinaisia poneja!

Lainaus: Tiragen

Mitä tarvikkeita customointiin tarvitaan?

Riippuen mitä kaikkea haluat ponille tehdä, re-roottaus välineet on hyvä olla karvojen vaihtoon, sekä tietysti uutta karvaa. Maaleja, esim. Citadel ja Gamecolor on hyväksi havaittuja (myös esim. automaali käy, jos on mahdollisuus maalauttaa poni niillä). Cernit-massaa tarvitset mikäli haluat tehdä ponille esim. siivet ja/tai sarven. Poneja voit customoida oikeastaan miten vain haluat; lankoja, nauhoja, strasseja, helmiä - vain mielikuvitus on rajana!

Suosittelen selailemaan Paratiisikartanon foorumia.
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 03.03.2009 18:07
Faith Black
Kiitos miljoonasti neuvoista
Kirjoittanut: Detteri (Jäsen)
 • Lähetetty: 13.04.2009 18:41
http://s258.photobucket.com/albums/hh256/Princessa Prien/?action=view&current=Tuherruksiayms038.jpg
Siinä olisi minun poniseni Vasta kaksi, mutta hyvin aluksi riittää.Ajattelin nuo customoida, mutta en ole vielä keksinyt, että miten.Vinkkejä otan vastaan ja joku viisas voisi kertoa, mikä tuon oranssin ponin nimi on ja miltä kaudelta?
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 13.04.2009 19:02
Detteri

Jos näkisi kuviot oranssin ponin lautasissa, olisi helpompi sanoa, mutta Dream Valley - Collector's guide voisi auttaa. Oma veikkaukseni on että joko kyseessä ei ole MLP lainkaan, tai sitten oranssi poni on jotain todella outoa G2 tai G3 -sarjaa. Mainsail on G1 -poni joka saattaa hyvinkin olla hyvässä arvossa jonain päivänä, etenkin kun poni näyttää olevan melko hyvässä kunnossa. Korkeintaan vaihtaisin sen hännän ja poistaisin mahdolliset likapilkut, customointiin suosittelisin käyttämään G2 ja G3 poneja tai nk. baitteja, eli "varaosaponeja".

http://www.kimsites.net/dreamvalley/
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 13.04.2009 20:15
Miulla ei ole kuin nuita G1 poneja joita olen saanut lapsena. Ovat kaikki kyllä ihmeen hyvässä kunnossa siihenkin nähden että ovat olleet ahkerassa käytössä lapsena.
Osa poneista on vaan vähän likaisia ja ensimmäisen ponini (Confetti) häntä on vähän pörrössä latvasta.

Yhden G3-ponin ostin pari vuotta sitten G1sten joukkoon.
Kirjoittanut: SyllaBoreal (Jäsen)
 • #68
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 13.04.2009 21:22
Minulla on paljon noita G1 ja G2 poneja Tosin en ole tuunannut niitä mitenkään enkä varmaan aiokaan Ei ole minuun kolahtanut tuo harrastus niin, vaikka upeitahan ne on
Kirjoittanut: Tifa (Jäsen)
 • #69
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 14.04.2009 20:46
Kyllähän noita tuolta jostain kaapin pohjalta taitaa löytyä En keräile, mutta ihan hauska keräilykohde. Jos muistan oikein niin ainakin noita G2 poneja löytyy pari ja hyvässä kunnossa on vaikka oli sillon joskus kovassa käytössä
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 15.04.2009 15:32
laskin tässä eräänä päivänä että poneja alkaa olla jo yli sata ja hyllytila loppuu : S Suurin osa siis G1 ja G3 poneja, niitä on nyt 5 kaunista hyllyllistä ja mietin tässä, että mihin minä seuraavan hyllyn lyön sillä hylytilaa vaativia poneja on kirjoituspöytä täynnä. Voi minua, kun ostelen aina kirppiksiltä kun löytyy ja entinen poikaystäväkin osteli aina synttäri ja joululahjaksi vähintään 3kpl poneja per juhla... Mutta on ne niin söpöjä, etten luopua viitsi :3
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!