Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

eläimistä

Kirjoittanut: Cassandra (Jäsen)
 • #251
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 01.03.2011 13:07
Meidän melkein 8-vuotiaalla chihu-neidillä taitaa olla sydämen vajaatoiminta, syksyllä käytiin eläinlääkärissä puhdistuttamassa koiran hampaat + tarkistivat sitten kaikki perusjutut ja sydämessä kuului pienen pieni sivuääni. Nyt sitten neiti on alkanut yskimään ja kakomaan kuin olisi limaa kurkussa. :/
Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
 • Lähetetty: 01.03.2011 16:00
Ihan pakko piristää kaikkien halukkaiden päivää näillä kivoilla katkelmilla meidän kissoista. Oishan tän voinut kai hassuihin videoihinkin laittaa, mutta kun nämä nyt on kuitenkin omat kissavekkulit touhussa ...

Näin meillä. Nyt on kyllä naput ja herkut korkeella sekä kaapin ovat naruilla kiinni.

http://s888.photobucket.com/albums/ac85 ... napuvaras/

Ja katsokaahan nuo järjestyksessä - oli pakko ottaa kuva 2 pätkässä että saan ladattua nettiinkin

http://s888.photobucket.com/albums/ac85 ... ukaappi-1/

http://s888.photobucket.com/albums/ac85 ... ukaappi-2/

salasana: k1ssa
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 01.03.2011 17:07
Miun marsutyttöni kuoli tässä pari päivää sitten. Nyt se lepää pakastimessa ja odottaa viimeistä lepopaikkaa, kunhan maa vähän sulaa... : / tyttö oli vielä niin pienikin. Peittelin sen kun lähdin kauppaan hakemaan sille kurkkua, kun se ei syönyt eikä juonut niin aattelin ostaa sen lemppariruokaa ja kun tulin takasin se nukkui vieläkin siinä pyyhkeellä peiteltynä toiseen pyyhkeeseen, mutta se oli ihan kova ja se ei sitten herännytkään siitä : (
Kirjoittanut: Mina (Jäsen)
 • #254
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 04.03.2011 10:58
Meillä kaks norskia (norjalaista metsäkissaa) ja tulossa jossain vaiheessa Maine Coon piristämään perhettä Niillä ei jäätyis varpaatkaan, kun on sitä karvaa tassuissa senverta, mutta eivätpä mene ulos, syystä että pelkäävät autoja, joita meidän pihan ohi menee ihan kokoajan. Pojuparat..

Syövät nappulaa (Royal Canin) ja märkäruokaa (millon mitäkin, mut Whiskas ja Sheba on halpismerkeistä parhaiten uponnu), eikä mtn ongelmaa turkkien tai muiden kanssa. Toinen on vähän pläski, mutta ei el siitä mitään sanonu viime rokotusten yhteydessä, eikä tuo laihtunukkaan vaikka sapuskan vaihdoin ja koitin aktivoida lapsia enempi. Ett vissiin ihan hyvin menee
Kirjoittanut: SyllaBoreal (Jäsen)
 • #255
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: SyllaBoreal
 • Lähetetty: 04.03.2011 11:25
Meille tuli tänään pitkän odotuksen jälkeen aivan hellyttävä beigen värinen chinchilla tyttö! Olen aivan onnesta soikeana!
Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
 • Lähetetty: 04.03.2011 11:45

Lainaus: Mina

Toinen on vähän pläski


Millä mittapuulla? Eikös tuon rodun edustajat saakkin olla näitä 'normikissoja' tukevampia? Maine Coon sitten ainakin on sellainen jättiläinen. *kateudesta vihreänä*

Lainaus: SyllaBoreal

Meille tuli tänään pitkän odotuksen jälkeen aivan hellyttävä beigen värinen chinchilla tyttö!


Oi, onnea! Itse joskus ajattelin että chinchilla olisi ihana, pehmoinen ja suloinen. Mutta kissat luultavasti luulisi että koitan vain ruokkia niitä On ne vain kauniita otuksia!

Itsellä menee nyt hermot. Olen napannut tuon yhden kissan astiakaapista jo 2 kertaa pois, siellä se lautasten kanssa tuijottaa etten minä mitään oo tehnyt! Uusin tulokas on opetellut mokomalta kaapien avaamisen taidon ja pudottelee vaatekaapeista ja muualta kaiken mahdollisen ja mahdottoman ulos. Enää en kyllä laittele mitään siististi vaan sullon ne sinne sikinsokin. Rautaketjua munalukolla tarvitaan kun nämä järsii narut poikki saadakseen ovet auki! Ja tuo villikissa on sitten lopullisesti ja totaalisesti päättäny olla nyt kotikissa, eli yksi kissa lisää johon kompastella. *syvä huokaus* Se kun ei kuitenkaan vielä ole oppinut sietämään moista vaikka keskellä lattiaa makaakin, vaan puree niin että veri tursuaa jos sen päälle astuu - ja astuuhan sitä kun nämä mustan puhuvat kissat maastoutuu mustanpuhuviin vaate- ja kangaskasoihin. Myyn kyllä kissat pois kohta!
Kirjoittanut: Embize (Jäsen)
 • Lähetetty: 04.03.2011 11:54

Lainaus: SyllaBoreal

Meille tuli tänään pitkän odotuksen jälkeen aivan hellyttävä beigen värinen chinchilla tyttö! Olen aivan onnesta soikeana!


Oi vitsit
Chinchillat on kyllä aivan ihania! Ehkä joskus itsekkin sellaisen hankin.
On vaan tuo kissa tällä hetkellä ja se saa nyt luvan riittää. Ja en tiedä tottuisiko kissa chinchillaan.
Niin, ja onnea!
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #258
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 04.03.2011 15:12
Suojelutreenit etenee kivasti. Ihana koiruus
Josko sitä kohta pääsisi kisaamaan taas!
Kirjoittanut: Mortale (Aktiivi)
 • Lähetetty: 05.03.2011 08:56
Varasin toissapäivänä eräältä kasvattajalta kaksi parta-agaman poikasta ja tänään aletaan poikaystävän kanssa rakentamaan terraariota, kun materiaalit on hankittu Ah, en malta odottaa, että saan poikaset tänne =) Nyt lähdetään mettään etsimään sisustustarvikkeita terraan :P
Kirjoittanut: Azrael (Aktiivi)
 • #260
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 05.03.2011 23:16
Mortale kirjitti tuossa aiemmin ongemista terraarion hankinnan kanssa. Itse painiskelen samojen ongelmien kanssa. Kesällä olisi tarkoitus hankkia Kuningaspython, mutta sopivaa terraariota ei meinaa löytyä opiskelijaystävällisin hinnoin.

Onneksi isäni on metallialan miehiä, joten on mahdollista että saan suostuteltua hänet rakentamaan minulle terran suht. halvalla.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit