Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Miesten goottivaatteet

Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 10.01.2008 15:37
Kun en ole pariin vuoteen oikein mitään goottivaatetta ostanut ja nyt lähdin etsiskelemään itselleni paria paitaa tai jotain muutakin, niin edelleenkin
näyttää olevan ongelma että tuo miesten goottivaatteiden ja sen sellaisten tarjonta on Suomessa varsin suppeaa. Esimerkiksi katsellessa (netti)kauppojen valikoimia on miehille tarjolla ihan pieni murto-osa siitä mitä naisille. Kysyntä tietysti vaikuttaa, ja eihän miehet yleisesti kulutakaan noihin vaatteisiin lähellekään niin paljon kuin naiset.
Suomessa tuo vaatteiden nettimyynti on vieläkin aika uusi ilmiö, vasta parin viime vuoden aikana on noita kauppoja alkanut tulla runsaammin. Odotin valikoimien paranevan kun nuo kaupat saavat sivujaan kuntoon ja tavaraa tarjolle mutta ei. Niidenkin valikoimat ovat olleet melkoisia pettymyksiä: suurin osa tarjonnasta on T-paitoja ja pitkähihaisia varustettuna jollain liekkikuvioilla, tribaaliaiheilla, pääkalloilla, sun muilla kuvatuksilla (Alchemy) joita ei paljon kiinnosta laittaa päälle saati siiten maksaa niistä 20-40 euroa. Bändipaidoissakin tuntuu olevan tarjolla just vain noita Children Of Bodomeja, Slipknoteja ja Nightwishejä ynnä muita jotka ei kiinnosta pätkääkään. Kumma kun joku Sisters Of Mercyn paitakin tuntuu olevan hankala löytää. Ja melkein samat valikoimat kaikissa puljuissa.
Joissain kaupoissa on muutama hienonpikin paita mutta jos hintaa lätkäistään 80-90 euroa niin voi jää ostamatta. Ulkomailta hankkimiseksi menee taas. Mites muut, onko samanlaisia kokemuksia?
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 10.01.2008 15:47
Mitään kokemuksia en sinänsä voi jakaa (no ylläri..), mutta ihan välihuomiona ajattelin kysyä että mitä mieltä olet Heavenly Circuksesta? Siellä kun näyttäisi olevan tuota miesten puoltakin tarjolla, ja ainakin omaa miestäni pukisin mielelläni puodin vaatteisiin.

Toinen pätevä vaihtoehtohan on sitten Lip Service.
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 10.01.2008 15:55
Kävin tuolla HC:ssa pari vuotta sitten ja ihan asialliselta vaikutti. Nettisivuilla en muuten ollutkaan käynyt ja oli siellä muutama ihan kelvollisen näköinen asuste mutta laajoiksi ei valikoimia voinut kehua. Kiitos vinkistä, ihan selvästi tuolla yritetään jotain tavallista hienompaakin tarjota. Mutta, varmaan tilailen nyt tuolta pari paitaa: http://shop.edica.nl/default.php?language=en ja onhan noissa valikoimissa ja hinnoissa iso ero verrattuna Suomen kauppoihin. Mielummin kuitenkin ostaisin Suomesta.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 10.01.2008 16:00
Miesten hyvälaatuiset remmi/härpäkehousut olisi meidän kotitaloudessa etsinnässä. Täällä pääkaupunkiseudulla valikoima koostuu vain ja ainoastaan toinen toistaan surkeammista pöksynrietaleista, joista silti pyydetään aikamoista hintaa. Taaskin täytyisi parsia muutamat remmit ja lenksut takas kohdilleen... GRH!!!

Muutenkin tuntuu, että varsinkin miesten valikoimat keskittyvät täälläpäin kaupoissa tuonne xs-s -kokoihin...
Kirjoittanut: Eternal (Jäsen)
 • #5
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 10.01.2008 16:10
Minä olen tilaillut URL tuolta jonkin verran jokin 1½ viikkoa kestää yleensä jos niillä vain on varastossa tavaraa. Tuolla on sitten paljon muitakin vaatteita kun vain goottivaatteita.
Kirjoittanut: Cherise (Jäsen)
 • #6
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 10.01.2008 16:13
Blackgroupilla on myös ihan kohtalainen valikoima miesten vaatteita
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 10.01.2008 16:16
Tuo housujen saatavuus on Suomessa vielä paitojakin huonompi. Noita remmihousuja nyt tuntuu jonkin verran olevan tarjolla, ne ei oikein minua iske ja vielä vähemmän sellaiset tajuttoman leveälahkeiset/löysät mallit. Erikoisemmat housut ei myöskään ole usein mitään kestäviä ja kun hintaakin voi olla reteet 100-130 euroa niin ei kiitos tuota hintaa kangashousuista. En minä ainakaan maksa noin paljoa. Housujen ostaminen netitse on myös vaikeampaa kuin paitojen, mulla nyt L-koon paidat käy oikeastaan aina mutta housuissa voikin olla vaikeampaa ja saattaa olla että joutuukin palauttamaan.

Cherise
Kiitos ehdotuksesta, tuli jo tsekattua. Mun mielestä kuitenkaan 11 paitaa ei vaan ole kovin kummoinen valikoima.

Mutta, nyt kun katselin noita linkittämiänne kauppoja tarkemmin niin on noissa nyt jonkin verran tarjontaa, vähän parannusta on tullut. Mutta Morticia, jota kai pidetään Suomen "suurimpana & kauneimpana" goottivaatettamona, ei näyttänyt tarjoavan nettikaupassaan miehille oikein mitään.
Kirjoittanut: Kuutar (Aktiivi)
 • #8
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: Kuutar
 • Lähetetty: 10.01.2008 16:42

Lainaus: Deadboy

Mutta Morticia, jota kai pidetään Suomen "suurimpana & kauneimpana" goottivaatettamona, ei näyttänyt tarjoavan nettikaupassaan miehille oikein mitään.


Se ei tunnu tarjoavan naisillekaan juuri mitään, muutama hame ja pari korsettia. Joskus siellä oli paremmat valikoimat ,mutta ihmettelen miksi he eivät nykyisin hoida nettisivujaan paremmin.
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 10.01.2008 16:42

Lainaus: Deadboy

T-paitoja ja pitkähihaisia varustettuna jollain liekkikuvioilla, tribaaliaiheilla, pääkalloilla, sun muilla kuvatuksilla (Alchemy) joita ei paljon kiinnosta laittaa päälle saati siiten maksaa niistä 20-40 euroa.


Mulla sama juttu. Alchemyn tuotteista joku 90% on minust ihan tylsiä ja turhan kalliita. Minul on Alchemyn sormus, joka makso jotai 24€ ja laatu on aivan surkea.

Lainaus: Deadboy

Kumma kun joku Sisters Of Mercyn paitakin tuntuu olevan hankala löytää.


Mä just näin muutama viikko takaperin steissillä some girls wander by mistake paitoja, muttaku siel oli vaan L ja XL kokoa ni ei onnaa. Oman Sisters paitani hommasin tuolta Redlightrockshopista Firenzestä, joskus vuosia sit. Hellsinki rockshopistaki saattaa ajoittain löytyä, joku yks kappale jotai bauhausin paitoja. Mutta joo aika huono tarjonta on suomes noil.

Mortician tarjontaki on alkanu minust heikkenemään miehiä päin. :f
Kirjoittanut: Und3ad (Aktiivi)
 • Lähetetty: 10.01.2008 17:27
Sama ongelma mullakin aina, miehille vaan ei ole mitään D:
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit