Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kauneus(?)leikkaukset

Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #171
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 15.06.2011 18:23

Lainaus: Giffirt

Sitä olisi toivonut, että 15-vuotiaan teinin äiti tajuaa, että ehkä tyttären ei tarvitse näyttää playboy bunnylta voidakseen olla onnellinen.

Ja kauheaa että äiti vielä kehtasi perustella operaatiota hygieniasyillä ja mukavuudella. Enpä usko että ulkonevat häpyhuulet ovat yhtään epähygieenisemmät kuin playboymalli, ja eipä tyttö itsekään puhunut mitään epämukavuudesta, vaan ulkonäöstä. Äiti vielä puhui "tilasta", ja että on hyvä että tytöillä on nykyään mahdollisuus vertailla ja saada selville mikä on "normaalia". Teki mieli lyödä sitä muijaa korville, että viitsii sen ikäinen ihminen olla niin idiootti.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.06.2011 20:58
Tuo Areenan dokumentti... Olen katsonut sen osittain jo aiemmin, ja nyt muistan varsin hyvin miksi jätin kesken. Jotenkin tuollainen päämäärätön, täysin vailla pointtia tai ideaa oleva yleispaheksunta ei vain herätä minkäänlaisia sympatioita, varsinkin kun päähenkilöstä itsestään huokuu kuitenkin halu olla "normaali", "nuori" ja "kaunis". Mielestäni ei ollut kauhean vakuuttavaa, että dokumentoija tirauttelee kyyneliä kun dollarinkuvat silmissä kiilusteleva pinppilekuri ei sanonutkaan häntä nätiksi. Kiinnostaisi myös tietää, millä kriteereillä pätkässä esiintyvät henkilöt on valittu, sillä ikävän monesti tällaisiin kauhistelujuttuihin valitaan tarkoituksella juuri ne dramaattisimmat yksilöt.

Loppujen lopuksi dokkarista jää käteen vain ajatus, että myös kauneuden paheksunta on sellainen arvo, joka kaikkien naisten on pakko omaksua ollakseen "parempi". Silti edes sillä ei päästä lähemmäksi itsensä hyväksyntää, kunhan vain saadaan aikaan kierre jossa julkisesti demonisoidaan kaikki ulkonäköön liittyvä ja sitten kotisohvan nurkassa kuitenkin haaveillaan kirurgiasta.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #173
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 16.06.2011 15:21

Lainaus: Piiskansiima

Loppujen lopuksi dokkarista jää käteen vain ajatus, että myös kauneuden paheksunta on sellainen arvo, joka kaikkien naisten on pakko omaksua ollakseen "parempi". Silti edes sillä ei päästä lähemmäksi itsensä hyväksyntää, kunhan vain saadaan aikaan kierre jossa julkisesti demonisoidaan kaikki ulkonäköön liittyvä ja sitten kotisohvan nurkassa kuitenkin haaveillaan kirurgiasta.

IMHO tykkäsin siitä että oli samaistuttava dokumentoija, eikä sellainen rautarouva jota ei hetkauta mikään mitä sille sanotaan. Oli se sitten näyteltyä tahi ei, niin enemmän minua ottaa päähän ne kaiken yläpuolella olevat "vai on teillä kuolevaisilla ulkonäkökriisi, te heikot yhteiskunnan orjat!" -dokumentaristit. Ja lienee ihan perusteltua hankkia dokumenttiin henkilöitä, jotka edustavat ääripäitä kun tehdään dokumenttia ääripääilmiöstä.

Ihte en koe, että tuossa olisi jotenkin paheksuttu kauneutta. Päin vastoin, kovastihan sitä tunnuttiin hehkuttavan. Kritiikki kohdistui lähinnä epärealistisiin ja saavuttamattomissa oleviin malleihin kauneudesta. On eri asia kritisoida sitä että ihannekuva vaatii vähintäänkin leikkaushoitoja ihmisiltä, kuin sanoa että älkää ny missään nimessä tunteko itseänne kauniiksi missään tapauksessa. Eiköhän jokainen kaipaa sitä, että voi tuntea itsensä kauniiksi, mutta olisi hurjan kiva jos ihmiset voisivat tuntea itsensä kauniiksi ilman leikkauksia.
Kirjoittanut: Necroerotica (Jäsen)
 • #174
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 28.06.2011 18:58
Mä olen menossa kohta erääseen kauneusleikkaukseen. Hiukan pelottaa kun se tehdään kuitenkin nukutuksessa...ääh. Toisaalta taas jännittää kamalasti, tuntuu epäuskoiselta jne.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit