Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Luonnolliset kulmakarvat vaiko piirretyt viivat?

Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
 • Lähetetty: 12.04.2013 01:15

Lainaus: Myria

Kyllä sieltä saa nyppiä samalla tavalla kuin muualtakin, tuo ohje on joku meikkaajien/kosmetologien/tms. ammattilaisten neuvo, ettei joku ala muotoilla kulmiaan nyppimällä kulmia kapeammaksi poistaen karvoja yläpuolelta.

No oonkin sitä hämmästellyt monesti kun kukaan kertonut syytä miksei sieltä saa nyppiä mutta näin vain on sanottu Mutta siistiä sieltä on pitäny juurikin niitä hajakarvoja ja tuolla trimmerillä se onkin onnistunut hienosti.

Lainaus: Myria

Tällöinhän lopputulos on melko vinkeä, kun kulmat näyttävät olevan epänormaalin alhaalla. Herää vain kysymys, että kuka näin ylipäätään tekisi, mutta kai jotkut ovat vaan täysin kädettömiä kauneudenhoidon suhteen.

Riippuu niin ihmisestä, joillain ainakin on melko korkealla kulmakarvat että on varaa vähentää karvoitusta yläpuolelta.
Kirjoittanut: iPOP (Jäsen)
 • #602
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 12.04.2013 17:18
nykyään omistan vain ½ kulmakarvoistani
no,ne on helpompi piirtää!
äiti aina nauraa että kuinka pölijältä näötän kun ne on niin lyhvet
Kirjoittanut: Wormboy (Jäsen)
 • #603
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 12.04.2013 19:12
Minäki kasvatin takasi puoliksi, tuli semmoset ohuet viivat naamassa liian naisellinen olo. Tottakai vahvistan niitä aika rajusti nyt sitten, isoveli v*ttuili että näytän ihan Leonid Brezneviltä.
Joskus tulee semmonen olo että vois nuo tosta heivata kokonaan että sais sen Manson-lookin, mutta ei se sovi mulle kovin hyvin. Toisaalta mulla kasvaa kulmat takasin jossain viikossa.
Kirjoittanut: Satanica (Jäsen)
 • #604
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 14.04.2013 10:54

Lainaus: Anyxia

No oonkin sitä hämmästellyt monesti kun kukaan kertonut syytä miksei sieltä saa nyppiä mutta näin vain on sanottu Mutta siistiä sieltä on pitäny juurikin niitä hajakarvoja ja tuolla trimmerillä se onkin onnistunut hienosti.


Piti tätä kulmakarvojen nyppimistä yläpuolelta kommentoida, että syy siihen, miksi PERIAATTEESSA yläpuolelta ei saisi nyppiä on se, että jos kovin paljon yläpuolelta nyppii, kulmakarvojen muoto menee helpommin viivaksi ja sen kaareva muoto häviää. Toisekseen, muoto on helpompi hakea nyppimällä alapuolelta. Myöskin yläpuolelta nyppiminen laskee kulmakarvan linjaa alaspäin, kun taas alapuolelta nyppiminen kohottaa sitä.

Näin kauneudenhoitoalan ammattilaisen näkökulmasta sanon, että tuo ei mikään kirkossa kuulutettu sääntö ole, vaan suositus, jos tykkää ns. linnunsiipimäisistä kulmakarvoista. Jokainen nyppii kulmakarvansa miten tahtoo. Ei ole oikeaa tapaa meikata/piirtää kulmakarvoja.
Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
 • Lähetetty: 14.04.2013 23:36

Lainaus: Satanica

Piti tätä kulmakarvojen nyppimistä yläpuolelta kommentoida, että syy siihen, miksi PERIAATTEESSA yläpuolelta ei saisi nyppiä on se, että jos kovin paljon yläpuolelta nyppii, kulmakarvojen muoto menee helpommin viivaksi ja sen kaareva muoto häviää.

Selvä homma, kiitoksia kaikille vastauksista tähän aina minua hämmentäneeseen kieltoon
Kirjoittanut: SinKid (Jäsen)
 • #606
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 05.05.2013 20:05
Omat kulmakarvani on olleet aina luonnolliset. Jossain välissä sit ajattelin et ne on liian suorat, jonka jälkeen sitten oheni aika reippaasti ja vissiin puolet oli kadoksissakin jossain välissä ja tuli järkyttävän näkösiä puoli piirrettyjä tehtyä tai yritelmiä. Onneksi sitten siinä vuodessa kun niita kasvattelin niille kohdille kuin halusin niin ne sitten vihdoinkin asettuivat oikeille sijoilleen. Kaunis luonnollinen kaari kulmaluulle ja siitä alas. Kyllähän ne harvat on vieläkin jos pistää vähänkään vahvemman meikin niin "väritän" sitten lisää päälle. joskus menee jopa hiustemukaan eli violetti/violetinpunainen/burgundy. Mikä nyt sitten sattuukin olemaan. Mutta yleensä se on joku harmahtavan ruskea.
Kirjoittanut: Capitaine Ina (Jäsen)
 • #607
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 11.05.2013 15:40
Oi, erikoisen väriset kulmat ovat rakkauteni kohde vuodesta miekka ja kilpi kun halusin värjätä hiukseni turkooseiksi! Olen nyt jonkun aikaa sheivaillut kulmat, olen luonnostani niin värittömän blondi että värjäysurakka olisi ihan kiitettävä ja nyppimällä siistiminen ei tule kuuloonkaan. Se on yksi niistä teini-iän kulutusvimmavaiheen jutuista jotka mieluummin työntäisin ajatusten roskakoriin. Eli kokeiltu kyllä on, ja mielestäni kun ei ole järkevän näköistä pitää mustalla tukalla vaaleita, luonnollisen tuuheita kulmia sutaisen joka aamu jonkinlaiset viivat. Pyrin symmetriaan, vaikka enemmän itseni takia kuin muiden, järkyttyjien joiden mielestä tyylimoka on joku henkilökohtainen loukkaus. Näyttäisihän se peilikuva aika friikiltä jos kulmissa olisi joku kymmenen asteen kaltevuusero.

Onko kenelläkään muulla silmien välissä kasvamassa silta kulmien välille? Minulla on eli jonkun jostain lukemani jutun mukaan olisin ihmissusi, hmm.
Kirjoittanut: Sad Angel (Jäsen)
 • #608
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 16.05.2013 15:15
Olen nyppinyt omat kulmani, koska ne tuppaavat rehottamaan viidakko-tyyppisesti. Ovat niin värittömät, että maalaan niihin yleensä vähän väriä, mutta ihan kohtalaisen luonnollisen näköiset ne on, ei paljaalle iholle piirretyt viivat, joista toisaalta unelmoin ja toisaalta en.
(Tärisevä käsi, tulos: muodikkaat siksak-kulmat.)
Kirjoittanut: Daealis (Jäsen)
 • #609
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 27.10.2014 12:29
En ole vielä nähnyt pelkästään piirrettyjä kulmakarvoja, jotka näyttäisivät naurettavaa kummemmalta. Useimmilla piirtäjillä ei joko ole mitään käsitystä siitä, missä ne sijaitsivatkaan, tai siitä, miten paljon ne vaikuttavat ilmeeseen. Lopputuloksena piirretään köynnöskoukerot puoleenväliin otsaa ryppyjen sekaan, kaareen mikä saa naaman näyttämään jatkuvasti siltä, kuin hameen alla menninkäiset työntäisivät yllättäen kaktusta puohon.

Jos kerran repii kulmat kokonaan pois, on vaihtoehto olla ilmankin. Siinä on oma viehätyksensä, sopii joihinkin naamamuotoihin varsin hyvin. Monet kulmikkaat ja kapeat kasvot näyttävät hyvällä tavalla friikiltä ilman kulmia.
Kirjoittanut: Elisabet Addams (Jäsen)
 • #610
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 14.11.2014 17:58
Minulla on aina ollut ihan luonnollisen malliset kulmakarvat. Vähän joutuu ulkoreunoista aina välillä siistimään, mutta muuten ei mitään suurempaa häppeninkiä. Normaalisti meikatessa kuitenkin lisään tummuutta aika reippaasti, että meikäläisen pyöreään naamaan tulisi jotain kontrastia. Samalla pyrin luomaan kulmiin hieman lisää muotoa.

Joskus teininä muistan haaveilleeni hetken aikaa kulmien sheivaamisesta pois kokonaan tai osittain, mutta en sitten loppujen lopuksi asialle mitään tehnyt. Ajatus päivittäisestä kulmienpiirtopakosta tuntui vähän liian ahdistavalta: "Entä jos niitä ei joka päivä saisikaan piirrettyä hyvään muotoon?". Yleisesti ottaen nykyäänkin kokonaan piirretyistä kulmista on hieman ristiriitainen fiilis. Eniten miellyttää ehkä semmoinen todella graafinen hieman ylikorostettu linnunsiipi. Liikaa sälää ei saa olla eli ei tuollaista edellisen mainitsemaa köynnöskoukerohässäkkää. Ja pakko sanoa myös, että Adora Batbrat -tyyppiset suoraan ohimoiden yläpuolelle sojottavat viivat eivät ihan ole se meikäläisen kuppi teetä.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!