Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Luonnolliset kulmakarvat vaiko piirretyt viivat?

Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 14.11.2006 12:53
Tällasta ajattelin kysyä, kun on ollu viestiketjua jo silmämeikistä, hiuksista, läväreistä, tatskoista, vaatteista ja vaikka mistä muusta ulkonäköön liittyvästä, niin mites teillä kulmakarvat? Onko ihan luonnolliset jotka annatte rehottaa sellasinaan, vai nypittekö ylimääräiset karvat pois vai sheivaatteko/nypitte kokonaan pois ja piirrätte tilalle kynällä?
Itse oon aina ollut se sheivaajatyyppi. Mulla kun ei tota liikkuvaa luomea paljon näy, niin ajamalla omat kulmakarvat pois ja piirtämällä ne vähän ylemmäs ja kaarevammiksi, saan lisää tilaa luomivärille, ja kaikki fantasia- ja bilemeikit onnistuu helpommin. Oon sheivannut kulmiani vuosikaudet, ja onhan se joskus kiireessä hankalaa saada piirrettyä just symmetriset kulmat, ja sen takia oon usein joutunu lähteen liikenteeseen ihan eriparikulmilla. Toisesta on tullut kaarevampi tai alas menevä kaari on ollut toisella puolella eri kohdassa ku toisessa, ja joskus toinen kulma matalemmalla ku toinen tai sit toisesta tullut lähes suora viiva ja toisesta kauniin kaareva. Joskus piirsin joka päivä ne Vampira-kulmat, tosi korkeelle, erittäin kaarevat, pikimustat ja aika paksut. Joskus taas ihan ohuita, aika luonnollisen näköisiäkin. Kun mulla oli pinkit hiukset, myös kulmat oli pinkit. Ja aikoinaan oli sellanen tyyli, etten käyttäny kulmakarvoi ollenkaan (Mona-Lisa-look). Joskus oon antanu osan omista kulmakarvoistani kasvaa ja sheivannut loppuosan vaan pois ja saanut näin loppuun kaarevuutta. Joissain bileissä sit oon piirtäny kulmien tilalle jotku ihme koukerot tai rivin sellasia pisteitä kuten Hannalla oli siellä halloweenbileissä.
Nyt mulla on suuri ongelma, koska avomieheni mieliksi annoin omien kulmakarvojeni kasvaa, kun se ei ollut niitä ikinä nähnyt. Ajattelin vaan näyttää ne, ja sit ajaa äkkiä pois. Nyt se sit on niin ihastunu niihin, etten sais ajaa niitä enää pois!!!! Ja jos meen kylppäriin pinsettien kaa nyppiin hajakarvoi pois, se ryntää kauhuissaan perään ja luulee et oon nyt repimässä ne kaikki vekeen! Nää luonnolliset kulmat on ollu mulla jo varmaan heinäkuusta lähtien, enkä kertakaikkiaan kestä enää päivääkään!!!! Me riidellään tosi harvoin, mut jos me riidellään, niin mun ulkonäöstä! Se vihaa kun meikkaan valkosen naaman ja musta huulipuna pitää laittaa vasta hississä ettei se nää sitä jos oon jonnekkin lähdössä, muuten alkais sota! Oon sanonu sille miljoona kertaa, et mua ei voi muuttaa miksikään, enkä jaksa sitä valitusta. Joten nyt oon päättäny sheivaa ne kulmat ihan piruuttanikin pois! Ainakin sit kun muutan kampaustani täs muutaman viikon sisällä ne kulmat lähtee!!!!
Millasii kulmii teillä muilla on, ois kiva kuulla.
Kirjoittanut: Kahleet (Jäsen)
 • #2
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 14.11.2006 13:49
Itselläni on omat kulmat, nypin ne vaan melko ohuiksi. Ei mulle oikein sovi nuo piirretyt. Se saattaa kyllä johtua siitä, että kulmista tulee aina niin erinäköiset varsinkin silloin, kun on kiire lähteä kouluun tai jonnekkin. Yritän kuitenkin parannella kulmieni muotoa piirtämällä karvojen päälle. Samalla niitä saa tummennettua kivasti. Olen nähnyt todella monia gootteja jotka piirtää aivan mielettömän kauniit kulmat! Varsinkin sellaset ylä viistoon menevät kaarevat kulmat (joo en osaa selittää paremmin) ovat tosi nätit.

Lainaus: Ninni Oon sanonu sille miljoona kertaa, et mua ei voi muuttaa miksikään, enkä jaksa sitä valitusta. Joten nyt oon päättäny sheivaa ne kulmat ihan piruuttanikin pois


Joo toi on ärsyttävää, kun ei saa olla semmonen minkäläinen oikeesti tuntee olevansa. Nyt kyllä sheivaat kulmat pois ja sanot vaan suoraan, että tykkäät enemmän piirretyistä kulmista. Sähän sen päätät mitä itsellesi teet. (Mitenniin muka rakastan kapinointia?!)

Lainaus: Ninni Ainakin sit kun muutan kampaustani


Offia: Saiskos udella mitä meinaat hiuksilles tehdä?
Kirjoittanut: Zombina (Jäsen)
 • #3
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 14.11.2006 14:19
Piirretyt ovat, mukava piirtää sellaiset, kun itse haluaa
Se on totta, että kiireessä tulee ihan eriparikulmat.. totesin sen taas tänään :/
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 14.11.2006 14:55
Minulla on ihan vain siistityt karvakulmat. Piirretyistä kulmista pidän, JOS ne on piirrety fiksusti eikä vaikkapa vertikaalisesti puoleenväliin otsaa tai muuten vain urposti. Niitäkin näkee, valitettavasti. Esimerkiksi tuolla Backstreetin mainoksessa pyörivällä naisella on kivat piirretyt kulmat. Piirroskulmat sopivat myös tavallisia paremmin näyttäviin meikkeihin. En kuitenkaan ole ikinä jaksanut ajella omia pois, kun niiden kasvattaminen takaisin inhimillisen näköisiksi voi olla vaikeaa. Värjätä nämä kyllä pitäisi, sillä punaisten hiusten kanssa maantieväriset kulmat näyttävät aavistuksen hassuilta.
Kirjoittanut: blackie (Jäsen)
 • #5
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 14.11.2006 14:58
Nyt mulla on omat kulmat, kasvatin ne taas vaihteeks takaisin. Mutta hyvin ohuet on ja kulmakynällä sitten piirtelen jotain ja tummennan. Jotenkin näytin niin oudolta, kun itse piirsin kulmakarvat. Tai sitten vaan osannu piirtää niitä kunnolla
Kirjoittanut: Henna (Jäsen)
 • #6
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 14.11.2006 15:21
Ihan omat kulmat on, nyppimällä oon niitä vähän muotoillut, sillä en osaa piirtää niitä läheskään aina niin, että olisin tyytväinen.
Kirjoittanut: Chastel (Jäsen)
 • #7
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 14.11.2006 15:49
Oon nyppinyt tosi ohuiksi ja suurimpia joskus ajelenkin, kerran viikossa ja tarpeen mukaan tämä siistimisoperaatio suoritetaan. Ja kun on hiukset tummat niin noitakin sitten kevyesti kajalilla olen tummentanut, mutta niin vähän ettei näytä piirretyltä. Piirretytkin hienoja mutta itse en varmaan osaisi laittaa semmosisia nätiksi.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 14.11.2006 16:25
mie ajelen kokonaan pois, koska saan niin siistimmin piirrettyä. katsokaas, punapää kun olen, omat kulmani ovat täysin värittömät ja niiden päälle piti piirtää kuitenkin, nyt saan siistimmät ja kauniimman muotoisetkin
Kirjoittanut: Devilsbride (Aktiivi)
 • #9
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 14.11.2006 17:23
Mulla on ihan nyppimättömät kulmakarvat, ajatus oli kyllä niitä siistiä. Kajalilla vetelen kevyesti päälle. Välillä sitä vain tulee sen verran liikaa että sitten näytän mustalaiselta, phöh, minkäs teet, poiskaan se ei nopeasti lähde. Piirretyt kulmat ovat kieltämättä kauniit, itse en ole uskaltanut vielä niin tehdä, mutta joskus sitten.
Mun kulmakarvat on oudot sen takia että alku niistä on ihan normaali, mut sivulle päin mennessä ne häipyy pois, silleen loppuu kesken. Muutama haituva siinä sivulla, senn takia on hyyvin vaikeaa saada alkua vastaava väri loppuunkin .
Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
 • #10
 • • Muokkasi: Velvet Grey
 • Lähetetty: 14.11.2006 17:30
Normaalit kulmat täälläkin, nypin ylimääräset pois ja kulmakynää päälle. Jos sitä ei laita, niin näytän aika kuolleelta - oma väri on sellainen maantien ruskea, ja kulmat aika 'laajalle levinneet' (harvat), eli eivät ilman ehostusta näy yhtään mihinkään.

Omat kulmat aion pitää vastakin. On niin epämääränen naamavärkki, etteivät varmaankaan sopisi, ja olen aika laiska ja erittäin aamu-uninen. Eli siitä piirtämisestä tuskin tulisi mitään suurimpana osana aamuista. Voisihan tietty korkeammalla olevat kulmat helpottaa meikkaamista ylipäänsä, kun mulla on suht lurppaluomet, voisi piirtää luomivaon .

Suurin osa piirretyistä kulmista ovat minusta - sorry nyt vaan - aika karsean näköisiä. Olen nähnyt muutamia hienoja kyllä, mutta se symmetria on mun silmissä tärkeä kriteeri, sekä se, ettei se käsi ole hirveästi piirrettäessä tärissyt. Pidän enemmän 'muotoilluista' piirretyistä kulmista kuin pelkistä yksinkertaisista viivoista. Mutta siis, älkäätten vetäkö korsetinnyöriä nenään, piirrelkää edelleen kulmianne. Tää on se kuuluisa mun mielipide <img src="http://www.gootti.net/keskustelu/img/smilies/ grin.gif" alt="" />
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!