Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Hiukset (osa3)

Kirjoittanut: Ayuku (Jäsen)
 • #711
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 27.04.2011 17:10

Lainaus: kuopassa

Hiukset kai kasvavat jatkuvasti


vähän offailuksi menee mutta täältä pesee:
Hius kasvaa noin 1 cm kuussa, ja pysyy päässä noin 4-6 vuotta. Hiuksen elinkaaressa on kolme vaihetta: kasvuvaihe, välivaihe ja lepovaihe. Nuoremmilla hiuksen ikä on helposti tuon 6 vuottakin, mutta vanhemmiten hiuksen elinikä lyhenee ja on keskimäärin 4 vuotta, joten ikuisesti hius ei kasva. Se, että miten pitkä hiuksista tulee, riippunee juuri tuosta hiuksen elinkaaresta sekä omista geeneistä. Varsinkin iän myötä hius ei enää välttämättä kasva tietyn mitan ohi ihan tuon hiuksen vaihtuvuuden vuoksi.

Ja kasvattajille vinkiksi, kannattaa lyhentää latvoja sen sentin verran säännöllisesti, niin kasvatuksen tuloskin on sitten kaunis. Ikävää leikata toiselta huonokuntoisia latvoja 15 cm sen vuoksi kun on pyydetty leikkaamaan "kaikki huonot pois". Hiushan on kuollutta ainesta, joten se ei siitä parane muuta kuin leikkaamalla.
Kirjoittanut: Aie (Jäsen)
 • #712
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 28.04.2011 18:27
Olen viime aikoina kyllästynyt mustaan, joka ei edes pysy hiuksissani kunnolla. Luvatulta sinimustalta ei hius näytä päivääkään, ja lisääntynyt auringonvalo saa punaisenvioletit sävyt hehkumaan. Sinänsä efekti on ihan kaunis, muttei sovi ihooni (vaatteista ja meikeistä puhumattakaan). Niinpä ajattelin siirtyä takaisin siniseen, joka kehysti kasvojani viimeksi kolme vuotta sitten. Sitä ennen on luvassa kammottava vaalennusoperaatio ja monen sentin latvakato, mutta enköhän selviä yhden kesän blondina. Kai...
Kirjoittanut: Orthoxina (Jäsen)
 • #713
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 29.04.2011 13:43
Tuohon hiuksen elinkaareen; todellakin yksilöllistä. Eräs hyvä tuttuni (käy keski-ikää) on aina ollut enemmän tai vähemmän leukapituisen polkkatukan omistaja, hänen hiuksensä eivät meinaan yksinkertaisesti kasva siitä eteenpäin kasvatti kuinka tahansa. o.o
Kirjoittanut: Ayuku (Jäsen)
 • #714
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 29.04.2011 18:49

Lainaus: Orthoxina

Tuohon hiuksen elinkaareen;


Unohtui vielä mainita, että se milloin hius vielä on sen 6 vuoden ikäinen, on noin 15 vuotiaaksi. Yli parikymppisellä hiuksen ikä yleensä on sen 4 vuotta, ellei geenit toisin sano.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #715
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 30.04.2011 19:25

Lainaus: Orthoxina

Tuohon hiuksen elinkaareen; todellakin yksilöllistä. Eräs hyvä tuttuni (käy keski-ikää) on aina ollut enemmän tai vähemmän leukapituisen polkkatukan omistaja, hänen hiuksensä eivät meinaan yksinkertaisesti kasva siitä eteenpäin kasvatti kuinka tahansa. o.o

Minun hiukseni eivät ole koskaan, eivät edes lapsena, kasvaneet hartiapituutta pidemmiksi. Lisäksi ne ovat vielä sen pituisena tupanneet olemaan niin kauheaa ohutta hiirenhäntää, että olen suosiolla jäänyt lyhyttukkaiseksi.
Kirjoittanut: Mortale (Aktiivi)
 • Lähetetty: 01.05.2011 13:48
Keskiviikkona pääsen parturiin (joojoo kampaajallahan naiset käy). Täytyy leikata muutama sentti latvoista, kun tuppaavat kovin menemään takkuun. Eikä latvat muutenkaan ihan hirmuisen hyvässä kunnossa ole. Viimeksi kävin leikkauttamassa hiuksiani vissiin joskus elokuussa ja sen jälkeen on ollut rastat jonkin aikaa sekä sinettipidennykset ja värjätty on useaan otteeseen, joten ehkä on ihan hyvä aika taas mennä. En vaan millään raaskisi paljoa leikata, kun vihdoin on kohtuu pitkät hiukset, vaikka tiedän, että kyllähän ne taas takaisin kasvavat ja leikattuna ehkä paremmin. Eipä ainakaan irtoa ihan niin paljoa hiuksia, kun eivät ole aina umpitakussa ja joudu repimään hiuksia. Eikä muutama sentti paljoa näy, kun hiukset ovat yli olkapään.
Etuhiuksille olisi toisaalta myös kiva keksiä jotain, mutta olen jo pitkään aikonut kasvattaa etuhiukset pois, joten en ehkä taas sorru niitä leikkaamaan, koska sen jälkeen tykkään niistä pari päivää ja sitten harmittaa heti, kun ovat lyhyet ja taas joutuu kasvattamaan. Noh katsotaan mitä keksiviikkona käy, jos edes pääsen parturiin ellei minua tarvita töihin.
Kirjoittanut: Contessa (Jäsen)
 • #717
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 05.05.2011 21:08
Olisiko kellään mitään ideaa siitä, miten punaisen hiusvärin saisi pysymään hiuksissa? Tai että mikä väri pysyy oikeasti punaisena? Kun kaikkialla näkee ihmisiä ja etenkin gootteja, joiden hiukset ovat aina vaan leimuavan tulenpunaiset, ja itse olen tuhonnut omat hiukseni lähes täysin jatkuvalla värjäyksellä! Etenkin nämä kaupan perusvärit ovat heti kolmen pesun jälkeen suunnilleen muuttuneet vähintään sellaiseksi kivaksi porkkanan sävyksi. -.-
Manic Panicin Vampire red oli tähän mennessä ihanin sävy jota on päässä ollut, ja pysyikin yllättävän pitkään punaisena, mutta huonona puolena niissä oli se että esim. kesällä hikoillessa valui verenpunaiset vanat päästä... Tavallaan ihan siistiä tietysti, mutta creepyn lisäksi se näyttää lähinnä hölmöltä, joten päätin jättää Manic panicit sikseen, ja jouduin vaihtamaan mustaan, joka ei jotenkin yhtään istu persoonaani niinkuin punainen.

Eli siis, tietääkö joku hyvän värin tai jonkin poppaskonstin vaikkapa, jolla tulenpunainen pysyisi tulenpunaisena, eikä muuttuisi peppi-pitkätossuksi ensimmäisen pesun jälkeen? (kampaaja tietysti suosittelee punaista pigmenttiä hoitoaineessa jota toki kokeilisin jos sitä jostain fiksusti löytäisin, mutta jos joku tietty värimerkki on parempi kuin muut, ottaisin kernaasti ehdotuksia vastaan! )
Kirjoittanut: Chuuko (Jäsen)
 • #718
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 05.05.2011 21:11

Lainaus: Contessa

i siis, tietääkö joku hyvän värin tai jonkin poppaskonstin vaikkapa, jolla tulenpunainen pysyisi tulenpunaisena, eikä muuttuisi peppi-pitkätossuksi ensimmäisen pesun jälkeen?


Selaamalla pari sivua taaksepäin kyseistä topicia, löydät paaaljon keskustelua punaisesta hiusväristä, erilaisista naamioista ja kikoista joita tämän foorumin punatukat käyttävät.
Kirjoittanut: Contessa (Jäsen)
 • #719
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 05.05.2011 21:12
Ai, hupsista, luulin nähneeni kaiken tarpeellisen, mutta taisi mennä sitten juuri siitä kohtaa ohi, pahoitteluni... '
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 05.05.2011 23:51

Lainaus: Contessa

Ai, hupsista, luulin nähneeni kaiken tarpeellisen, mutta taisi mennä sitten juuri siitä kohtaa ohi, pahoitteluni...

Suosittelen juurikin punaisille hiuksille tarkoitettua hiusnaamiota tai sitten nukkumaan tai muuten pitämään shokkipunaista hiusväriä yliaikaaa päässä, itsehän pidän noin 8tuntia, kun värjään
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit