Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Hiukset (osa3)

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Hiukset (osa3)

Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #1
 • Arvo: Platinagootti+
 • • Muokkasi: Funereal Soul
 • Lähetetty: 22.07.2009 13:31
Tässäpä olisi sitten uusi ketju vanhan tilalle, joka saavutti jälleen sen maagisen sadansivun rajan.
Joten lisää hiusasiaa tänne.
Kirjoittanut: Gothica (Nimetön)
 • Lähetetty: 22.07.2009 13:59
Jee! Alotan! Mitä shamppoota te hiuksianne värjäävät käytätte? Ja hoitoainetta? Minulla tällä hetkellä Garnier Fructis, värjätyille hiuksille tarkoitettu....
Kirjoittanut: Ultimecia (Jäsen)
 • #3
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 22.07.2009 14:21
Gothica
Minä käytän 4R Four Reasons -sarjan värjätyille hiuksille tarkoitettua shampoota ja hoitoainetta. Minusta ne ovat varsin hyviä, värin kiilto pysyy pitkään. Joskus saatan käyttää myös Sunsilkin tuotteita.


Asiasta kukkaruukkuun, tänään koin ehkä rasittavimman kampaamokäyntini IKINÄ. Eli siis, kampaaja, joka yleensä lyhentää otsikseni+pulisonkini, oli lomalla, ja hänen tilallaan oli joku harjoittelija. Sanoin, että otsikseni pitää leikata täysin suoraksi ja sen tulee ulottua hieman kulmakarvojen yläpuolelle. Okei, hänellä ei ole kauheasti kokemusta alalta, mutta toivoin hänen osaavan asiansa. No, neiti harjoittelija puolihuolimattomasti leikkelee sieltä täältä pätkiä pois ja välillä ehkä käyttää vähän kampaa. Parin minuutin kuluttua hän kysäiseekin "no onkos hyvä?", vaikka otsikseni oli hänen käsittelynsä jälkeen _erittäin_ epätasainen, ja se oli selkeästi alapuolelta pidempi kuin päälypuolelta. Jouduinkin siinä sitten vähän opastamaan häntä, mistä kohdin tulee leikata ja miten paljon jotta otsis saataisiin fiksun näköiseksi. No, nyt on otsis taas kuosissa, mutta hitusen lyhyempänä kuin tavallisesti. Ja jatkossa annan vain luottokampaajani siistiä tätä moppia.
Kirjoittanut: Kitiara (Jäsen)
 • #4
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 22.07.2009 14:55
Edellinen ketju meni kiinni viestini jälkeen, joten kysyn täältä; Onko kokemusta irokeeseistä?
Itse olisin leikkaamassa, mutta sisko latistaa intoa pitäen sitä liian radikaalina näin nuorelle (13), nyt epäröin mitä tekisin. Leikkaus on pian.
Kirjoittanut: Detteri (Jäsen)
 • Lähetetty: 22.07.2009 15:45
Jees!Viimeinkin äiti heltyi ja antaa minun värjätä hiukseni pinkiksi!Ensin pitäisi tosin vielä vaalentaa hiuksia, että väri tarttuisi paremmin.Heh, mitäköhän sukulaiset sanoo, kun on elokuun alussa äidin syntymäpaikassa sukukekkerit

Kitiara
Itselläni ei ole koskaan irokeesiä ollut (vaikka olisinkin kyllä viimekesänä halunnut ottaa), mutta neuvoisin, että sinun kannattaisi kysyä huoltajiltasi, mitä mieltä he olisivat.Ja siskoa ei välttämättä kannata kuunnella, ellei hän ole täysi-ikäinen tai parturi-kampaaja ammatiltaan.Oma siskoni on parturi ammatiltaan ja hän on monesti neuvonut, mitkä leikkaukset ja kampaukset minulle sopisivat.Siitä on ollut monesti hyötyä
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 22.07.2009 17:54

Lainaus: Gothica

Mitä shamppoota te hiuksianne värjäävät käytätte? Ja hoitoainetta?


Minäkin käytän jo mainittua 4R-sarjaa, sen hinta ei hirvitä ja laatu on huomattavasti parempi kuin saman verran maksavissa markettiputeleissa. Pyrin välttämään markettien silikonipommishampoita ja hoitsikoita, vaikka tukka onkin ehkä hieman pörrömpi ilman muovikuorrutetta niin eipähän letti näytä jatkuvasti lehmännuolemalta ja tunnu rasvaiselta.
Kirjoittanut: Natassja (Jäsen)
 • #7
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 22.07.2009 19:01

Lainaus: Gothica

Mitä shamppoota te hiuksianne värjäävät käytätte? Ja hoitoainetta?

Kampaamon tuotteita, aina. Kaupan litkuja vain silloin, kun muuta vaihtoehtoa ei ole. Käytän tummanruskeiksi värjätyille hiuksille tarkoitettua shampoota, ei valu värit päästä viemäriin ihan niin nopeasti mitä tavallisilla. Nyt en muista, mikä hoitoaine minulla on, mutta kampaamon kuitenkin. Joskus heitän päähäni Kerastasen hoitonaamion. Yritän olla tarkka hiustenhoidon kanssa, koska hiusteni pinta pörröttyy helposti ja tällaisen villaantumisilmiön sattuessa kuontaloni saa selväksi vain keritsimillä.
Kirjoittanut: Cata (Aktiivi)
 • #8
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 27.07.2009 21:55
Mitä luulette, saisinko auringossa hurjasti vaalentuneen kuontaloni blondiksi (tai edes ällöttävän keltaiseksi) yhdellä vaalennusrumballa? Kävin kesäkuussa kampaajalla, jonka jälkeen lähes mustanpurppura väri pysyi päässä about pari viikkoa... nyt se on jo aivan ihmeellisen vaalea.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 30.07.2009 09:23
Ah. Sitä tuntee taas itsensä kokonaiseksi ihmiseksi kun pääsi vaalentamaan juurikasvun pois ja laittamaan punaista päälle. Mikä kumma siinä on, että tuntuu lähinnä ärsyttävältä jos joku tulee sanomaan "ihana väri tukassa!" kun se ei ole vastavärjätty vaan uloskasvanut? Tulee sellainen olo että tekisi mieli sanoa "NO EIKÄ OLE KUN IHAN PASKA".
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 30.07.2009 10:35

Lainaus: Heetteri

Tulee sellainen olo että tekisi mieli sanoa "NO EIKÄ OLE KUN IHAN PASKA".


No sano! :P Tai no, ehkä voi hivenen diplomaattisempi olla. Itse ainakin sanon usein että kiitti, mutta tämä on kyllä haalistellut tässä jo parisen viikkoa, värjään huomenna lisää. Asiasta nolostelu on sitten sen toisen vastuulla, lällänslää.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit