Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Hiukset (osa3) - Sivu 2

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Hiukset (osa3)

Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 30.07.2009 11:03

Lainaus: Piiskansiima

Itse ainakin sanon usein että kiitti, mutta tämä on kyllä haalistellut tässä jo parisen viikkoa, värjään huomenna lisää.


No noin minäkin sanon, mutta kun tekisi mieli sanoa että "V***N SOKEA PÄLLI, MIELIPITEESI ON VÄÄRÄ" tms. :
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 30.07.2009 12:19
Byäähh mäki haluun värjätä jo hiukset. Kamala juurikasvu meinaan...
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 30.07.2009 13:28
No nyt saa riittää tän vihreen värin kaa pelleily, lähden NYT ostaan muuta väriä!!! En oo vuosiin käyny kampaajalla ja kaikki värjäykset, leikkaukset sun muut väsään ite joten jälki sitten on mitä on...
Kirjoittanut: cyberhz (Jäsen)
 • #14
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 31.07.2009 10:56
VOI EI! En saa värjätä hiuksiani kampaajan mukaan 3kk kun tulin sieltä kampaajalta kotiin, on ihme että uskalsin ottaa edes kännykän käteen rikkomatta sitä.. Mutta joo, ehkä on parempi olla värjäämättä, koska ihme jos kaikki vähät karvani pysyvät nytkään päässä. No, oi ihanaa, hiukseni ovat nyt "kauniin" paskanruskeat..
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 31.07.2009 13:29
Nyt on jo revitty vihreet rastat irti, tänään värjäys. saa nähä mitä tulee... Tällä kertaa ostin Stargazerin enkä Crazy Colorin värin joten vähän hirvittää. kokemuksia Stargazerin shokkiväreistä??!! Jos mustat hiukset, pitääkö tehdä 2 värinpoistoa? Kun ongelmana on se, et 10 cm tyvikasvu joka tietty blondaantuu täysin + sen lisäks otsis ja pulisongit koska nehän on blondattu jo useita kertoja aina kun väriä oon vaihtanut. Jos laittaisin blondausvärin latvoihin ja siihen mustaan osaan ja antaisin vaikuttaa ja sit vasta läträisin sen niihin helposti vaaleentuviin kohtiin...?
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 31.07.2009 14:00
Meikäläisen päässä Stargazer pysyi ehkä hieman heikommin kuin Crazy Color. Musta puolestaan lähtee värinpoistolla täysin ennalta-arvaamattomilla tavoilla, varmaa on vain se että latvat kärsivät eniten.
Kirjoittanut: Chap (Jäsen)
 • #17
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 02.08.2009 20:33
Taas on kauhee juurikasvu esillä : ( Pitäis taas värjätä .. Aina välillä kyl osaa harmittaa, että on vaaleet hiukset : ((
Kirjoittanut: Elegia (Aktiivi)
 • Lähetetty: 02.08.2009 21:59
Ei toissapäivänä vaan sitä edeltävänä päivänä värjäsin hiukset mustiksi, ja nyt on parin pesun jälkeen lähtenyt aivan kammottava kasa hiuksia! Mistä voi olla kyse? Värjäilen hiuksiani kampaajalla 2kk välein suunnilleen että eihän mun hiukset ole mitenkään rasittuneet vai? Pelkään vaan että jos tätä jatkuu useamman päivän vielä niin musta tulee pian kalju.
Kirjoittanut: Aie (Jäsen)
 • #19
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Aie
 • Lähetetty: 02.08.2009 23:27

Lainaus: Elegia

Ei toissapäivänä vaan sitä edeltävänä päivänä värjäsin hiukset mustiksi, ja nyt on parin pesun jälkeen lähtenyt aivan kammottava kasa hiuksia! Mistä voi olla kyse?

Kehottaisin kysymään kampaajaltasi.
***
Molemmilla vanhemmillani on tummat hiukset, mutta se piilevä blondigeeni minuun sitten periytyi... Ikävä kyllä luonnollinen värini on maantienvaaleanruskehtava, kullansävyinen vaalea hiuskuontalo kun olisi todella kätevä luonnostaan.

Oma pääni oli vielä vuosi sitten sininen, ja kyseistä väriä kaipaan toisinaan edelleen. Jatkuva värjäys alkoi kuitenkin ottaa aivoon, kun petroli haalistuikin turkoosiksi eikä aina käynyt yhteen kauniin sähkönsinisen kanssa, puhumattakaan niistä tyyleistä, joihin pukeudun silloin, kun en jöötteile (lolita, viktoriaaniset tyylit...) Joten musta otti vallan.

Käytän paljon hiuslisäkkeitä. Rakkaimmat ovat kauniisti kiharat mustansiniset tekokuitua olevat lisäkkeet, mutta sen verran sotkussa ovat jo tuon muovisuutensa vuoksi, ettei niitä hirveästi kehtaa käyttää. Sähkönsinisiä "raitalisäkkeitä" yhdistettynä kuiturastoista itse muokattuihin härpäkkeihin tulee toisinaan pidettyä. Cyberlocksit olisivat aivan ihanat, mutta en pukeudu pääpainotteisesti cyberiin, joten käyttöä olisi hintaan suhden liian vähän

Niin, ja itsekin käytän 4R-sarjaa hiusteni hoitoon
Kirjoittanut: VariSami (Jäsen)
 • #20
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 02.08.2009 23:37
Käyrin tuossa jonkin aikaa 4R tuuheuttavaa hoitoainetta, mutta nyt se on loppu. Joutunen palaamaan pitkälti hyllystä löytyviin VH5 ja Nivea-tuotteisiin, joskaan en kyllä valita comb-in hoitoaineestani vaurioituneille hiuksille (Nivean tuote) - sen avulla hiukseni kestävät värjäämisestä huolimatta loistavasti ja tuntuvat luonnollisemmilta (värjäys on hieman kuivattanut/kovettanut niitä).

Valitettavasti värinä käytän... Schwarzkopf & Henkelin halppisväriä. Mustapää olisi tietenkin laatumerkki, mutta tuo on vain Henkelin tuote, jota myydään sen nimellä. En nyt muista sarjaa, mutta joka tapauksessa kestoväriä. Toisaalta, ei ole ainakaan vielä osoittanut haalistuvansa millään tapaa, vaikka juurikasvuni onkin sitten hieman eri asia.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit