Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
lävärit ja tatskat (osa 2.) - Sivu 16

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

lävärit ja tatskat (osa 2.)

Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
 • Lähetetty: 19.04.2010 17:07

Lainaus: Draculia

Aiheuttaako tyyliin korvien venytys työpaikan saantia, jos on asiakaspalvelussa..?


Voisiko kysymyksen esittää selkeämmin ?
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 19.04.2010 18:08

Lainaus: Draculia

Aiheuttaako tyyliin korvien venytys työpaikan saantia, jos on asiakaspalvelussa..?


Aiheuttaako korvien venytys myös epäselvää tekstiä? Kiinalaisen lääketieteen mukaanhan korvissa on akupunktiopisteitä jotka vaikuttavat mikä mihinkin, saattaa siis olla että esittämäni väite on mahdollinen.

Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
 • #153
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 19.04.2010 19:23

Lainaus: Piiskansiima

Lainaus: Draculia

Aiheuttaako tyyliin korvien venytys työpaikan saantia, jos on asiakaspalvelussa..?Aiheuttaako korvien venytys myös epäselvää tekstiä?

Luulen että kyse on vaan siitä, että kaveri kirjottaa ajatuksenvirta-tekniikalla eikä tarkista tekstiään ennen kuin lähettää. Toisaata, ehkäpä Piiskis on oikeassa
Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 24.04.2010 13:52

Lainaus: Draculia

Aiheuttaako tyyliin korvien venytys työpaikan saantia, jos on asiakaspalvelussa..?

Tarkoitat varmaan, että vaikeuttaako tai vaikuttaako se jotenkin. Jostain oon kuullut, että yli 10mm venytyksiä ei mielummin kattella asiakaspalvelussa, jos ei puhuta nyt jostain goottikaupassa työskentelystä. Jos yli 10 mm venytykset löytyy, niin voihan niihin pistää ihonväriset plugit niin eipä niitä varmaan helposti asiakkaat huomaa. Haastattelussa ei varmaankaan kannata ainakaan tunneleita pitää plugit mielummin sitten. Eroja on varmaan yrityksien välillä.

Toisaalta 20 mm tai yli venytyksiä ei hirveesti kyllä peitellä... ehkä hiuksilla?
Kirjoittanut: Blueberrie (Jäsen)
 • #155
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 27.04.2010 22:17
Miulla on pientä lävistyskuumetta ollut lähiaikoina. Haluaisin ottaa toisen industrialin samaan korvaan niin, että molemmat tapit menisi rastiin. Tai sitten myös näin laitettuna olisi aika siisti. Kiva olisi molempiin pistää sitten pitkät mustat tapit ja vaikka punaiset tai vihreät pallot. Tällainen koru olisi hieno metallinpunaisena.

Minua kiinnostaisi myös useamman micro dermalin ottaminen tuohon rintakehän oikealle puolelle, mutta en ole varma vielä... Olis aika nätti, jos ne saisi jotenkin hienosti siihen.

Uutta leimaakin tulossa nyt kevään aikana, ehkä useampikin...
Kirjoittanut: Morningstar_ (Aktiivi)
 • #156
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: Morningstar_
 • Lähetetty: 28.04.2010 23:45

Lainaus: Draculia

Aiheuttaako tyyliin korvien venytys työpaikan saantia, jos on asiakaspalvelussa..?

Citymarketissa olen nähnyt vapaa-ajan osastolla herrasmiehen 15mm plugit kallossa, S-market sallii jo huuli ja nenälävistykset jossain määrin. muok. Kannattaa käyttää plugeja, mielellään yksivärisiä. ne ei herätä huomiota niinkään. mikäli siis kauppaan olet duuniin menossa

itseä ei tällaset huoleta, mun alalla ei hirveesti turpavärkkiä kyylätä.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 19.05.2010 18:31
Hohhoh, olipas taas hössötystä jenkkiohjelmassa. Lääkärit -talk showssa ihmeteltiin suureen ääneen subdermaleja ja voivoteltiin kuinka lävistäjät eivät tiedä mitään anatomiasta (no en tosin tiedä ameriikan läpienlaittajahepuista mutta eikös täälläpäin anatomian opiskelu ole ihan suosittua ainakin ammattilävistäjien keskuudessa) ja voivat lävistellessään tuhoilla hermostoa ja verisuonia. Loppukaneetiksi vielä peloteltiin että "tällaisen joutuu sitten ottamaan pois *gasp* skalpellilla". Jaa, ihanko itsekseen ne subdermalit vilahtavat sinne ihon alle? Jepjep.
Kirjoittanut: Swiine (Jäsen)
 • Lähetetty: 10.07.2010 13:33
Wau toi Blueberryn kuva tost industrial korusta...
Omista sen verran et on kolmet korvikset (blaah ammuttu) ja toises kulmassa kaks kpl. Toiseen kulmaan aion ottaa samall lailla, septumin, 3 huulikoruu ja korvii vähä lisää rautaa... Ja tatskoi kans jonki verra, ainaki toine käsi kokonaa.
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #159
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 11.07.2010 13:56
Taas olisi uusi kuva tiedossa selkään. Ja puolitoista viikkoa aikaa enään sen hakkaamiseen. Sellainen A4 kokoinen siitä taas kerran tulisi. Hitsi ku tähän jää koukkuun..
Kirjoittanut: mrpsychopatic (Nimetön)
 • Lähetetty: 11.07.2010 16:14
Oon kuullu että noi isommat venytykset alkaa haisemaan,onko näin?
En kyllä mitään lautasia halua korviin,ettei sen puoleen.
hihittelen täällä Blueberrien kuvalinkeille,koska bongasimpa KoRn korun,tuollainen kelpais minullekkin
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit