Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

lävärit ja tatskat (osa 2.)

Kirjoittanut: Blueberrie (Jäsen)
 • #161
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 12.07.2010 13:47

Lainaus: mrpsychopatic

hihittelen täällä Blueberrien kuvalinkeille,koska bongasimpa KoRn korun,tuollainen kelpais minullekkin

Enpäs muuten huomannukkaan tuota KoRn korua ennen kun sanoit

Löysin tuossa hetki sitten aika kivan tatuointi kuvan, KLIK. Tuollaista voisi harkita ottavansa, mutta muutamin muutoksin.

Onko muuten ihmiset mitä mieltä horoskooppitatuoinneista? Itse voisin kuvitella ottavani pienehkön kuvan, mutta siinä pitäisi olla jotain hienoa... Esim. tämä on mielestäni ihan kivan näköinen, mutta tätä en ottaisi mistään hinnasta.
Kirjoittanut: Astra Zorin (Jäsen)
 • #162
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 12.07.2010 20:45
Miulla on lävistyksistä ainoastaan septum, eli siis sellainen "härkärengas" nenässä. Alahuulessa oli kahteenkin eri otteeseen lävistys, mutta toinen tulehtui ja toinen alkoi kasvattaa ihoa siihen ympärille, niin päädyin ottamaan pois. Tuskin otan enää lisää lävistyksiä, sillä ne eivät näytä pysyvän miun naamassa.

Korviksia toki on, oikeassa kaksi reikää ja vasemmassa yksi. Ne kaikki on otettu joskus yhekskytluvun alkupuolella.
Kirjoittanut: Ratpick (Jäsen)
 • Lähetetty: 13.07.2010 11:03
Tahtoisin oikeastaan vain korvikset, mutta niiden hankkiminen on nykyisen duunipaikan takia mahdotonta. Joku ihme laki joka kieltää lävistykset kokonaan ravintola-alalla.

Tahtoisin vaan jommat kummat näistä roikkumaan korviin:Onhan nuo kummatkin aika kliseisiä, mutta kyllä minäkin joitain kliseitä arvostan vaikka muuten olenkin kaikkia stereotyyppejä vastaan.
Kirjoittanut: winterheart (Jäsen)
 • #164
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 13.07.2010 12:56

Lainaus: Ratpick

Alahuulessa oli kahteenkin eri otteeseen lävistys, mutta toinen tulehtui ja toinen alkoi kasvattaa ihoa siihen ympärille, niin päädyin ottamaan pois.


Mullakin kävi toisen huulilävistyksen kanssa melkein yhtä jännästi. Lävistyksen viereen ilmestyi afta/joku ihmeellinen uloke ja lopulta se sitten yritti kasvaa rengasta pitkin. Taistelin tuon ällötyksen kanssa ainakin 2 kuukautta, ennenkuin kyseinen "uloke" suostui häipymään - lopulta antibakteerisen ja alkoholittoman suuveden voimalla

Tällä hetkellä löytyy kaksi venytystä korvalehdistä, 5 lobea, industrial ja napakoru. Helixin jouduin ottamaan pois, se kun meni umpeen 2 tunnissa hiustenvärjäyksen yhteydessä enkä halunnut väkisin tunkea korua rustosta läpi. Kulmassa on myös ollut lävistys, mutta siihen kyllästyin jo 3kk jälkeen kun ei ottanut parantuakseen. Suun alueen lävistyksiä on ollut pari: alahuulessa keskellä ja vasemmalla sivulla. Tarkoituksena olisi jossain välissä hankkia kielilävistys. Siitä olen haaveillut pitkään.

Tatuointeja ei vielä löydy kehosta, mutta yksi kovin nätti kuva on ollut tiedossa jo 3 vuoden ajan. Sen käyn ottamassa heti kun saan rahat kasaan.
Kirjoittanut: Ferrum (Jäsen)
 • Lähetetty: 13.07.2010 16:17
Himottaisi niin kovasti ottaa huulilävistys tuohon huulten alapuolelle.
Mietityttää kuitenkin, että haittaako tämä rakkauselämää missä määrin, u know? D
Kellään kokemuksia?
Kirjoittanut: Astra Zorin (Jäsen)
 • #166
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 14.07.2010 16:21

Lainaus: Ferrum

Mietityttää kuitenkin, että haittaako tämä rakkauselämää missä määrin, u know? D
Kellään kokemuksia?

Miulla on kokemuksia, että pari ensimmäistä viikkoa haittaa kyllä. Suuteleminen on nimittäin kiellettyä, ja ei se kivalta tunnukaan tuoreen lävistyksen kanssa. Sitten kun läväri on parantunut ja siihen on tottunut, se ei haittaa juuri lainkaan.
Kirjoittanut: Ferrum (Jäsen)
 • Lähetetty: 14.07.2010 16:51

Lainaus: Astra Zorin

Sitten kun läväri on parantunut ja siihen on tottunut, se ei haittaa juuri lainkaan.

Ok, kiitos vastauksesta! Ehkäpä mä sitten voisin harkita tätä

Onko kellään negatiivisia kokemuksia? Olisi kiva kuulla molempia.
Kirjoittanut: Wanderer (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.07.2010 13:31

Lainaus: mrpsychopatic

Oon kuullu että noi isommat venytykset alkaa haisemaan,onko näin?


Kyllä, aina, ellei puhdista. Puhdistukseenkin riittänee pelkkä lämmin vesi, päivittäin on paras. Myös korun laadulla on väliä. Metalliset jostain syystä ovat saaneet kamalimmat hajut aikaan, myös muovi. Omalla kohdallani venytyskorussa materiaalina on luu, joka onkin ollut hajuttomin, ei minkäänlaisia ongelmia.
Kirjoittanut: Dark Eyes (Inkvisiittori)
 • #169
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 20.07.2010 18:43
Huomenna paikkailemaan käsivarressa majailevaa mr. Mercurya. Tai paikkaamaan ja paikkaamaan, tummentamaan mustia kohtia. Jej.
Kirjoittanut: Chrystalis (Inkvisiittori)
 • #170
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 20.07.2010 19:35

Lainaus: mrpsychopatic

Oon kuullu että noi isommat venytykset alkaa haisemaan,onko näin?


Luonnollisestikin. Isompi pinta-ala mihinkä paska voi kertyä. Juusto

Lainaus: Wanderer

Myös korun laadulla on väliä. Metalliset jostain syystä ovat saaneet kamalimmat hajut aikaan, myös muovi. Omalla kohdallani venytyskorussa materiaalina on luu, joka onkin ollut hajuttomin, ei minkäänlaisia ongelmia.


Mikäli pähkäilet materiaalin kanssa, niin metalliseokset, akryyli sekä käsittääkseni lasi saavat aivan infernaaliset hajut aikaan - ne kun eivät ole hengittävää materiaalia. Puu, luu, sarvi, koralli ja silikoni taas eivät syystä tahi toisesta haiskahda yhtä pahasti - mielestäni miellyttävin materiaali pidempiaikaiseen koruun oli puu.
Nyt viimeisimmän laajennoksen myötä tutustuin silikoniin ja ah Venytykset on paljon helpompia kun silikonisen korun saa taitettua kaksin kerroin ja pujotettua paikalleen. Tykkään.

Niin ja tällä hetkellä 14mm fleshtunnel vasemmassa korvassa sekä 4mm segmentti, 2x 3mm taperia oikeassa korvassa.
Ainiin, 1,6x12 kielessä.. Puolipallot on pop.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!