Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kainalo-, sääri- ja muut karvat. (Ei hiukset)

Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 01.06.2011 13:33
Nyt oon kokeillut tuota keittelemistä ja hyvin onnistui. Kyllä lähti karvat. Jos rupeaa jäämään ihoon kiinni niin hetkeksi jäähtymään jonnekin pöydälle ja uudestaan käyttöön. Jos taas kovettuu liikaa niin lämmittelee sitä käsissä tai lisää hieman vettä. Ei todellakaan satu niin paljon kuin perus vahaus
Kirjoittanut: Orthoxina (Jäsen)
 • #62
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: Orthoxina
 • Lähetetty: 05.06.2011 12:58
^Oo, pitää kai sit itsekin kokeilla. Ei meinaan täällä peräpohjoisen pikkukylässä myydä edes niitä Veetin kylmävahaliuskoja (en sitten tiedä, mutta sokerointi kiinnosti jo aiemmin ja tulee halvemmaksi...). En vain alkanut tekemään, kun kuulosti niin vaikealta. Mutta no, minusta kaikki mitä en ole ennen tehnyt tuntuu kuulostavan vaikealta :'D!

Miten, ärtyikö iho käsittelystä? Itsellä on höyläilystä kuivuva iho (vaikka käyttäisi kaikenmaailman vaahdot ja tuliterät terät). Ja sitten on tässä kahden vuoden sisään ruvennut karvoja kasvamaan sisään, eikä saa sileää jälkeä millään terällä! Ainoa mikä välissä on kropan toimintaa muuttanut on esikoisen saaminen, liekö sillä vaikutusta asiaan... Eli sen takia ajattelin tuota vahausta. Sisäänkasvaneiden karvojen riski on kai suurempi(?), mutta jos tulisi edes sileää jälkeä.
Oli mulla epilaattorikin, mut taitaa olla sen verran syvät karvatupet, että verille iski aina, kun kokeili. Jaloista ei ihan niin pahasti kuin kainaloista, mutta sen ainoan kerran kun kainaloon koitin... IIH ;____;. Jaloista kävi sama homma kuin jollakulla täällä aiemmin, vaikka ajoi miljoonasti saman kohdan niin karvoja jäi silti. Enpä saanut kertaakaan sileää jälkeä ja pistin vehkeen postiin siskon käyttöön.

Tänään, jos ehtii olisi hyvää aikaa keitellä. Hmm. Olettaen että äiteeltä löytyy sitruunamehua mitä ryöstää, täällä kun ei ole tarpeeksi kesä että kaupat olisivat sunnuntaisin auki...

Ainiin, ja vastaus alkuperäiseen kyselyyn; täällä hankkiudutaan eroon vain kainalo- ja säärikarvoista, bikinirajoja korkeintaan trimmaillaan. Koen sängen intiimipaikoissa sen verran ilkeäksi ja epämukavaksi, että vaikka kuinka tykkäisin paljaammalla iholla huidella, ehei. Ei kiitos. Sit joskus ku joku (minä) keksii miten kärsii bikinialueen onnistuneesti vahailla, on asia eri.
Kulmakarvojakin sheivailin aiemmin, jätin alkuun töpöt mistä piirtää (1-1,5 senttiä). Sit tässä pari kuukautta sitten annoin kasvaa takaisin ja aloin nyppimään. Rupeaa tosin kohta nyppimään tämä nyppiminen, mutta kun vaihdoin kulmien meikkaustavan kynästä luomivärillä korostamiseen, ni eipä auta ku nyppiä. Vaikka kuinka nyppii.
Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 05.06.2011 16:48

Lainaus: Orthoxina

Sisäänkasvaneiden karvojen riski on kai suurempi(?), mutta jos tulisi edes sileää jälkeä.

Tolla sokerilla karvat vedetään kasvusuuntaan pois niin ei pitäisi ilmeisesti kasvaa sisään ainakaan helposti.

Tänään taas kokeilin tuolla sokerilla vetästä kainalokarvat. Hyvin ne lähti. Vaatii kyllä jonkun verran kärsivällisyyttä tuo aine, mutta on se sen arvoista. Käsiin sitä ensin kokeilin ja on kyllä niin sileät nyt, että koko ajan saa olla hipelöimässä Bikinirajaa testasin myös ja toimii. Pelkäsin että sattuisi hirveästi, mutta ei onneksi.

Itse tulee yleensä poistettua karvat kainalosta, bikinirajalta ja säärestä. Sokerilla koitin nyt poistaa myös käsistä ja reisistä
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #64
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: Giffirt
 • Lähetetty: 23.08.2011 14:46
Leikin tänään alkemistia ja kokeilin tuota Layilin laittamaa ohjetta. Ja feilasin aivan totaalisesti. Lopputulos oli kyllä kullanruskeaa, mutta tahmeaa ja valuvaa mönjää joka tahmasi sormet eikä osoittanut vähäistäkään kiinnostusta säärikarvojen poistamista kohtaan. Tämä homma ilmeisesti vaatii harjoittelua.
Kirjoittanut: Verity (Jäsen)
 • #65
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 23.08.2011 19:21

Lainaus: Giffirt

Lopputulos oli kyllä kullanruskeaa, mutta tahmeaa ja valuvaa mönjää joka tahmasi sormet

Olisi sillä voinut varmaankin hienon piparkakkutalon kasata! Pitänee varmaan itsekin testata tuota sokerointia joku päivä, toivottavasti vähän paremmalla menestyksellä tai muuten meneepi hermot. Olen Orthoxinan kanssa niitä ihmisiä joista kaikki ennen kokeilematta jäänyt kuulostaa vaikealta.
Kirjoittanut: Xavi3ri (Jäsen)
 • Lähetetty: 23.08.2011 20:26
itse ajelen aivan kaikki karvat. tulee hyperventiloitua jos näkyy jossaki joku onneton karva.

*panicpanic*
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #67
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 31.08.2011 14:53
Kotikemistin keittiö jatkuu. Löysin netistä muita samoilla ongelmilla, ja kokeilin Layilin laittamaa reseptiä uudelleen. Noudatin reseptiä muuten, mutta laitoin sokeria kahden kupin sijasta neljä. Lisäksi keittelin mönjää huomattavasti pidempään kuin tuon viitisen minuuttia, kunnes siitä tuli aika tummankin ruskeaa ja vihdoin edes hieman paksumpaa.

Lopputulos oli käyttökelpoinen, joskaan vieläkään ei voi suurista saavutuksista puhua. Käytin mönjää Body Shopista ostamieni puuvillaliuskojen kanssa, koska ei ollut lakanaa kannibalisoitavaksi. Käsittelyn jäljiltä sääret olivat enimmäkseen karvattomat ja lähes koko kroppa tahmainen. Hyvänä puolena tosin se, että toisin kuin kemikaalivahojen kanssa, sokeria käyttäessä tahmaisuudesta pääsee eroon pelkän veden avulla.

Omia havaintojani tästä systeemistä:

Ongelmat
- Ainakin omasta mönjästäni tuli sen verran juoksevaa, että säärien sivut osoittautuivat haasteelliseksi valumisen vuoksi. Kokeilen jatkaa tuolle alueelle kenties huomenna, kun uudelleenlämmitän tämän päivän satsin, koska kuulemma uudelleenlämmittämällä mönjästä tulee tanakampaa.
- Tahnaa ei saa laittaa paksua kerrosta, suosittelen lastalla sutimaan alueen mahdollisimman ohueksi. Kun sokerimönjää on liikaa, homma muuttuu kivuliaaksi ja taisin saada jonkinlaisen mustelmantapaisen aikaan liian paksulla kerroksella toiseen jalkaani.
- Vastakarvaan/myötäkarvaan -väittely jatkukoon. Itse totesin, että vastakarvaan repäisemällä sai aikaan parempia tuloksia.
- Polvien alue on yhä ongelma, kuten kemikaalivahojenkin kanssa. Liuskaa on vaikea repäistä niin, ettei puolet vahasta jäisi johonkin kuoppaan. Hemmetin saranat.

Plussat:
- Vahaa kivuttomampaa, luulisin. Minusta vahaliuskatkaan eivät juuri satu, mutta sanoisin että tämä tuntui vielä vähemmän. Paitsi tosiaan jos kerros oli liian paksu.
- Iho ei ole yhtään kuiva ja ärtynyt, toisin kuin usein esim. epiloinnin tai höyläyksen jälkeen.
- Tulee todella paljon halvemmaksi ja on aika riittoisaa tavaraa. Samaa liuskaa voi käyttää parikin kertaa.

Operaatio vaatii vielä harjoittelua, ja huolimatta melkoisesta säätämisestä, aion kokeilla tätä uudelleen. Veikkaan että homma muuttuu kerta kerralta helpommaksi. Kärsivällisyyttä tämä tosin vaatii, ja vie jokseenkin aikaa. Joten jos säihkysääritanssiaiset on tunnin päästä, niin kannattaa turvautua johonkin muuhun metodiin.
Kirjoittanut: Nikkisuicide (Jäsen)
 • #68
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 31.08.2011 18:01
Vaikka miespuolinen olenkin, niin genitaalialueeni karvoja en todellakaan säilytä, kainalokarvat saavat lähteä ja sama homma kasvoissa ja se vähäinen määrä mitä rinnuksille tulee. Kulmakarvoja siistin, mutta jalkoihin sijoittuvan karvan jätän omaan arvoonsa.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 31.08.2011 20:25

Lainaus: Giffirt

Kotikemistin keittiö jatkuu.


Kiva lukea että jollakulla muullakin on ongelmia kotikemian kanssa. Itse olen pohtinut, että jos tietäisi tasantarkkaan sen lämpötilan missä tökötti muuttuu käyttökelpoiseksi niin voisi ostaa sokerilämpömittarin. Ihan kamalasti sokeritahnaa ei sitten kannata lisälämmitellä, koska lopputulos voi olla tikkarin kovuusluokkaa ja se nyt ei ainakaan tartu mihinkään. Jaa no, ehkä tukkaan.
Kirjoittanut: Myria (Aktiivi)
 • #70
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 31.08.2011 22:57
Yksi sana: epilaattori. Hyvästelen kaikki liuskat, kuumavahat ja muut mömmöt, tuo laite on kultaa. Eikä mun mielestä edes satu, jalat hoituvat rentouttavasti. Kainaloihin päästessä rento tunne katoaa, mutta ei sekään kamalaa ole. Useamman kerran jälkeen ei edes tule verta, ja karvojen määrä osoittaa hupenemisen merkkejä. Vielä kun kato kävisi sääriosastolla.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit