Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Millaisia hameita teillä on?

Kirjoittanut: xenablood (Jäsen)
 • #361
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 27.07.2013 23:39
Multa löytyy kaksi semmosta aika lyhyttä hametta, toisessa on takana semmoset nyörimäiset nauhat, ja edessä semmoset pienet rusetit. Siin on monta kerrosta, pitsiä, tylliä ja kaikkee ihanaa. Siin toisessa on niiku semmosta mustaa ehk vähä farkkumaista kangasta, ja vähän pitsiä, helmassa niittejä ja sit siin sivuissa lantiolla semmoset nyöritykset. Sit multa löytyy semmonen tylliä oleva polvipituinen petticoat-alushame, ja semmone musta, vyötäröltä lähtevä perus hame, jotain kiiltävää materiaalia, joka on polvipituinen. Käytän sitä usein tuon petticoatin kanssa. Tuon mustan perushameen sain äidiltäni, ja hän oli puolestaan hommannut sen joskus teininä kirpparilta. Sitten multa löytyy itse tehty puolikellohame, semmoinen vyötäröltä lähtevä, polviin asti, violetti. Ja sitten on semmonen tosi korkea vyötäroinen, viininpunainen aika pitkä hame (melkeen nilkkoihin) jos on mustia pääkalloja. Siin on takansa semmonen nyöritys ja edessä semmosset rusetit.
Kirjoittanut: Daealis (Jäsen)
 • #362
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 30.09.2013 00:51
Löytyy kaksi täyspitkää: Toinen on Sektor1:n reivitarkoituksiin hommattu kovin muovisen tuntuinen ja näköinenkin putkihame(UV-fluorisoivia muoviputkia siellä täällä). Toinen on muistaakseni Queen Of Darknessin täysipitkä ja paksu farkkukankaan oloinen nahkaremmeillä reunustettu hame. Sen verta lämpönen että pitkien kalsarien kanssa tarkenee talvellakin varsin mallikkaasti, vaikka olisi se 20 pakkasta.

Näiden pitkien lisäksi emännys toi edelliseltä Skotlannin lomaltaan myös kiltin, mikä on ollut käytössä tarkkaan valituissa tilaisuuksissa. Kuosi on yksi niistä muutamasta "public license" kuoseista, klaanien värejähän ei niiden ulkopuolisille saa myydä ellei halua välttämättä maksaa rankkoja sakkoja. Päävärinä punainen, sporran ja kaikki tilpehöörit mukana. Sen verran länsimaalaistunut kuitenkin olen, että teen tietoisen tyylirikkeen käyttämällä kilttini alla boksereita. Mukavuuskysymys.
Kirjoittanut: Marraskuu (Jäsen)
 • #363
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 09.10.2013 18:44
Ah! Hameet! Silkkaa rakkautta. Syksyn tullen pidemmät, kesällä lyhyemmät. En suurin surminkaan luettele kaikkia, mutta lempparini. Suurimman osan hamosista olen ostanut kirpputorilta tai saanut jostain. Behold, Marraskuun vaatekaappi:

Noitahameet
- Musta, alaspäin levenevä koko mitalta napitettava nilkkapituinen hame. Korkea vyötärö, tukeva kangas. Noitahame siksi, koska saa lähes minkä tahansa asukokonaisuuden näyttämään noitamaiselta.
- Korkeavyötäröinen, polvimittainen, alaspäin levenevä musta villakangashame. Alareunassa valkoiset folklorehenkiset kukkakirjailut.

Hippihameet
-Terrakottaoranssi (kyllä, oranssi) trikoinen pitkä hame. Istuu kauniisti, on nätti ja pehmeä. On oranssi. Joka gootin kirosana, hippigootin rakkaus.
-Raidallinen, korkeavyötäröinen, alaspäin levenevä kokopitkä puuvillahame. Hippien hippi.

Samettihameet
- Tummanpunainen, lyhyehkö (reiteen asti) hyvin yksinkertainen vakosamettihamonen.
- Tummanruskea, kellomallinen polvipituinen ja erittäin tyttömäinen vakosamettihame.
- Musta, kerrostettu reisipituinen, kellohelmainen vakosamettihame. Jokaisen kerroksen reunassa musta pitsi.
- Tummanvioletti, hieman kellohelmainen polvimittainen.
- Kaksi mustaa polvimittaista samettihametta.

Militanttihameet
- Armeijanvihreää khakikangasta olevat hameet. Toinen polveen, toinen reiteen saakka. Pidemmässä kurkkusalaattikuosi.

Lisäksi skottiruudullisia koulutyttöhameita määrä x. Koska rakastan niitä. Ja perusmustia.
Kirjoittanut: Satanica (Jäsen)
 • #364
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 11.10.2013 09:39
Olenkohan pistänyt tänne vielä mitään? Noh, pistetään nyt sitten.

Omistan ihan turhan monta minihametta. En vain voi vastustaa niitä. Aika paljon minulta löytyy Lip Servicen pvc hameita eri mallistoista, lähinnä mustina ja hopeina, mutta omistan kyllä sinisen ja punaisenkin hameen. Trikoohameita löytyy pari ja ne ovatkin kovassa arkikäytössä - ovat niin helppoja yhdistellä.

Sellaisia ns. tyllihameen tapaisia hameita minulta löytyy kaksi. Niitä tulee harvemmin käytettyä, mutta tykkään niistä silti tosi paljon.

Sitten on kaksi maahan asti olevaa hametta, joista pidän myöskin. Niitä en tosin kovin usein pidä, kun en vielä ole oikein keksinyt sopivia kenkiä yhdistää niiden kanssa.

Parikymmentä hametta omistan yhteensä, tosin menee jo varmaan lähemmäs kolmeakymmentä, kun en ole laskeskellut niitä viime aikoina. Pitäisi kyllä tehdä joku inventaario niistä ja laittaa myyntiin pieneksi menneitä.. Jos sitä joskus jaksaisi.
Kirjoittanut: Korinabambi (Jäsen)
 • #365
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 11.03.2014 12:44
Suosikkihameeni kautta aikojen on ns. keijuhame, jossa roikkuu harson ja verkon ja mustavalkoisia kankaanriekaleita. Ollut käytössä jo viiden vuoden ajan. Sitten löytyy pari tyllihametta, toinen lyhyt ja toinen vähän pitempi, molemmat mustia. Omistan myös yhden vekki pvc-hamosen, lyhyen pinkkimustan kesähameen, burleskan valkoisen tyllillä vuoratun hameen ja mustapunaisen tyllihameen, jossa on ruusunappeja sekä sukkanauhat mukana.
Suurin osa hameistani on tosi prinsessamaisia ja lyhkäsiä. Vähemmän löytyy ns. matalaprofiilisia. Ja kuten aiemmin mainitsin, en ole pitkien hameiden ystävä.
Kirjoittanut: Melankol (Jäsen)
 • #366
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 18.03.2014 03:54
Lyhyitä housuja en tosiaan harrasta pahemmin koiralenkeillä käydessä lukuunottamatta, useimmiten päällä on lyhyt farkkumini + sukkahousut + maiharit. Pari vekkiminiäkin on nyt tullut ostettua, ja yksi fiftarityylinen kellomekko löytyy myös kaapista, entisen anoppikokelaan synttäripippaloihin teetetty.
Kirjoittanut: Nocturne (Aktiivi)
 • #367
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 24.04.2014 11:13
Tällä ruholla ei kovin lyhyitä hamosia käytetä, mutta ehdoton suosikkini on itse tekemä, pitkä musta hame, ilman mitään krumeluureja. Sen juju onkin siinä, että siinä ei ole mitään erikoista. Maata viistävä hame ja aivan ihana syksyllä ja talvella, kun alle saa vaikka ja mitä lämpöistä.

Toinen on seuraavan kaltainen, päävärinä musta ja muut punaisella.Ostin jossain vaiheessa XL-gootti kirppikseltä facebookissa. Ja en todellakaan ole katunut. Siitä on yt joku vuosi ja pari kuukautta.
Kirjoittanut: AmAstermind (Jäsen)
 • #368
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 14.08.2014 13:55
Enimmikseen nilkkapituisia mustia hameita, yksinkertaisia leikkauksia. Ja löytyy melkein joka materiaalissa
Sitten jokunen lyhyempi pitsi-ihanuus.
Kirjoittanut: Elisabet Addams (Jäsen)
 • #369
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 22.08.2014 21:32
Lyhyitä, jep. Löytyy sekä kellohelmaista, että sitten sellaista vähän suorempaa linjaa. Kellohelmaisten joukossa suurin osa on jossain määrin semmoisia tylli-ihanuuksia. Suorempaa linjaa löytyy sitten pystyraitaa mustaharmaana ja mustavalkoisena. Sitten myös ihan perus mustaa ja pari vekkihametta. Erityisen lyhyiden hameiden kanssa ja tuulisina päivinä käytän hameen alla H&M:ltä ostettua mustaa trikoohametta joka estää tahattomat vilauttelut aika hyvin.

Teininä tuli aluksi käytettyä tosi paljon pitkiä hameitakin. Muistan ikuisesti yhden mustan täyspitkän vakosamettihameen jota oli aivan pakko käyttää jopa pyöräillessä. Useamman kerran sitä sai olla kiroillen repimässä pois sieltä rattaiden välistä. Äiti aina ihanasti kanttasi repeämän kohdalta helman uudestaan ja pian helmalinja olikin aikamoisen aaltoileva
Kirjoittanut: essinax (Jäsen)
 • #370
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 11.09.2014 22:30
tietän belle modestella jonkun mustanpitkän ja viitan..korsetti on jo valmistumassa
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit