Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Hajusteet

Kirjoittanut: FilthyVictorian (Aktiivi)
 • #301
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 10.04.2010 21:08

Lainaus: Iiriva

Hiki jota kehoni kykenee erittämään olkoon riittävä hajuste minulle


Taitaa karkottaa aika hyvin kanssaihmiset kauemmaksireps. mitä nyt vähän aromia elämään.
Kirjoittanut: Dineara (Nimetön)
 • Lähetetty: 11.04.2010 11:20
Mulla oli kovassa käytössä Laura Biagiottin nimikkohajuvesi, tykkäsin siitä kovasti. Sitten se loppui, ja kaivoin joskus nuorempana joltakin saamani Arno Sorelin Tea Timen, joten nyt käytetään sitten sitä. Siinäkin on hyvä tuoksu, tarpeeksi kevyt ja raikas. Inhoan yli kaiken sellaisia tosi vahvoja, imelän mausteisia tuoksuja, joissa ihmiset ilmeisesti kylpee säännöllisesti, sen verran kuolettavat lemahdukset toisinaan kantautuu omaan nenään kaupungilla. Yrgh. Sitten on joitain tuoksuja, jotka aiheuttaa mulle päänsärkyä ihan välittömästi. Useimmissa tosin tulee se tukehtumisvaara ensin
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.05.2010 20:29
Uusin ihastukseni on Givenchyn Amarige. Tuoksu on sellainen mitä monet varmasti kuvailisivat hirveäksi mummotuoksuksi, todella raskas, makea ja kukkainen mutta koska mielestäni hajuvesiputelin sisältö saa tuoksua ihan rehellisesti niin tämä sopii kyllä kuin nenä päähän meikäläiselle. Ihan kesätuoksuksi siitä ei kyllä ole mutta ehkä sitten syksymmällä...

Juuri nyt kovimmassa kulutuksessa ovat Escadan tuoksut, erityisesti Pacific Paradise joka on kesän 2006 kausituoksu ja käymässä jo hieman vanhaksi mutta myös ihana Sunset Heat ja pirskahteleva Ocean Lounge.
Kirjoittanut: Mina (Jäsen)
 • #304
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 04.05.2010 14:18
Miulla nyt käytössä The Body Shopin White Musk Intrigue.. Sitten siinä mukana vaihtelevasti White Muskin White Hot Summer sekä Neroli Jasmin. Ja siis ei samanaikaisesti kaikkia päälle tietenkään Uutta lempparituoksua etsien.. Niijjuu, sitte vielä Christina Aguileran By Night on kanssa yks mitä käytän, samoin se Aguileran ihan ensimmäinen tuoksu
Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
 • #305
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 20.05.2010 10:10
Joka gootin (ainakin tuntuu siltä) perushajuste eli Make Up Storen Whisper tuli hommattua tuossa parisen päivää sitten ja yllätyin positiivisesti. Hankalanhan hommasta tekee se, että kun ostat uutta tuoksua niin et voi koskaan olla varma miltä se tuoksuu parin tunnin päästä ihollasi vaikka tuoksuisi kuinka ihanalle siinä kokeiluhetkessä. Olen tuota Whisperiä tuoksutellut Sokkarilla useamman kerran kun olen mennyt tuoksua ostamaan mutten ole jostain syystä sitä ikinä napannut mukaan. Nyt sitten palkkapäivän rohkaistamana tein ostopäätöksen.

Ja siis joo, tuoksuu nyt - seuraavana aamuna - vieläkin ihanalta ihollani. Todellakin kannatti ottaa riski. Normisti käytän Aguileran ja saman setin By Night tuoksuja joista pidän kyllä ihan hirmusesti.

On muuten ihan pirun ihanaa kun löytää semmosen tuoksun joka miellyttää itseään ihan hirveesti, ja onneksi on semmoinen löytynyt koska en YHTÄÄN diggaile heilua hajuvesi-osastolla enempää kun on välttämätön.
Kirjoittanut: Severana (Jäsen)
 • #306
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 21.05.2010 23:18

Lainaus: SeKukaVaaniiSängynAlla

Make Up Storen Whisper tuli hommattua

Itsekin ostin tuon talvella, kun se oli Helsingin keskustan Sokoksella puoleen hintaan. Ensin ajattelin vain mielenkiinnosta haistaa sitä, mutta yllätyksekseni pidin tuoksusta kovasti. Se on hyvin samantyylinen, kuin jokapäiväisessä käytössäni oleva Ombre Rose, mutta hiukan voimakkaampi. Siis juuri sopiva iltakäyttöön! Ostan harvoin uusia tuoksuja, koska en helposti löydä mitään itseäni tarpeeksi miellyttävää.
Kirjoittanut: BlackWidow (Jäsen)
 • Lähetetty: 22.05.2010 06:16
Mä en nyt muista minkä valmistajan hajuvesi on kyseessä, mutta hajuveden nimi on: Magic Woman! On muuten tosi hyvän tuoksuinen hajuvesi...Itse ainakin pidin tuoksusta. Myös Lancomen Hypnotic ja etenkin Magnetism ovat erittäin mystisiä tuoksuja ja itselleni sopivia tuoksuja. Tykkään myös Body Shopin ruusun tuoksuisesta hajuvedestä.
Kirjoittanut: BlackWidow (Jäsen)
 • Lähetetty: 30.05.2010 10:51
Kokeilkaapa Bruno Bananin Magic Womania.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 30.05.2010 11:15

Lainaus: SeKukaVaaniiSängynAlla

kun ostat uutta tuoksua niin et voi koskaan olla varma miltä se tuoksuu parin tunnin päästä ihollasi


Voipas! Ensin tuoksua kokeillaan iholle ja mennään kotiin/jatketaan shoppailupäivää ja tuoksu mennään ostamaan vasta tämän testikierroksen jälkeen. Lähden joskus ihan tarkoituksella liikkeelle hajustamattomana jotta voin testata jotain uutta tuoksua. Jotkut ämmät kanssaihmiset katsovat välillä vähän pahalla kun suihkuttelee ylleen "kaupan omaisuutta" mutta hei, sitähän varten ne testerit siellä ovat!
Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
 • #310
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 30.05.2010 11:50
^Totta, näinhän voi toki tehdä.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!