Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

millaisiin vaatteisiin haluaisitte pukeutua?

Kirjoittanut: Zenren (Jäsen)
 • Lähetetty: 21.08.2009 22:57
Haluaisin pukeutua oikeasti eikä vain leikisti viktoriaanishenkisiin vaatteisiin. En tarkoita sillä sitä, että kaiken päällepantavan pitäisi olla 1800-luvulta, mutta sellainen vaikutelma voisi syntyä, enkä valittaisi siitä yhtään. Haluaisin myös aluskorsetin, jolla voisin pienentää vyötärönmittaani, mutta tähän mennessä raha on ollut este.

Haluaisin myös jotakin vihreitä ja violetteja mekkoja, hameita, paitoja - en neonväreissä, vaan tummissa, maanläheisissä sävyissä. Vaatekaapistani 70 % on mustaa, loput valkoista ja muutamaa yksittäistä punaista, joten vihreä ja violetti olisivat uusia tuttavuuksia. Vaatekaapin uusiminen alkanee pikkuhiljaa, kun ensimmäinen palkka napsahtaa tilille.

Kengistä haluaisin käyttää noin 5 sentin koroilla varustettuja saappaita, mustia, kiiltäviä ja pyöreäkärkisiä. Sellaiset saatan tilatakin Cosworxista kunhan saisin ensin sen palkan (kun sitä palkkaa joutuu odottamaan reilun kuukauden... :<)!
Kirjoittanut: Jenaldo (Jäsen)
 • #192
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 21.08.2009 23:40
Kun nyt ei oikein ole muutakaan tekemistä niin vastailen tähän.
Mutjoo siis itse olin viktoriaanisen tyylin edustaja aika kauan mutta se rupesi osittain kyllästyttämään koska itse en osannut pitää sellaista pukeutumista ''rentona''. Aina jos ei ollut korsettia päällä tuli ihan tyhmä olo, jos hame oli hippusenkin nilkkapituista lyhyempi niin tuntui hyvin epäsiveelliseltä ja korot tietenkin ehdottomat. Kaikki tyssäsi siihen kun leikkasin tukan...
Nytten olen taas siis vähän hakemassa tyylisuuntaani mutta vanha vaatevarasto on vähän esteenä plus en oikein osaa yhdistellä mitään muita kuin vanhan tyylini vaatteita. Ja nyt ihan siihen asiaan. Haluaisin pukeutua enemmän cyber-tyyliin mutta en usko että se istuisi minulle niin hyvin. Tässä nyt on muutenkin vähän tälläinen vaatekriisi mutta vaatekaappiini haluaisin mm. mustavihreitä kuteita, housuja (voih, kuinka outoa se onkin, minulla on vain yhdet ''käyttö kelpoiset'' housut), myöskin muutama mekko voisi olla ihan kiva saada (ei siis viktoriaanisia). Hiuksille pitää myös tehdä jotain. Kenkäpuolelta saappaat olisivat mukava tuttavuus.

(Vähän offailua...)
Kirjoittanut: Zenren (Jäsen)
 • Lähetetty: 22.08.2009 10:33

Lainaus: Jenaldo

Mutjoo siis itse olin viktoriaanisen tyylin edustaja aika kauan mutta se rupesi osittain kyllästyttämään koska itse en osannut pitää sellaista pukeutumista ''rentona''.

En ajatellut, että käyttäisin kyseistä tyyliä aina kaikkialla, ei se minustakaan ole kovin "rento" tyylinä, ymmärrät varmaan, mitä meinaan. Minulla on vähän aina vaatekriisi, koska mieleni muuttuu paljonkin aina välillä. Kaikista kätevintä olisi, jos minulla olisi täysi vaatekaapillinen kunkin tyylin vaatteita, joita voisin vaan vaihtaa aina, kun huvittaa. Tänään viktoriaanista, huomenna cyberiä jne. (Vaikka en koekaan cybertyyliä kovin itselleni mieluiseksi, esimerkki on vain esimerkki.)
Kirjoittanut: CharmedDoll (Jäsen)
 • #194
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 17.06.2010 10:52
Pukeutuisin romanttiseen vanhanajan tyyliin. Tyylini koostuisi mm. pitsikauluspaidoista, silintereistä, hiuskoristeista, muhkeista tyllihameista - ja mekoista, verenpunaisista huulista, korseteista ja aidoista jalokivistä. Pukeutumisessani korostuisi luovalla tavalla myös kauhu ja fantasia. Asujeni pääväreinä toimisivat violetti ,musta ,vaaleanpunainen ,valkoinen ja verenpunainen. Välillä asuissani korostuisi dramaattisuus ja välillä taas suloisuus.
Valkaisisin ihoani ja hiuksiani sekä käyttäisin punertavia piilolinssejä ja vampyyrihampaita. Teettäisin kaikki vaatteeni niin ettei keneltäkään löytyisi päältään samanlaista luomusta.

Harmi vain että tuollainen tyyli kaipaisi rahaa, aikaa ja asiaan panostamista. Tällä hetkellä kukkaroni kärsii anoreksiasta.
Kirjoittanut: Swiine (Jäsen)
 • Lähetetty: 10.07.2010 13:26
Äh, vaikee vastaa tohon kysymykseen, on niin paljo mitä ostais, jos olis rahaa! Mut joo pitkät niitit, tatuoinnit ja viel useempi läväri olis kyl kiva saada.
Kirjoittanut: mrpsychopatic (Nimetön)
 • Lähetetty: 11.07.2010 01:19

Lainaus: CharmedDoll

Minulla on vähän aina vaatekriisi, koska mieleni muuttuu paljonkin aina välillä. Kaikista kätevintä olisi, jos minulla olisi täysi vaatekaapillinen kunkin tyylin vaatteita, joita voisin vaan vaihtaa aina, kun huvittaa. Tänään viktoriaanista, huomenna cyberiä jne.


Hahaa,Sama täällä!
Kirjoittanut: iPOP (Jäsen)
 • #197
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 28.07.2012 01:35
sanotaan ettei raha ja vanhemmat ole ongelma,vaan se että saan ongelmia koulussa.
kuten äiti sano"pukeudu niin kuin haluat,mutta toivottavasti et joudu ongelmiin"
jos kaikki pitäs turvat rullalla niin päälläni näkyisi ihania mustia vaatteita.
ei väliä millasia,mutta kettinkejä mieluiten.
ja meikkiä ja hiukset tuuppeerattuna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
semmoselta näyttäsin jos rasismia gootteja kohtaan ei olisi.
Kirjoittanut: kurai_shogun (Jäsen)
 • Lähetetty: 24.08.2012 21:53
johonkin tämmöisen laiseen gothic pirate coat . tosin saisi olla 99% puuvillaa tms;päärmeet vois olla jotakin nahantapaista.

ps. mikään ei estä paitsi ettei Tampereen alueelta tahdo helpolla tuommoisia löytää (paitsi ehkä Lumouksesta/Dark marketista)..

[edit:] profiilikuvassa näkyy semmoinen takki (ei mun)
Kirjoittanut: Carmel (Jäsen)
 • #199
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Carmel
 • Lähetetty: 27.08.2012 00:29
Juuri nyt etsin/sunnittelen T-paitaa jossa on netissä näkemäni Kiss of the Vampire-elokuvan mainio juliste (lepakoita, linna, miesvampyyri naisuhrin ja naisvampyyri miesuhrin kanssa).
Tykkään muutenkin suunnitella vaatteita, siis noin paperilla.
Unelmahameeni: verenpunainen samettihame jossa on ruusuja kaula-aukossa ja runsaasti mustaa pitsiä lisäkoristeena. Koruna olisi joku pikku lepakonkuva tai vastaava.
Meikki: Vaalea iho, vähän punaa poskilla, verenpunaiset huulet ja vampyyrinhampaat.
Olen kuitenkin liian köyhä valtaisaan muodonmuutokseen.
Kirjoittanut: Myria (Aktiivi)
 • #200
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 27.08.2012 14:29
Haluaisin uskaltaa käyttää (enemmän) PVC:tä, sillä rakastan kiiltävää mustaa rajattomasti. Olen aloittanut varovasti esim. laukulla ja paidalla, joissa on pieninä yksityiskohtina PVC:tä. Nyt räväytin ja ostin muovipöksyt. Vielä kun olisi sopivat kengät. Haaveilen kokomuovisesta lookista, mutta siihen ei ole ihan heti munaa.

Kertakokeiluina haluaisin täydellisen cyber-univormun loxeineen. Tämä tosin olisi aivan liian kallista ja turhaa, sillä sopivia tilaisuuksia on mm. ei koskaan. Uskalluksen puutteesta johtuen en myöskään ole pukeutunut niin, että sukkanauhat näkyvät. Pelkään feilaavani homman niin, että lopputulos olisi halpa ja suttuinen. Pihiys ja käytännöllisyys estävät erikoiset piilarihankinnat, käytän linssejä muutenkin mutta tarvitsen niihin vahvuudet. Haaveissa olisi ainakin violetit ja valkoiset linssit sekä vaaleanharmaat, joiden kanssa voisi toteuttaa monivärisiä silmämeikkejä huolettomasti.

Lip Servicen vaatteita voisin ostaa pienen kasan lisää, samoin mm. Necessary Evilin. Gangsta Pranksta -malliston voisin hamuta kolmessa värissä kaappiini lähes kokonaisuudessaan.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit