Gootti.net

Alfa Matrix etsii dark electro -kappaleita

Belgialaisen Alfa Matrixin (www.alfamatrix.com) koostaman "Endzeit Bunkertracks" -kokoelmalevyjen sarja tulee saamaan viidennen versionsa loppuvuoden aikana. Neljä CD-levyllistä musiikkia käsittävä kokoelmalevypaketti on nyt koostettavana ja siihen haetaan nyt dark electro -kappaleita. "Endzeit Bunkertracks [act 5" -paketin soittolista sisältää nimittäin maailmankuulujen yhtyeiden ja artistien lisäksi kappaleita musiikkirintaman tulokkailta. Alfa Matrix toivoo kiinnostuneiden tahojen lähettävän biisikandidaattinsa joko sähköpostitse tai CD-levyllä lokakuun ensimmäiseen päivään mennessä, jolloin biisien kerääminen päättyy eikä uusia ehdokkaita oteta enää vastaan.

Alfa Matrix toivoo biisiehdokkaita lähetettävän sähköpostitse levy-yhtiön nettisivuilla ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen MP3-formaatissa. Kappaleen nimi on nimettävä siten, että se on formaatissa yhtyeen_nimi_kappaleen_nimi.mp3. Sähköpostitse on myös mahdollista välittää pelkästään latauslinkki kappaleeseen. CD-levylle sisällytetyt ehdokkaat voi lähettää postitse osoitteeseen:

Alfa Matrix (Endzeit submission)
Seba Dolimont
32 avenue Albert Jonnart
1200 Brysseli
Belgium

Biisiehdokkaita voi lähettää aina 1.10.2009 asti. Mitä nopeammin kappale on vastaanotettu, sitä todennäköisemmin se päätyy "Endzeit Bunkertracks" -kokoelmalle. Alfa Matrix toivoo saavansa musiikintekijöiltä erityisesti sellaisia biisejä, jotka ovat aikaisemmin julkaisemattomia tai aivan uusia versioita vanhoista kappaleista. Varsinainen levysarja tullaan julkaisemaan talvella 2009.

Edellisen kerran belgialaisyritys julkaisi tällaisen kokoelmalevysarjan helmikuussa 2009. Tuolloin julkaistu "Endzeit Bunkertracks [act IV]" on seuraaja joulukuussa 2007 ilmestyneelle kokoelmasarjan kolmannelle osalle. Opuksilla on kuultu biisejä mm. Nachtmahrilta, Faderheadilta, Noifux-X:ltä, Komor Kommandolta ja Patenbrigade: Wolffilta.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 18. päivä elokuuta 2009 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.