Gootti.net

Dead Guitars: "Flags"

Dead Guitarsin studioalbumin "Flags" kannessa kuva merellä seilaavasta laivasta. Taivas vaalea ja meri musta. Kuvan oikeassa laidassa horisontissa mustalla värillä bändin nimi ja sen alla pienemmällä präntillä albuminkin nimi.Julkaistiin kesäkuussa

Monikansallinen musiikkiyhtye Dead Guitars (www.deadguitars.com) julkaisi tammi-, maalis-, huhti- ja kesäkuun aikana eri puolilla Eurooppaa uuden studioalbuminsa lukuisten levy-yhtiöiden, kuten Echozonen, ja useiden musiikkijakelijoiden avustuksella. "Flags"-albumi ilmestyi Saksassa ja Itävallassa kesäkuun alussa. Huhtikuussa se ilmestyi Sveitsissä ja vuoden alussa Alankomaissa sekä Iso-Britannian valtakunnassa. Dead Guitarsin uutukaislevyllä kuullaan vierailevina muusikkoina mm. The Missionin Wayne Husseyta.

Dead Guitarsin studio-opuksella kuullaan Wayne Husseyn lahjoja kappaleessa "Isolation" ja sen lisäksi Mark Gemini Thwaitea, Rich Vernonia, Markus Türkia, Georg Sehrbrockia ja Michael Von Hehliä.

"Flags"-albumin kappaleet:

 1. Pristine (featuring Mark G. Thwaite)
 2. Watercolours
 3. Isolation (featuring Wayne Hussey)
 4. Blue (featuring Rich Vernon)
 5. Goodbye Wildlife
 6. Raise Your Flags
 7. Slowdown
 8. Sacre Coeur
 9. Miss America
 10. On a Trip to Elsewhere
 11. Silver Cross River
 12. Lazy Moon
 13. Goodbye Wildlife (Trashmix)
 14. Isolation (Ralphonzo66 Mix)

"Flags"-albumi on seuraaja yhtyeen vuonna 2007 esiin tuomalle debyyttialbumille "Airplanes" ja viime vuoden puolella ilmestyneelle EP-lätylle "Feels Alright".

Bändi siirtyi heinäkuun lopussa omien sanojensa mukaan lyhytkestoisen kesätloman vietäväksi soitettuaan ennen lomaa keikan perjantaina 24. heinäkuuta. Ulkoilmakonsertti koettiin Saksan Meschedessä järjestetyssä Seefestissä. Dead Guitarsin kesäloma päättyy syyskuun 6. päivä, jolloin ythey esiintyy Saksassa. Noin kuukausi sen jälkeen bändi aikoo juhlistaa Pyhäinpäivää esiintymällä Saksan Aachenissa Halloween Festivalin yleisölle.

Dead Guitars on:

 • Carlo Van Putten (laulu)
 • Ralf Aussem (kitarat)
 • Pete Brough (kitarat)
 • Sven-Olaf Dirks (basso)
 • Patrick Schmitz (rummut)

Vuonna 2003 toimintansa aloittanut yhtye hakee äänimaailmaansa innoitusta ainakin The Soundilta, Echo & the Bunnymeniltä, The Curelta, White Rose Transmissionilta ja The Chameleonsilta.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5584 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 17. päivä elokuuta 2009 kello 04:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.