Gootti.net

Axel Samano: "Deus Ex Machina"

Valokuva ihmisen kasvoista kuvattuna sivustapäin niin, että nenä osoittaa oikealle. Pään päälle ja sekaan on valotettu suurkaupungin rakennuksia.Julkaistiin 2.11.2018

Levy-yhtiö ScentAir Records julkaisi aikaisemmi nmarraskuussa Axel Samanon uuden syntikkapoppialbumin "Deus Ex Machina". Se sisältää kaksi CD-äänilevyä. Edellisen kerran tältä yhden muusikon yhtyeeltä ilmestyi musiikkia vuonna 2015. Silloin oli vuorossa "Thunderbolt"-albumi.

Levymerkin kirjoittaman esittelytekstin mukaan Axel Samano tekee erityisesti elektronista musiikkia, mutta hän on aikaisemmin tehnyt myös rokkia.

"Deus Ex Machina — Antikythera" -CD:n kappaleet:

 1. In The End
 2. Wanderland
 3. Senseless
 4. The Hunter
 5. A Matter Of Time
 6. Lie To Me
 7. Vexed
 8. Power And Glory
 9. The Storyteller
 10. Ecos
 11. En Infinito
 12. Y En Mi Final
 13. Estoy Triste
 14. 1997
 15. Cuestion De Tiempo
 16. De Profundis
 17. Como Un Lobo
 18. Levitico 21:18

"Deus Ex Machina — The Storyteller Chapter I:Vitae" -CD:n kappaleet:

 1. Chapter I:Vitae
  1. Once Upon A Time
  2. Like A Wolf
 2. Chapter II: Oblivion
  1. Letheus River
  2. Failure
 3. Chapter III:Verbum Dei
  1. At The Atrium
  2. Quo Vadis?
  3. Verbum Dei
  4. Fundamentals
 4. Chapter IV: Flagellum
  1. Free Will
  2. Inter Duos Mundos
  3. Vendetta
 5. Chapter V:Vitam Mortem
  1. In Inferno
  2. Fraudator
  3. Deus Ex Machina

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5582 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 06. päivä marraskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.