Gootti.net

Ubikar: "Veld"

 • Julkaistu keskiviikkona 07.11.2018
 • Avainsanat:

Abstrakti teos, jossa mutsaa taustaa vasten etualalla tai lomassa kaksi harmaata möykkyä. Kuvan keskellä lukee valkoisella "Usikar" versaalilla.Julkaistiin 12.10.2018

Ranskalainen elektronisen rokin tekijä Ubikar julkaisi lokakuussa uusimman albuminsa oman levy-yhtiönsä, UBIKARin, kautta. Yhdeksän kappaletta sisältävä kiekko on nimeltään "Veld". Se on seuraaja kahden vuoden takaiselle minialbumille "attitude.Zero".

Uuden studiokiekon ensimmäinen näyte on "Control"-biisi. Siihen kuvattu musiikkivideo on katseltavissa YouTubesta.

"Veld"-albumin kappaleet:

 1. What We See
 2. Control feat. Seul
 3. Fight Those Armies
 4. Shake Out feat. Legion of Goon
 5. Still
 6. High Step
 7. Phaze In
#From feat. Warrior Queen & Killa P
 1. Not Enough Space

Ubikar on:

 • Nico (rummut, koneet ja laulu)
 • Stefan (kitara, syntetisaattori ja laulu)
 • Quentin (basso, syntetisaattori ja laulu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä marraskuuta 2018 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.