Gootti.net

District 13: "Life In Chains"

District 13 -logo kuvan vasemmassa reunassa. Kuvaa hallitsee ketjuihin puettu nainen.Julkaistaan 9.11.2018

Saksalaisen District 13 -yhtyeen uusi albumi "Avenue to Wonderland" julkaistaan tulevana perjantaina levy-yhtiö KL-Dark Recordsin kautta. Projektin takana on Alex Erbacher, joka kertoo Facebookissa District 13:n tekevän syntikkapoppia ja dark electroa. Musiikissa kuullaan vaikutteita ainakin Depeche Modelta, Wolfsheimiltä, Peter Heppneriltä ja De-Visionilta.

"Life In Chains" -albumin kappaleet:

 1. All alone
 2. Do not weep
 3. On the day we die
 4. We are all doing wrong
 5. Love is in your soul
 6. This is the end
 7. Will I ever see the light
 8. The pain in me
 9. Touch me (one more time)
 10. Sorrow, Pain + Lonely Tears
 11. All alone (Kurenbach-mix)
 12. Nightmare

District 13 on:

 • Alexander Erbacher

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 08. päivä marraskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.