Gootti.net

Death In June: "Essence!"

Valokuva puulevyjä vasten asetellusta punaisesta nahkahupusta, jonka läpi paistaa jonkinlainen ihmisen pääkallo. Yläoikealla Death in Junen logo mustalla.Julkaistaan 30.11.2018

Neofolk-yhtye Death in June julkaisee marraskuun lopussa pitkästä aikaa uuden albumin. Luomus on kuvassa näkyvä "Essence!" Siitä tulee myyntiin sekä CD- että LP-painos. CD:n mukana tulee biisien sanoitukset sisältävä kansilehtinen. LP:stä tehdään 1000 kappaleen kuvavinyylipainos. Sen mukana tulee kortti, jonka sisältämien ohjeiden avulla voi albumin ladata digitaalisessa muodossa.

"Essence!" -albumin kappaleet:

 1. Welcome to Country
 2. God a Pale Curse
 3. The Trigger
 4. Snipers of the Maidan
 5. The Humble Brag
 6. Going Dark
 7. The Dance of Life — To Shoot a Valkyrie
 8. No Belief
 9. The Pole Star of Eden
 10. What Will Become of Us?
 11. My Florida Dawn

Death in June on:

 • Douglas P.
 • Miro Snejdr

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä marraskuuta 2018 kello 18:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.