Gootti.net

Noisuf-X: "Invader"

 • Julkaistu lauantaina 10.11.2018
 • Avainsanat:

Harmaata taustaa vasten kuvattu muurahainen tai muu hyönteinen niin, että se näkyy voimakaskontrastisena ja suurena. Kuvan yläosassa Noisuf-X:n logo valkoisella. Sen alla albumin nimi keltaisella värillä.Julkaistaan 23.11.2018

Saksalaisen EBM:ää ja industrialia kilkattavan Noisuf-X:n uusi albumi "Invader" ilmestyy kahden viikon vierähdettyä. Levy pitää sisällään 13 koukuttavaa, tanssittavaa biisiä. "Invader"-albumista tehdään rajoitettu ensipainos. Sillä jossa kuullaan vierailevana laulajana Dr. Mark Beneckeä.

"Invader"-albumin kappaleet:

 1. Stay Forever
 2. Who Am I?
 3. Finish Him!
 4. Black Doom
 5. Fake
 6. The Search
 7. Get Out Of My Sight
 8. Killer [feat. Dr. Mark Benecke]
 9. Grufti Stil
 10. Death to all
 11. Tot & Begraben
 12. Rush
 13. Runter In Den Bunker

Noisuf-X on:

 • Jan Loamfield

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5583 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä marraskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.