Gootti.net

Carfax Abbey: "It Screams Disease" -albumi ilmestyi

Carfax Abbeyn 'It Screams Disease' –nimisen albumin kansikuvassa, jossa vasemmassa yläkulmassa bändin logo ja kiekon nimi. Kuvassa oikealla seisoo valkoiseen yöpukuun sonnustautunut nainen, joka seisoo varjojen keskellä kauhusta huudellen.Uusi albumi ilmestyi

Goottiyhtye Carfax Abbey (www.carfaxabbey.com), joka on kotoisin USA:n Philadelphiasta, julkaisi hiljattain uuden albuminsa. Kiekon nimi on "It Screams Disease" ja se on ensimmäinen pitkäsoitto tältä bändiltä, jota levitetään kaupallisen koneiston avulla — levy julkaistiin Dancing Ferret Discsin kautta. Levy tarjoaa energisen annoksen goottirockia ja industrial-elementtejä. Suositeltava hankinta joulukuusen alle! Ennen tämän levyn ilmestymistä yhtye on omatoimisesti tuonut esiin lukuisia albumeja, joista osasta on muodostunut hyvin haluttuja keräilijöiden kohteita.

"It Screams Disease" pitää sisällään täysin uusia biisejä, mutta myös päivitetyn version cover-kappaleesta "Cry Little Sister", joka on kauhuelokuva The Lost Boysin yhteydessä kuultava värssy.

"It Screams Disease" -albumin kappaleet:

 1. Collide
 2. Purified
 3. It Screams Disease
 4. Right As Reign
 5. Cry Little Sister
 6. Evisceration
 7. Angra Mainyu
 8. Thirty Silver Coins
 9. Serenity
 10. Gravity Falls
 11. In Stitches
 12. Stay
 13. Angels Hesitate

Bändin seuraava live-esiintyminen on kuluvan kuukauden 30. päivä, jolloin ryhmä esiintyy The Stone Pony -tapahtumassa kotimaassaan. Paikalla musisoi myös End of an Era.

Carfax Abbey on:

 • Gary (laulu)
 • Byron (rummut ja ohjelmointi)
 • Noel (basso)
 • Chris (kitara)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5586 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä joulukuuta 2008 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.