Gootti.net

"Nacht Der Maschinen Vol. 1" -kokoelma

'Nacht der Maschinen' -kokoelmalevyn mustavalkoinen kansikuva, jossa näkyy yläosassa kiekon nimi ja paljon pientä valkoisella printattua pränttitekstiä. Taustalla näkyy suuria putkia ja koneita, hahmottomia luomuksia.Julkaistaan 14. joulukuuta

"Nacht Der Maschinen Vol. 1" –kokoelma-albumi ilmestyy äärimmäisen rajoitetulla painosmäärällä, sillä kiekosta ilmestyy vain 1000 kopiota. Julkaisu sisältää 15 electro-/club-biisiä, joista soittoaikaa kertyy muhkeat 75 minuuttia. Kokoelman mukana tulee booklet, jossa erikoiselle paperille printattuja sivuja kahdeksan kappaletta.

"Nacht Der Maschinen", eli "Koneiden Yö", on yksi Saksan tunnetuimmista klubitapahtumista. Nyt parhaat alan artistit tarjoavat osaamistaan varta vasten luodulla kokoelma-albumilla. Julkaisu on varustettu tunnettujen värssyjen lisäksi harvinaisilla ja jopa entuudestaan julkaisemattomilla kappaleilla.

"Nacht Der Maschinen Vol. 1" -kokoelma ilmestyy saksalaisen Infacted Recordingsin (www.infacted-recordings.de) kautta joulukuun puolen välin taitteessa. Kiekko tarjoaa mm. ruotsalaisen EBM-tulokas Menticiden ja Orange Sectorin ilosanomaa, sekä pari tärykalvoja hellivää remix-versiota Combichristilta.

"Nacht Der Maschinen Vol. 1" -kokoelman kappaleet:

 1. Nachtmahr: BoomBoomBoom
 2. Grendel: Hate This (Northborne Remix) *
 3. Agonoize: Sacrifice
 4. Reaper: She Is A Devil And A Whore (DJ Edit) **
 5. Steinkind: Larissa (Puppies)
 6. Modulate: Kommune 1
 7. Noisuf-X: Hit Me Hard (And Hit Me Fast)
 8. The Azoic: Conflict (Combichrist Mix) *
 9. Frozen Plasma: Warmongers
 10. I:Scintilla: Havestar (Combichrist Mix)
 11. Schallfaktor: End Of Love (Suicide Commando Remix)
 12. Wynardtage: In The Cold I´m Sleeping (L´ame Immortelle emix) *
 13. Soman: PhonKey
 14. Heimataerde: Musikerhände (Morbus Version) **
 15. Monolith: Tecnobuddha (Powermix) *
 16. Orange Sector: R.I.P. (Fight Mix) **
 • Tähdellä (*) merkityt biisit ovat harvinaisuuksia.
 • Kahdella (**) tähdellä merkityt kappaleet ovat vain tällä julkaisulla kuultavia biisejä.

Tämän kiekon julkaiseva Infacted Recordings on vuoden 2003 puolessa välissä perustettu elektroniseen musiikkiin erikoistunut levy-yhtiö. Yhtiö kertoo, ettei se ole rajoittunut mihinkään tiettyyn elektronisen musiikin genreen, vaan tukee ja julkaisee kaikenlaista ko. alan artistien tuotantoa. Levy-yhtiön artistit edustavat niin EBM-pauketta kuin syntikka- ja futurepoppiakin.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 16. päivä maaliskuuta 2011 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.