Gootti.net

Combichrist: "Throat Full of Glass"

 • Julkaistu maanantaina 21.02.2011
 • Avainsanat:

Mustavalkoinen valokuva, jossa näkyy mies pitämässä revolvereita käsissään ja miehen toisessa kyljessä ampumahaava. Kuvan yläosassa lukee valkoisella Combichrist ja alaosassa punaisella "Throat Full of Glass".Julkaistaan 4.3.2011

Combichrist (www.combichrist.com) on vielä maaliskuun puoleen väliin asti kiertämässä Eurooppaa. Yhtyeen oli tarkoitus käynnissä olevan kiertueen yhteydessä soittaa Suomessakin viime viikolla siten, että ensin Tampereella ja päivää myöhemmin Helsingissä. Tampereelle organisoitu keikka jouduttiin perumaan, koska Combichristin kiertuebussi meni rikki Ruotsissa. Sen johdosta Yo-Taloon kaavailtu Synapsi-klubi jäi pitämässä. Yhtyeen Euroopan-kiertueen ollessa vielä käynnissä Combichrist aikoo julkaista klubiyhteensopivia biisejä tämän MCD-levyn muodossa. Teos ilmestyy 4. maaliskuuta nimellä "Throat Full of Glass". Äänite sisältää viisi versiota "Making Monsters" -albumin tunnetuimpiin biiseihin kuuluvasta hittibiisistä, sekä musiikkivideon samasta raidasta.

"Throat Full of Glass" sisältää yhden uuden biisin "Throat Full of Glass" -kappaleen eri versioiden ja väännösten lisäksi. MCD julkaistaan saksalaisen Out of Line Musicin kautta 4.3.2011.

"Throat Full of Glass" -MCD:n kappaleet:

 1. Throat Full of Glass (Single Edit)
 2. Throat Full of Glass (Tough Guy Mix by S.A.M.)
 3. Throat Full of Glass (Vocal Mix by Computer Club)
 4. Throat Full of Glass (Dub Mix by Computer Club)
 5. Throat Full of Glass (Renegade of Noise Mix By Daniel Myer)
 6. Industrial Strength (Instro-Mental Mix)
 7. Throat Full of Glass (Video — Dirty Version)

"Making Monsters" on Combichristin uusin, viides, albumi. Se julkaistiin Euroopassa viime vuoden elokuussa ja kuukautta myöhemmin Pohjois-Amerikan markkinoilla. Kiekosta tehtiin useita eri versioita; digitaalinen vaihtoehto, CD-painos, vinyyliversio.

Combichrist on:

 • Andy LaPlegua (laulu ja kitara)
 • Z Marr (kosketinsoitin)
 • Trevor Friedrich (lyömäsoitin)
 • Joe Letz (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 21. päivä helmikuuta 2011 kello 23:11. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.