Gootti.net

Elis esiintyy Meksikossa

  • Julkaistu tiistaina 29.05.2007
  • Avainsanat:

Elis-bändin uusi laulajatar, Sandra Schleret, seisoo kuvioitua seinää vasten ja nojaa kädellään jonkinlaiseen puutukeen tai nojaan. Naisella yllään musta toppi ja kimalteleva huivi tai säkki.Kuvassa Sandra Schleret

Goottimetallia soittava Elis (www.elis.li) -ryhmä, jonka alkuperäinen laulaja Sabine Dünser menehtyi viime vuoden heinäkuussa aivoverenvuotoon, on vahvistanut äskettäin aikovansa lähteä keikkailemaan Meksikoon. Yhtye suunnistaa elokuun 25. päivä Mexico Cityn suuntaan, jossa Elis soittaa Festival Obscuron lavalla. Samassa paikassa tullaan tapaamaan livenä myös mm. Krypteria ja Theatres des Vampires.

Ryhmän tällä hetkellä tuorein albumi on marraskuussa 2006 ilmestynyt "Griefshire", mikä laskettiin ihmisten ilmoille Napalm Recordsin kautta. Kiekon äänitystöihin ehti osallistua myös edesmennyt Sabine Dünser, jonka ideoiden pohjalta pitkäsoiton konsepti rakennettiin. "Griefshire" on jatkoa Elisin vuonna 2004 julkaisemalle "Dark Clouds in a Perfect Sky" -kiekolle. Uusi albumi äänitettiin Mastersound Studioilla Stuttgartissa yhdessä tuottaja Alexander Krullin kanssa. Krull on Atrocityn ja Leave’s Eyes -bändin jäsen.

Bändiharjoituksissa aivoverenvuodon saaneen Dünserin korvasi Sandra Schleret, joka soittaa myös sellaisisa orkesterissa kuin Dreams of Sanity ja Siegfried.

Yhtye joutui perumaan huhtikuussa kiertueensa neljä viimeistä esiintymistä, jotka oli tarkoitus soittaa Espanjassa ja Saksassa huhtikuun viimeisten päivien aikana.

Elis on:

  • Sandra Schleret (laulu)
  • Christian “Chris” Gruber (kitarat)
  • Pete Streit (kitarat)
  • Tom Saxer (basso ja taustalaulu)
  • Maximilian “Max” Naescher (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5583 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä joulukuuta 2008 kello 10:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.