Gootti.net

Front Line Assembly: "Fallout"

Front Line Assembly -bändin jäsenet seisovat vihreää seinää vasten. Lattia on tummaa puuta. Kuvakulma ruohonjuuritasolla.Vuonna 1985 perustetun Front Line Assembly -bändin uuden EP-julkaisun, nimeltään "Fallout", kappalelista on laitettu nettiin. Levy sisältää 12 biisiä ja se on tarkoitus julkaista huhtikuun 24. päivä Metropolis Recordsin kautta. "Fallout" sisältää kolme uutta kappaletta ja yhdeksän remix-biisiä. EP:n uudet biisit ovat:

 • Electric Dreams
 • Armagedon
 • Unconscious

Bändi julkaisi viime vuonna "Artificial Soldier" -nimisen albumin. Levyn julkaisua seurasi kattavan kiertueen tekeminen.

"Fallout"-EP:n kappaleet:

 1. Unleashed (Mindless Mix by Sebastian R. Komor)
 2. Buried Alive (Dj (?) Acucrack Mix by Jason Novak)
 3. Beneath The Rubble (remix: Combichrist)
 4. Electric Dreams
 5. Armageddon
 6. Social Enemy (Anti-Social Mix by Jeremy Inkel)
 7. Lowlife (remix: Portion Control)
 8. Humanity (Kearley Edit Remix by Dan Kearley)
 9. Reprobate (Lowlife) (remix: Greg Reely)
 10. Domination (Unleashed) (remix: Rhys Fulber)
 11. The Storm (remix: Covenant)
 12. Unconscious

Front Line Assembly on:

 • Bill Leeb (kosketinsoittimet ja laulu)
 • Rhys Fulber (kosketinsoittimet)
 • Chris Peterson (kosketinsoittimet)
 • Jeremy Inkel (kosketinsoittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5584 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä joulukuuta 2008 kello 04:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.