Gootti.net

IAMX: "Dogmatic Infidel Comedown OK"

 • Julkaistu keskiviikkona 10.02.2010
 • Avainsanat:

Harmaasävyinen valokuva rikkoutuneesta lasista tai peilistä, joka pirstaleina jonkinlaista tasoa vasten. Vasemmassa alakulmassa harmaan laatikon sisällä valkoisella värillä lukee IAMX:n nimi ja myös levyn "Dogmatic Infidel Comedown OK" nimike.Julkaistaan 19.3.2010

Yhden miehen IAMX (www.iamx.eu) aikoo julkaista 19. maaliskuuta eräänlaisen koosteen muiden yhtyeiden tekemistä bändin uuden albumin kappaleista. Tällä levyllä kuullaan musiikkia Combichristin, Terence Fixmerin, Black Light Odysseyn ja Aesthetic Perfectionin toimesta yhteensä 13 biisin verran. Käsiteltävinä ovat kappaleet IAMX:n järjestyksessä kolmannelta albumilta, eli levyltä "Kingdom of Welcome Addiction". Maaliskuussa julkaistava kooste sai nimekseen "Dogmatic Infidel Comedown OK". Levy on nyt ennakkotilausvaiheessa. Sen voi hankkia suoraan englantilaisen IAMX:n nettiputiikin kautta 12 euron hintaan.

IAMX-yhtyeen nimissä on julkaistu edellisen kerran uutta musiikkia lokakuussa 2009. Tuolloin yhden miehen musiikkiprojekti pukkasi esiin singlen "My Secret Friend". Se on nimikkokappaleesta musiikkivideonkin sisältävä äänite ja järjestyksessä jo kolmas single uusimmalta albumilta. Levyn CD-versio on hankittavissa ainoastaan IAMX:n omasta nettikaupasta.

"Dogmatic Infidel Comedown OK" -albumin kappaleet:

 1. Nature Of Inviting (Black Light Odyssey)
 2. Tear Garden (Unfall Chocolatefurwine)
 3. You Can Be Happy (Combichrist)
 4. Kingdom Of Welcome Addiction (Aesthetic Perfection)
 5. The Great Shipwreck Of Life (Pull Out Kings)
 6. Tear Garden (Unfall Art Deco)
 7. Think Of England (Miss Derringer)
 8. The Stupid, The Proud (Index)
 9. My Secret Friend (Omega Man)
 10. I Am Terrified (Alec Empire)
 11. An I For An I (Unfall X-Mess)
 12. Nature Of Inviting (Terence Fixmer)
 13. Running (Cook/Kirby)

IAMX keikkailee helmi-maaliskuun aikana eri puolilla Eurooppaa. Seuraavan kerran Chris Cornerin IAMX soittaa Kreikan Ateenassa helmikuun lopussa. Lähiviikkojen varrella sooloprojekti nähdään myös Sveitsissä, Italiassa, Espanjassa, Alankomaissa, Belgiassa, Iso-Britanniassa, Ranskassa ja Ruotsissa. Ajankohtainen keikka-aikataulu ja uuden albumin biisinäytteet löytyvät IAMX:n MySpace-sivuilta. Chris Corner käyttänee keikoillaan suomalaisen pukusuunnittelija Anne-Mari Pahkalan luomia asusteita. Gootti.net kertoi elokuussa 2009 Pahkalan ryhtyneen yhteistyöhön IAMX:n kanssa. Lisätietoja yhteistyökuvioista löytyy suoraan täältä.

IAMX on:

 • Chris Corner

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5581 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä helmikuuta 2010 kello 09:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.