Gootti.net

IAMX: "Volatile Times"

  • Julkaistu tiistaina 26.10.2010
  • Avainsanat:

Chris Cornerin sooloprojekti IAMX (www.iamx.eu) kertoi viime viikolla lähtevänsä kiertämään Eurooppaa neljännen studioalbuminsa julkaisemisen jälkeen. Uusi albumi tullaan julkaisemaan nimellä "Volatile Times". Corner luonnehtii sitä emotionaalisesti latautuneeksi ja aistikkaasti tuotetuksi. Albumilla käsitellään sellaisia teemoja kuin uskonnolliset perversiot, musiikkiteollisuus ja henkinen epätasapainoisuus. "Volatile Times" on lisäksi IAMX:n mukaan äänimaailmaltaan tyypillistä, uniikkia IAMX:ää. Muusikko katsoo piesseen päätään seiniin vuosikausien ajan ja nyt tällä albumilla läpimurto on vihdoin syntynyt.

Corner ei ole vielä kertonut uuden studioalbumin kappalelistan lopullista sisältöä. Levyllä tullaan kuulemaan ainakin biisit "Fire and Whispers", "Bernadette", "Beautiful Town", "Music People" ja "Cold Red Light". Albumia työstettiin ennen sen nimen paljastamista työnimellä "IAMX4". Chris Cornerin sooloprojektin neljäs studioalbumi tullaan julkaisemaan maaliskuussa 2011. Sitä seuraa Itävallan Wienistä saman kuukauden aikana starttaava kiertue.

Yhteensä 15 keikkaa käsittävä Euroopan-kiertue tunnetaan nimellä Fire and Whispers. Bändi saapuu kiertueella myös tänne Suomeen. Yhtye soittaa ensin 25.3. Tukholmassa ja sitä seuraavana päivänä Helsingin Nosturissa. Pääsylippuja myydään Tiketissä ja Lippupalvelussa. Lauantaina 26. maaliskuuta koettava keikka on pääsylippunsa osalta 25 euron arvoinen. Lisäksi ovella peritään kahden euron eteispalvelumaksu. Illanvietto alkaa kello 21 ovien avautumisella. Tapahtuma on ikärajaton, mutta alueella on rajattu anniskelualue vain täysi-iän saavuttaneille IAMX-faneille.

IAMX on:

  • Chris Corner

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 26. päivä lokakuuta 2010 kello 07:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.