Gootti.net

Santa Hates You: "Post Apocalyptic Nude Industrial Corps"

"P.A.N.I.C."-EP:n etukannessa poseeraa alaston goottinainen, joka taivuttaa ylävartaloaan oikealle antaen sillä tilaa vasemmassa yläkulmassa näkyvälle Santa Hates You -logolle. Logo on verenpunaisella värillä.Julkaistaan 26.11.2010

Project Pitchforkin jäsenellä tähditetty Santa Hates You (www.santahatesyou.com) uutisoi tulevansa julkaisemaan 26. marraskuuta uuden EP-levyn. Saksalaisen Trisol Music Groupin kautta julkaistava levy on nimeltään "Post Apocalyptic Nude Industrial Corps" tai "P.A.N.I.C." lyhyemmin. Sen soittolistalla kuullaan neljä upouutta kappaletta, uusi versio eräästä bonusbiisistä, sekä kourallinen remixejä. Remix-versioita ovat vääntäneet Nachtmahr, Tamtrum, [x]-Rx, Ext!ze ja Virgins O.R Pigeons. Lisäksi EP:n mukaan tulee DVD-levy, jossa on musiikkivideot kappaleisiin "Rocket Heart" ja "Hexenpolizei" sekä ensimmäisen videon traileri. "Rocket Heart" -musiikkivideon traileri on Side-Linen mukaan paras heidän näkemänsä traileri industrial-musiikkia sisältävää albumia varten. EP:n painosmäärä rajoitetaan 777 kappaleeseen.

Tästä EP-levystä tehdään vain kappalemäärältään rajoitettu versio. Erikoisempi painos sisältää lyhythihaisen bändipaidan. Se kääritään 8-paneelisiin digipak-kuoriin. Paketin sisältä löytyy taiteltava paperinen juliste. Hampurista käsin toimiva Santa Hates You tarjoaa MySpace-sivuillaan eräitä suhteellisen uusia biisejään kuunneltavaksi.

"Post Apocalyptic Nude Industrial Corps" -EP:n kappaleet:

 1. Anguish
 2. Every Day We Die
 3. Victorious
 4. Panictown
 5. Hexenpolizei (Virgins O.R Pigeons Police State Remix)
 6. Z.O.M.B.I.E. (Tamtrum Remix)
 7. Hexenpolizei ([x]-Rx Remix)
 8. Z.O.M.B.I.E (Rean!mated by Ext!ze)
 9. Hexenpolizei (Nachtmahr Remix)
 10. The Bonus 3.0

"Post Apocalyptic Nude Industrial Corps" -DVD:n kappaleet:

 1. Hexenpolizei
 2. Rocket Heart
 3. Trailer

Santa Hates Youn mainetta niittänyt "Rocket Heart" -musiikkivideo julkaistiin loppuvuodesta 2009 Internetissä. Videon taustalla kuultava raita on debyyttialbumilta "Crucifix Powerbomb". Albumi julkaistiin edellisen vuoden helmikuussa.

Santa Hates You on:

 • Jinxy
 • Peter Spilles

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5582 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä lokakuuta 2010 kello 05:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.