Gootti.net

IAMX:n albumi ulos maaliskuussa

 • Julkaistu torstaina 03.02.2011
 • Avainsanat:

Valkoinen tausta ja sen päällä läjä mustia harsoja ja nauhoja, kankaankappaleita. Kuvan keskelle kirjoitettu harmaalla värillä IAMX ja sen alle pienemmällä präntillä "Volatile Times".

Entisen Sneaker Pimps -yhtyeen riveistä tuttu Chris Corner aikoo julkaista sooloprojektinsa nimissä uuden studioalbumin maaliskuussa. IAMX (www.iamx.eu) kertoi jo loppuvuodesta 2010 kutsuvansa uransa neljättä kiekkoa nimellä "Volatile Times". Teos ilmestyy eurooppalaisen yleisön ulottuville 4. maaliskuuta, mutta sitä ennen helmikuun loppuvaiheilla fanikuntaa ilahdutetaan johtosinglellä "Ghosts of Utopia". Sitä on jo soitettu ainakin Prahan alueen radiokanavan taajuudella 23.1. lähtien. Single ilmestyy virallisesti digiformaatissa 25. helmikuuta. Chris Cornerin mukaan ainakin osa uuden albumin biiseistä muistuttaa jossain määrin Sneaker Pimpsin luomaa musiikkia. IAMX-projektille ominaista on synkkä elektroninen musiikki.

IAMX paljasti juuri uuden albuminsa kansitaiteen. Se näkyy ohessa. "Volatile Times" -albumin ilmestymistä tulee seuraamaan Euroopan-kiertue, nimeltään Fire and Whispers Tour, joka jyrähtää käyntiin vajaan viikon kuluttua albumin ilmestymisestä. Keikkaputki ulottuu ainakin toukokuun ensimmäiselle viikolle asti. Se tuo IAMX:n myös tänne Suomeen. Yhtye esiintyy Helsingin Nosturissa lauantaina 26. maaliskuuta. Keikalle myydään pääsypilettejä 25 euron hintaan. Keikalle myydään kahdenlaisia lippuja samaan hintaan; ikärajattomia ja yli 18-vuotiaille tarkoitettuja. Nosturin ovet avautuvat keikkailtana kello 21 aikaan. Ennakkolippuja myy Tiketti.

"Volatile Times" -albumin kappaleet:

 1. I Salute You Christopher
 2. Music People
 3. Volatile Times
 4. Fire And Whispers
 5. Dance With Me
 6. Bernadette
 7. Ghosts Of Utopia
 8. Commanded By Voices
 9. Into Asylum
 10. Cold Red Light
 11. Oh Beautiful Town

IAMX on:

 • Chris Corner (laulu ja soittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5581 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 03. päivä helmikuuta 2011 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.