Gootti.net

K-Bereit: "Distort Neural Unit"

  • Julkaistu torstaina 14.05.2009
  • Avainsanat:

K-Bereitin albumin "Distort Neural Unit" kansikuvassa valokuva jonkinlaisesta maanalaisesta käytävästä, jonka lattiaan maalattu yhtyeen nimi keltaisella värillä. Käytävän seinät valkoista tiiltä ja katonrajassa loisteputkivalaisimia.Julkaistaan 18.6.2009

Ranskalaista syntyperää oleva K-Bereit (www.k-bereit.com) meinaa julkaista 18. kesäkuuta albuminsa "Distort Neural Unit" levy-yhtiö Sigsaly Transmissionsin kautta. Pari vuotta sitten perustettu levymerkki on erikoistunut julkaisemaan elektronista musiikkia, kuten EBM:ää ja industrialia, jota myös K-Bereit edustaa. Ranskalaisyhtyeen uutukaisella kuullaan yhteensä 14 uutta biisiä, joissa käy vierailemassa SA42:n köörissä soittava Jacky ja Autodafehin Mika Rossi, Punish Yourselfin Miss Z ja Dolls of Painin joukoissa vaikuttava Olvier. "Distort Neural Unit" on varustettu myös Psychosomatikin ja Under Allin luomilla bonusbiiseillä. Lisätietoja kiekostaan K-Bereit aikoo paljastaa lähitulevaisuudessa.

Vuodesta 2002 lähtien toimineen K-Bereitin uutukaisalbumin julkaiseva Sigsaly Transmissions on yhdysvaltalainen levy-yhtiö, jonka bändikokoelmaan kuuluu myös sellaisia yhtyeitä kuin Portion Control, Red Flag ja NTRSN sekä Autodafeh. K-Bereitin tuotantoa voi kuunnella yhtyeen MySpace-sivuilta.

Ranskalaisyhtye aikoo esiintyä ensi viikon lauantaina yleisön edessä Ranskan Douaissa vietettävän MJC de Douain yhteydessä. Paikalla musisoi myös Void Kampf, Obszon Gehopf Orga ja muita samankaltaisia bändejä.

K-Bereit on:

  • Dominique
  • Fred

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5582 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä toukokuuta 2009 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.