Gootti.net

IAMX julkaisee uuden levyn ja keikkailee Nosturissa

  • Julkaistu keskiviikkona 13.05.2009
  • Avainsanat:

Sneaker Pimpsin johtohahmo Chris Corner on siirtynyt maailman maineeseen nousseesta kokoonpanosta eteenpäin ja tekee Berliinistä käsin sooloprojektiaan IAMXia. Toukokuun 20. päivä ilmestyy Cornerin alter egoja tutkivan IAMXin kolmas pitkäsoitto "Kingdom of Welcome Addiction".

IAMX on onnistunut luomaan ympärilleen lähes kulttimaisen maineen. Livekeikoilla nähdäänkin usein tummiin asuihin pukeutuneita faneja maskeineen. Myös muotiguru Karl Lagerfeld on viehättynyt IAMXin visiosta ja Corner suunnittelee muodin legendan kanssa yhteistyötä. "Kingdom of Welcome Addiction" -albumilla kuullaan myös Corneria duetoimassa yhdessä Grammy-ehdokkaan Imogen Heapin kanssa.

Albumilla IAMXin klubinaamion takaa on tullut esiin herkempi puoli: Olen pitkään vältellyt yksinkertaisia johtopäätöksiä niin yksityishenkilönä kuin ammatillisestikin. Elämä on kuitenkin yksinkertaista. Jokainen meistä on haavoittuvainen. En koe sitä enää uhkana. Tuomalla itsestäni inhimillisen puolen esiin olen samalla ottanut tietoisen riskin ja esittänyt persoonani kokonaisvaltaisempana kuin ennen, Corner kertoo.

IAMXin myötä Corner on paennut Sneaker Pimpsin aikaista kaupallisuutta ja pyrkii toteuttamaan projektin puitteissa itseään ilman ulkopuolisia vaateita. Tuloksena on ollut tummaa tanssimusiikkia, joka on kotonaan niin klubeissa kuin suuremmilla areenoillakin. Cornerin näkemykset ovat joutuneet tulikokeeseen loppuunmyydyillä kiertueille niin Euroopassa kuin Amerikassakin.

Tulevan "Kingdom of Welcome Addiction" -albuminsa otsikkoa Corner selittää seuraavasti: IAMX on kuin oma pieni vallankumouksellinen valtakuntansa. Tunnen olevani kuin Charlie Chaplin Diktaattorissa. IAMXin valtakunta on luonut itse itsensä ja olen kotonani siinä. Tunne on kaikkivoipa ja dynaaminen. Uskon, että jokaisella on tällainen henkinen paikka ja sisäinen persoona. Se on kaikkien huumeiden kuningas. Järjen, intohimon, muutoksen ja itsenäisyyden voima. Addiktio positiiviseen.

IAMX keikalla Pohjoismaissa:

  • 19. toukokuuta 2009: Loppen (Kööpenhamina)
  • 20. toukokuuta 2009: John Dee (Oslo)
  • 21. toukokuuta 2009: Debaser (Tukholma)
  • 22. toukokuuta 2009: Nosturi (Helsinki)

IAMXin uuden albumin ennakkokuuntelu Bar Loosessa

IAMXin tulevaa albumia pääsee kuuntelemaan ennakkoon! Bar Loosessa järjestetään perinteinen ennakkokuuntelutilaisuus, jossa keskiviikkona 20.5. ilmestyvää "Kingdom Of Welcome Addiction" -albumia voi kuunnella hyvässä seurassa. Tilaisuudessa arvotaan kaksi lippua IAMXin Nosturin keikalle (22.5.) sekä kaksi uutta IAMX-albumia.

IAMXin uuden albumin "Kingdom of Welcome Addiction" ennakkokuuntelu Bar
Loosessa koetaan maanantaina 18.5. kello 18 alkaen. Tapahtumapaikka sijaitsee osoitteessa Annakatu 21, Helsinki. Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta 18 vuoden ikäraja.

Lähde: Steady rollin’ Mgtm & Promotion -tiedote

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 15. päivä toukokuuta 2009 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.