Gootti.net

KMFDM: "Brimborium"

 • Julkaistu sunnuntaina 16.12.2007
 • Avainsanat:

Perustettiin Pariisissa

Saksan KMFDM (www.kmfdm.net) tulee julkaisemaan 19. helmikuuta 2008 KMFDM Recordsin / Metropolis Recordsin kautta uransa ensimmäisen remix-kappaleilla kyllästetyn albumin. Kiekon nimi on "Brimborium" ja se sisältää 13 biisiä, joista soittoaikaa kertyy yli 73 minuutin verran. Levyllä kuultavat remix-kappaleet ovat entuudestaan julkaisemattomia. Kiekon mukana tuleva booklet sisältää Bruten luomaa uutta grafiikkaa ja bändin kirjoittamia sivuhuomautuksia.

Bändi kertoo "Brimborium"-termin tarkoittavan jotain sellaista asiaa jolla ei ole merkitystä tai arvoa, joka KMFDM:n mukaan on eräänlainen nootti useimpien yhtyeiden tapaan suhtautua remix-kiekkoihin.

Kiekolla kuullaan 11 remix-versiota "Tohuvabohu"-albumin soittolistalta, yksi vuoden 2005 puolella ilmestyneestä julkaisusta ja yhden aivan uuden biisin, jonka KMFDM loi fanien tekemien puhelinsoittojen pohjalta. Yhtyehän otti vastaan uutta albumia työstäessään puhelinsoittoja faneiltaan. Nämä puhelut taltioitiin ja KMFDM:n joukot poimivat niiden joukosta parhaat ja mielipuolisimmat palat, joista sitten kappale koostettiin.

"Brimborium" on yhteisjulkaisu KMFDM Recordsin ja Metropolis Recordsin kesken.

Yhtye kertoo varanneensa ensimmäiselle remix-albumilleen "Tohuvabohu"-kiekon parhaat palat, kuten nimikkokappaleen ja biisin "Looking For Strange".

"Brimborium"-remixalbumin kappaleet:

 1. Combichrist: Tohuvabohu (MS 20 Mix)
 2. Die Krupps: Looking For Strange (Super Strange Mix)
 3. Kapt’n K.: Superpower (Buttfunk Mix)
 4. Jules Hodgson: Headcase (Hallowe’en Mix)
 5. Angelspit: Tohuvabohu (Ex Nihilo Mix)
 6. Steve White: I Am What I Am (The One And Only Mix)
 7. Velox Music: Looking For Strange (All Strung Up Mix)
 8. DJ? Acucrack: Saft Und Kraft (Saft Und Crack Mix)
 9. 16 Volt: Not In My Name (Check Yourself Mix)
 10. Angelspit: Headcase (Fix Mix)
 11. Velox Music: Spit Or Swallow (Electric Stomp Mix)
 12. Zombie Girl: You’re No Good (Zomb’d Out Mix)
 13. What We Do For You

KMFDM on:

 • Lucia Cifarelli
 • Jules Hogdson
 • Sascha Konietzko
 • Andy Selway
 • Steve White

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5583 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä joulukuuta 2008 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.