Gootti.net

KMFDM: "Extra Volume 3" -kokoelma

 • Julkaistu torstaina 04.09.2008
 • Avainsanat:

KMFDM:n "Extra Volume 3" -nimisen kokoelmalevyn kansikuva. Kuvassa mustaa taustaa vasten kaksi horisontaalista punaiseksi värjättyä viivaa, joiden väliin sullottu bändin logo ja albumin nimi pelkistetyin tikkukirjaimin. KMFDM:n nimi lukee valkoisellaJulkaistaan 7.10.2008

Hampuriin sijoittunut, vaikkakin Pariisissa perustettu, musiikkiryhmä KMFDM (www.kmfdm.com) täydentää jälleen kokoelma-albumiensa sarjaa tuomalla 7. lokakuuta esiin Metropolis Recordsin riipaisemana "Extra Volume 3" –nimisen tupla-CD:n. Tämäkin kokoelmajulkaisu sisältää sellaisia biisejä, joita KMFDM ei ole aikaisemmin sisällyttänyt julkaisemiensa albumien soittolistoille. Levyt sisältävät kappaleita 12"-vinyyli– ja CD-singleiltä, sekä vaihtoehtoisia versioita alkuperäisistä biiseistä. Jokainen julkaisun kappale on masteroitu uudelleen. Kuten kesäkuussa ilmestyneen kokoelman, varsin innovatiivisesti nimetyn "Extra Volume 1", ja elokuussa julkaistun "Extra Volume 2" –kiekon kohdalla, myös kolmas levysetti sisältää tyylikkään bookletin.

Metropolis Recordsin julkaisema "Extra Volume 3" on tehty läheisessä yhteistyössä KMFDM:n keulahahmon ja perustajan, nimittäin Sascha K.:n, kanssa. Lokakuinen ilmestys sisältää värssyjä alkaen "Glory"-singleltä vuodelta 1994 ja päättyen vuoden 1998 maissa ilmestyneen EP-levyn "MDFMK" antiin. Tarjolla yhteensä 26 biisiä, joista soittoaikaa siunaantuu reilut kaksi tuntia ja 16 minuuttia. CD-kiekkojen kylkiäisinä kulkee 16-sivuinen booklet, johon on sullottu graafista silmänruokaa, valokuvia ja anekdootteja.

"Extra Volume 3" -CD #1:n kappaleet:

 1. Move On (Scott Burns Remix)
 2. Glory (Cajun Mix)
 3. Juke-Joint Jezebel (Single Mix)
 4. Kraut
 5. Juke-Joint Jezebel (Poly-Matrix Mix)
 6. Juke-Joint Jezebel (Metropolis Mix)
 7. Juke-Joint Jezebel (Paradox Mix)
 8. Juke-Joint Jezebel (Poly-Matrix X-Tended Mix)
 9. Juke-Joint Jezebel (Poly-Matrix X-Tended Mix Intrumental)
 10. Brute (Single Mix)
 11. Brute (Kun$t Mix)
 12. Brute (In Your Face Mix)
 13. Brute (Punch Mix)
 14. Revolution II

"Extra Volume 3" -CD #2:n kappaleet:

 1. Son Of A Gun (Overhauled Mix)
 2. Inane (Undermined Mix)
 3. Rules (Reapplied Mix)
 4. Power (Single Mix)
 5. Megalomaniac (Single Mix)
 6. Anarchy (Payola Mix)
 7. Megalomaniac (Excessive Force Remix)
 8. Anarchy (Fusako Mix)
 9. Megalomaniac (UXII Mix)
 10. Unfit (Death Before Taxes Mix)
 11. Anarchy (God And The State Mix)
 12. Megalomaniac (TVVA Mix)

KMFDM on:

 • Sascha Konietzko
 • Lucia Cifarelli
 • Jules Hodgson
 • Andy Selway
 • Steve White

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5583 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä joulukuuta 2008 kello 19:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.