Gootti.net

Leaether Strip: "Spaectator"

Mustaa taustaa vasten kaksi punertavaa naamaria, joiden päälle sijoitettu valkoisella värillä Leaether Stripin ja "Spaectator"-albumin nimi.Julkaistaan 18.11.2016

Tanskalaisen Leaether Stripin seuraava albumi ilmestyy marraskuussa. Levy ilmestyy nimellä "Spaectator" CD:nä, vinyylinä ja digitaalisesti. Leaether Stripin taustalla oleva Claus Larsen kertoo kiekon olleen työstettävänä kahden–kolmen vuoden ajan, sillä keikkailu ei jättänyt muille asioille paljon aikaa. Larsenin mukaan "Spaectator" sisältää Leaether Stripin tavaramerkkisoundin. Mukana on niin karskeja kuin melodisiakin, myös tanssittavia, biisejä.

Albumin vinyylinpainos tehdään verenpunaiselle vinyylille. Sen mukana tulee värillinen bändijuliste. Kahden CD:n painoksen bonuslevy sisältää 12 biisiä. Niiden joukossa on remixejä ja sellaisia raitoja, joissa vierailee muita muusikkoja. Mukana on myös yksi live-esiintymisestä nauhoitettu kappale.

"Spaectator"-albumin kappaleet:

 1. Obligate
 2. White as Chalk
 3. Filling the Graves
 4. Down
 5. Spaectator
 6. So beautiful
 7. Victorious
 8. Same old Shit
 9. Pigz
 10. Luc Van Acker

Leaether Strip on:

 • Claus Larsen

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 02. päivä syyskuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.